Hold næsen mat: Shiseido Oil-Control Blotting Paper

24.06.12

Jeg var til 50 års fødselsdag hos en god veninde og gammel kollega i går, og som altid havde jeg min Shiseido Oil-Control Blotting Paper i min håndtaske. Pakken er efterhånden godt bumpet rundt, men indholdet er lige så uundværligt som altid.

Overfor mig sad en anden gammel bekendt, som undrende spurgte, hvad jeg foretog mig med det der stykke papir, som jeg diskret forsøgte at duppe i T-zonen, da vi kom ud på aftenen. Hvorefter det gik op for hende, hvad den kunne, og hun var totalt solgt.

Og det er simpelthen også det smarteste i hele verden. Det er ikke specielt Shiseido (deres er bare bedst), det gælder al blotting paper. Det er små stykker rispapir, måske med en lille smule transparent pudder, som suger al fedt til sig og matterer din hud, UDEN at forstyrre din foundation (hvis de vel at mærke er gode).

Dyre men de bedste
Shiseidos er dyre, de koster 165 kroner for 100 ark. Men Shiseido ER bare de bedste, og jeg bruger måske en pakke om året cirka med mit forbrug. Det er relativt nemt at vurdere, hvor længe den holder. Der er 100 styk i, og et stykke kan udemærket klare en fedtet t-zone.

Grunden til at jeg holder stædigt fast i Shiseido og aldrig har fundet noget bedre, er at de bare virker effektivt, og de ikke ødelægger min makeup, men efterlader huden pæn og mat. Helene har brugt Shiseidos blot paper siden 1990. Det er 22 år…

Virker godt under anden pudder
Det gode ved blotpaper fremfor at pudre er, at hvis du som jeg har fedtet hud, så er pudder oven på fedtet hud, der er fedtet oven på en foundation noget… snask. Hvis min foundation trænger til et touchup ud på aftenen, så bruger jeg først den ikke pudrede side af min blotpaper til at fjerne fedtet og derefter lægger jeg lidt kompakt pudderfoundation ovenpå. Men for det meste klarer Shiseido Blotting Paper det helt selv.

Der er to sider af hvert ark, en uden pudder og en med. Begge sider virker fremragende.

Her kan du købe det
Du kan købe Shiseido Oil-Control Blotting Paper for 170 kroner for 100 ark i blandt andet udvalgte Matas, i Magasin og på feelunique.com.

Bruger du nogen slags blotting paper?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Helle

hejsa. har lige checket shiseidos blogging papir på magasin.dk. det koster 190,- pr æske, men er på bud til kr 152 lige nu. meeeen der er to typer. en blå og en lyserød. hvilken er bedst?

Katja Moikjær

Helt ærligt – ingen anelse? Jeg har kun brugt den blå? Anede ikke, der var en lyserød?

Marlene

Hej. Jeg har netop købt disse efter at have læst det her indlæg. Dog er jeg simpelhen i tvivl om det er den lyserøde eller hvide side der er den pudret?

Helene Randløv

Hej Marlene
Det omtalte produkt er desværre udgået. Vi anbefaler ikke de lyserøde, da de af en eller anden grund er parfumerede.
Kh. Helene

Mathilde

Orv, jeg kan se, at de lyserøde – som jeg har brugt siden jeg fandt en æske med 100 stk plus noget hudpleje for 100 kr – ikke er den samme, som I har været glade for..
Er det så i stedet denne, som I har været/er glade for?
https://www.cocopanda.dk/product/3116102/shiseido-pureness-oil-control-blotting-paper-100sheets

Katja Moikjær

Ja! Netop! Altså…. De lyserøde er også gode, men det er ikke de samme. Og så er de parfumerede. De blå dufter ikke (i hvert fald ikke lige så kraftigt)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *