Klarere hudtone med L’Oreal Youth Code Luminizer

20.06.12

Jeg har aldrig talt ret pænt om L’Oreal Youth Code. Det skyldes, at en god portion af deres produkter, indeholder store mængder alkohol og kaliumhydroxid, også kaldet lud (ja, det du bruger på dit trægulv). Det er virkelig ikke særlig rart på huden.

Det er synd og skam, for L’Oreal Youth Code kunne være en fantastisk budgetvenlig serie, der bruger den teknologi, vi ved virker på rynker og andre aldertegn. Serien er nemlig spækket med peptider, niacinamid mm.

Med det seneste produkt L’Oreal Youth Code Luminizer er der dog mange formidlende omstændigheder. Der er alkohol nemlig rykket meget længere ned på ingredienslisten og udgør ikke længere noget problem. Jeg har derfor efter at have brugt i en del uger ikke oplevet nogen som helst form for irritation ved produktet og har ikke noget problem ved at anbefale det. Det virker nemlig!

Produktet hævder at mindske ujævn hudtone og afhjælpe pigmentforandringer. Og det er der absolut belæg for. Det indeholder en meget god del B3 vitamin i form af Niacinamid, som er et meget godt middel til at hjælpe på hudtonen. Der er et studie, som har vist, at det i 4% koncentrationer virker lige så godt som det receptpligtige middel hydroquinone (Dermatol Res Pract. 2011).

Derudover bruger L’Oreal HEPES, som er en mild kemisk eksfoliering på overfladen af huden. Det er det samme stof, som er i Kiehl’s Overnight Biological Peel, som jeg er stor fan af pt. Der er også C vitamin i, som også er kendt for at hjælpe på hudtonen. Se bare et enkelt studie af C vitamin her.

Jeg har som sagt selv prøvet den på egen hud. Jeg oplevede ingen af den irritation, som jeg har haft med de første Youth Code produkter, der havde høje koncentrationer af alkohol. Derimod så jeg et fint resultat i form af en pæn glød og en forbedret hudtone. Kombineret med, at dette koster 174,95 kroner for 30 ml, så synes jeg, at dette er en aldeles fremragende mulighed. Trods kaliumhydroxid og en smule parfumestoffer.

Her kan du købe det
L’Oreal Youth Code Luminizer koster 174,95 og kan købes i Matas, større supermarkeder og stormagasiner. Det er lige nu på tilbud hos Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
47 kommentarer
Julie

Da jeg så din opdatering på Facebook fik jeg et shock… en pudderdåse der taler pænt om et l’oreal hudplejeprodukt!!!!
Den må jeg simpelthen prøve! Hvordan og hvor ofte bruger du den?

julie

Har for øvrigt lige set på Matas webshop, at den kun koster 114 kr!
Måske den er på tilbud…

Pudderdåse Katja

Jamen der ER mange gode. Hvis de dog bare… Der er sket mange nye ting og sker rigtig meget med L’Oreals hudpleje lige nu. Hver morgen og hver aften (når jeg husker det, ikk’?)

Julie

Tak!
Vil meget gerne hører om andre gode l’oreal hudplejeprodukter, når de dukker op! De er jo så billige og tilgængelige…

StyleStories

Den bleger ikke resten af huden, vel? Gider ikke være blegere end jeg allerede er, men vil gerne af med hyperpigmentering 😉

Pudderdåse Katja

Nej slet ikke- og effekten er altså heller ikke dramatisk. Der er ikke tale om en blegning,

Janne

Uuuuh, jeg vil gerne have effekten af den, men tør jeg efter uheldet med Youth Code øjencremen der resulterede i over en uge med hævede, mørke, rynkede og udtørrede poser under øjnene? Efter ÉN aftens brug! Bumbummelum, skal man prøve at leve livet farligt?!

Pudderdåse Helene

Hej Janne
Er det ikke muligt at få en prøve mon? Og prøve et lidt mere usynligt sted i ansigtet? For den der oplevelse lyder ikke som en, du skal gentage!
Kh. Helene

Janne

Det var sørme heller ikke særlig pænt. Jeg vil bare så frygtelig gerne have et eller andet lidt billigere at smøre på mine graviditets-pigmentpletter. Måske skal jeg bide i det sure æble og acceptere at skønhed koster – eller måske skal accepten nærmere gælde livets gang og skønheden i at man kan se at livet er levet og alt det der fis 😉
Jeg må afsted og se om jeg kan få fat i en prøve. Men tak i hvert fald for at I kaster jer ud i at teste, så vi andre til en vis grad slipper for de uheld det kan medføre 🙂

Pudderdåse Katja

Har du været til hudlæge? Nu ved jeg ikke, hvor voldsomme dine pigmentpletter er, men hvis de er for alvor, så skal man altså i gang med recepter. Det koster også mindre 😉
Husk solcreme! Og drop alle former for hormonel prævention!
Kh. Katja

Janne

Det er kun en smule øverst på kinderne, og selvom jeg forsøger at dække dem, så bliver jeg også lidt glad når jeg ser dem om morgenen og om aftenen, for jeg fik dem sammen med min datter 🙂
Så det er ikke noget jeg er generet af, men det pynter heller ikke.

Pudderdåse Katja

Det lyder fuldstændig som mig 🙂

Lone

Lyder spændende og meget budgetvenlig. We like 🙂 Du bruger den efter rens og inden creme? For øvrigt er jeres nye design på siden super godt, meget nemt at finde tidligere indlæg. Så glad for jeres blog. Keep up the good work.

Pudderdåse Katja

Tak Lone 🙂 Og ja lige præcis der bruger jeg den.

Mette

Det lyder som et produkt mit kakaooverskæg må udsættes for. Jeg har læst på ingredienslisten på andre af produkterne fra serien, at der var meget silikone i, hvis det altså er alt, der ender på -one. Jeg synes, min porer stopper lidt til af silikoneprodukter, så jeg vil dels høre, om der er silikone i og dels om I på et tidspunkt vil skrive midt mere om silikone. Jeg synes det er lidt blandet det jeg hører. Tak for solid substaniel produktinformation, som jeg flittigt benytter mig af.

Pudderdåse Katja

Hej Mette
Tak skal du have 🙂 Du har nemlig helt ret i at silicone aldrig hedder silicone på ingredienslisten, men noget andet med -one. Der er mange typer, fx. Dimethicone. Der er silicone i denne også, men ikke sindsygt meget.
Min holdning til silicone er at det giver en dejlig konsistens og er en god ting. Men det er uden betydning for huden. Der er flere typer silikone, og mit gæt er, at du vil reagere forskelligt på forskellige typer måske? Jeg har aldrig oplevet problemer med silicone. Der er ikke dokumentation for, at det skulle tilstoppe porene. Men hvis du oplever det, så pas endelig på – brug din sunde fornuft. Her står dimethicone på 4 pladsen på ingredienslisten.
God ide at skrive mere om silikone. Der er mange misforståelser.
KH. Katja

Katja

Hej – tak for meget brugbar info på jeres site 🙂 Jeg vil høre om I har nogen erfaringer med serum fra Vichy – de har for noget tid siden lanceret en serum (sølvfarvet flaske). Jeg kan ikke gennemskue ingredienslisten og er usikker på hvorvidt den faktisk virker. Produktet hedder Lifeactive Serum 10.
Mange hilsner Katja

Pudderdåse Katja

Hej Katja. Den kender jeg desværre ikke. Men jeg vil gerne anbefale deres nye DermSource Serum. Men hvis du lægger ingredienslisten herind skal jeg gerne tjekke den for dig.

Anne

Hvordan er den i forhold til Clinique’s Even better? Den er jo noget billigere, så hvis den er ligeså god, kan jeg jo ligeså godt bruge den 🙂

Pudderdåse Katja

Det er svært at sammenligne dem. Det er vidt forskellige ingredienser. Men jeg synes ikke at Cliniques er bedre nødvendigvis. Prøv gerne denne også

Simone F

Hej, vil lige starte med at sige at jeg er rigtig glad for jeres side, for det virker nemlig som om I har en god baggrundsviden om tingene.
Jeg skriver fordi min mor i noget tid har brugt nogle prøver af den nye serum fra YSL (den er lilla), hun er rigtig glad for den, men da den koster over 500 kr. er hun på udkig efter en billigere løsning. Har I prøvet serumen fra YSL og kan I evt. anbefale en billigere version der kan det samme?
Min mor har ikke specielt mange rynker, og bruger mere serumen præventivt. Hun siger dog at hun synes hun kan se en forskel fra før og nu 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Simone
Er det Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator Serum du taler om?
Kh. Katja

Simone F

Ja, det er den 🙂

henrik Boysen

prøv en af serumerne fra paulas choice http://www.paulaschoice-eu.com/
har også været anmeldt herinde.
man kan også købe prøver.
PS brugte mit serum hver nat og dag, det holdt 4,5 månede, man skal næsten ikke bruge nået

Henrik Boysen

et andet produkt som også indeholder en stor del niacinamide (ca 2-3%)
er olay Regenerist Daily Regenerating Serum.
indeholder også en del antioxidanter og Peptides.
kan fås i matas til en 100 kr hvis de stadig føre det.
mener også at dåserne har anmeldt det herinde ellers så tjek. http://www.beautypedia.com have en god dag.

Pudderdåse Katja

Yes, vi har skrevet om regenerist her: https://pudderdaaserne.dk/2010/11/13/olay-renegerist-rynkecreme-der-virker-lidt/ For efterhånen længe siden 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *