Klarere hudtone med L’Oreal Youth Code Luminizer

20.06.12

Jeg har aldrig talt ret pænt om L’Oreal Youth Code. Det skyldes, at en god portion af deres produkter, indeholder store mængder alkohol og kaliumhydroxid, også kaldet lud (ja, det du bruger på dit trægulv). Det er virkelig ikke særlig rart på huden.

Det er synd og skam, for L’Oreal Youth Code kunne være en fantastisk budgetvenlig serie, der bruger den teknologi, vi ved virker på rynker og andre aldertegn. Serien er nemlig spækket med peptider, niacinamid mm.

Med det seneste produkt L’Oreal Youth Code Luminizer er der dog mange formidlende omstændigheder. Der er alkohol nemlig rykket meget længere ned på ingredienslisten og udgør ikke længere noget problem. Jeg har derfor efter at have brugt i en del uger ikke oplevet nogen som helst form for irritation ved produktet og har ikke noget problem ved at anbefale det. Det virker nemlig!

Produktet hævder at mindske ujævn hudtone og afhjælpe pigmentforandringer. Og det er der absolut belæg for. Det indeholder en meget god del B3 vitamin i form af Niacinamid, som er et meget godt middel til at hjælpe på hudtonen. Der er et studie, som har vist, at det i 4% koncentrationer virker lige så godt som det receptpligtige middel hydroquinone (Dermatol Res Pract. 2011).

Derudover bruger L’Oreal HEPES, som er en mild kemisk eksfoliering på overfladen af huden. Det er det samme stof, som er i Kiehl’s Overnight Biological Peel, som jeg er stor fan af pt. Der er også C vitamin i, som også er kendt for at hjælpe på hudtonen. Se bare et enkelt studie af C vitamin her.

Jeg har som sagt selv prøvet den på egen hud. Jeg oplevede ingen af den irritation, som jeg har haft med de første Youth Code produkter, der havde høje koncentrationer af alkohol. Derimod så jeg et fint resultat i form af en pæn glød og en forbedret hudtone. Kombineret med, at dette koster 174,95 kroner for 30 ml, så synes jeg, at dette er en aldeles fremragende mulighed. Trods kaliumhydroxid og en smule parfumestoffer.

Her kan du købe det
L’Oreal Youth Code Luminizer koster 174,95 og kan købes i Matas, større supermarkeder og stormagasiner. Det er lige nu på tilbud hos Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
47 kommentarer
Betina

Har netop bestilt den på Matas.dk, så er spændt på at se om den virker på mine solskader. Tak for tippet. 🙂

Pudderdåse Katja

Lad os høre, om det virker 🙂

Betina

Nu har jeg brugt den morgen og aften i en måned – uden nogen som helst virkning, så jeg er ikke imponeret. Tænkte lige at jeg ville vende tilbage med et svar. 😉

Pudderdåse Katja

Tak for din erfaring Betina. Er det kraftige solskader, du har?

Betina

Hrmmm, hvad er meget mon… Fandt et billede på nettet som nok meget godt tilsvarer min (spættede) hud. Mit ligner mest fregner som er smeltet sammen, og fra jeg var lille plejede jeg at få fregner henover næsen når jeg fik sol. Og som jeg er blevet ældre bliver de bare hængende. 😉
Om mine pigmentforandringer skyldes hormonforandring, melasma o.l. ved jeg ikke rigtig.
http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/picture-of-melasma-pregnancy-mask-on-cheek

Pudderdåse Katja

Har du været til lægen med det? Lyder som en opgave for en god hudlæge.

Betina

Næ, kan du anbefale nogen i Kbh? Har overvejet laser, men orker ikke helt at ligne noget der er løgn i helingsperioden. 😉

Pudderdåse Katja

Ikke hvis du skal til lægen, prøv evt. at starte der. Har du prøvet hydroquinone? Det kan du få på recept hos hudlægen og evt. andre ting. Han kan rådgive dig. Jeg har for meget længe siden gået hos dem på Rødovrevej og været glad for det – for noget helt andet.
Hvis du skal købe dig til behandlinger er jeg glad for og tryg ved n’Age og akademikliniken. Der er alt selvfølgelig på egen regning, men de er dygtige – jeg har ikke fået laser nogle af stederne, men andre ting.

Betina

En sidste tilbagemelding: Gik til hudlægen (dem inde ved Hovedbanegården), og fik en creme med hydroquinon, tretinoin og betnovat 0,1% (jep, binyrebarkting). Brugte den en måned, og mine pigmentforandringer er faktisk væk (yay!). Cremen er afgjort hård kost for huden, selvom binyrebarkhormonet holder den værste rødmen væk – men resultatet taler for sig selv. Tak fordi du fik mig til at tage mig sammen til at få det tjekket hos en hudlæge! 🙂

Henrik Boysen

Intense Pulsed Light (IPL) er der en laserbehandling der hedder, den har ifølge forskning vist rigtig gode resultater.
Oven i det er den ikke så voldsom som andre lasere så man kan faktisk tage på arbejde bagefter.
skal selv have en tur om to måneder så regner med at sende et før og efter billede ind hvis det er ok.
PS det er den samme laser man bruger til at fjerne karspringninger med.

Elisa

Hej Betina, ved du hvad cremen du fik fra hudlægen hedder? Mvh Elisa

Maj

Jeg tør ikke bruge Loreal mere. Deres Youth Code serum har givet mig acne ar flere steder i ansigtet… Og det har krævet flere måneder på Sisleys produkter for at rette op på skaderne (rødme, hævelser osv) Og nogle af arene er der stadig.
Tilgengæld har jeg skiftet alt loreal, Estee osv ud med kun at bruge Sisley nu. Det er super dyrt – men også drøjt i brug.
Alt er helet – kun lidt ar tilbage – og som plus har det hjulpet på rynkeformindskelse.
Jeg forstår ikke, at I ikke har anmeldt Sisley??
God sommer 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Maj
Som du også kan se i mit link har jeg også kun grimme ting at sige om deres Youth Code Serum :-/ Sisley har jeg ikke prøvet før for relativt nylig, og jeg er netop gået i gang med at teste nogle af deres produkter, så det kommer I til at høre mere til efter sommerferien. Hvad har du prøvet derfra?
Kh. Katja

Maj

Hej Katja,
Lyder godt med nogle Sisley tests…
Jeg bruger fast Confort extreme Night, Sisley Sisleya Global Anti Age extra rich creme, Bust Compund, Black Rose Cream mask, Sisleya Line Reducer, Face spf 50 – Jeg har prøvet andet fra Sisley også – men disse er mine favorit-produkter derfra.. Confort cremen fungerer iøvrigt fantastisk som øjencreme..
MVH
Maj

Pudderdåse Katja

Tak for svar Maj 🙂

henrik boysen

http://www.beautypedia.com har anmeldt det meste af Sisley produkter, de anmelder ligsom pudderdåserne også kun produkter på baggrund af videnskablige beviser så prøv der hvis i ikke kan vente

Sophie

Hej 🙂 jeg har lige et lille spørgsmål til den her serum. Eftersom den eksfolierer huden mildt, kan man så nøjes med denne serum istedet for at bruge en eksfoliator ved siden af? Min hud er med tynd og gennemsigtig så jeg skal være forsigtig med at overeksfoliere den. Men det ville jo være superfedt hvis dette produkt kunne fungere som 2 i 1 😉

Pudderdåse Katja

Ikke til de flestes behov. Men du kan jo starte med det og se, om der er behov for mere. Hvorfor vil du gerne eksfoliere den til at starte med?

Elena

Hej med jer
Findes der mon et prismæssigt tilsvarende alternativ til denne i dag? Jeg har været på jagt efter den i butikkerne, men uden held.

Vh.

Helene Randløv

Hej Elena
Effekten stammer fra Niacinamid, som vi jo også bruger i vores serie.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *