Velkommen til en ny menu og nye kategorier

17.06.12

Da vi lavede vores tidligere 6 kategorier var vi lige startet med at blogge og havde fem indlæg at starte ud med. Nu har vi 892, og menuen med de 6 kategorier var mildest talt ikke til megen hjælp.

Jeg har derfor siddet klistret til skærmen hele weekenden og sorteret indlæg. De er både sorteret efter type indlæg, produkt og mærke nu. Hold op, hvor har vi skrevet om mange mærker! Vores dropdown menu med listen over mærker, må være en af de længste, jeg endnu har set. (Virker det? Eller skulle det hellere være et niveau mere med fx. inddelinger af A-F, G-M osv?)

Derudover har vi også sorteret anmeldelser i kategorier, så I nu kan finde for eksempel alle anmeldelser af foundations eller solcremer samme sted. Klik rundt i menuen, fortæl os, hvad I synes (og sig til, hvis I finder nogle fejl – 892 indlæg er ret mange!).

Vi har også nogle nye menu-punkter på vej. Den første, vores blogroll har fået de første links (flere kommer). Og så laver vi et nyt tiltag på bloggen, der hedder Spørg Dåserne. Mere om det senere.

Vi håber, at I bliver glade for det.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
Bine

Wow, jeg synes godt nok at bloggen er blevet overskuelig og nem at gå til! Før i tiden brugte jeg meget sjældent de forskellige funktioner på siden, men det er slut nu.. godt arbejde! 🙂 og det er godt nok også den længste liste over mærker, jeg længe har set!

Pudderdåse Katja

Tak Bine – så skulle du vide, hvor lang tid, det tog at lave den 😀

Ravn

Det ser godt ud, great job! 😀
Jeg vil dog sige, at listen over mærker er for lang. Det kunne være smart at dele den mere op, måske tre bogstaver ad gangen, altså A-C, D-F, osv. Det kommer næsten til at passe. Der bliver lige én med to bogstaver. :b

Pudderdåse Katja

Tak, det er måske en god måde at gøre det på?

Honi

Synes det har blevet meget mere overskueligt(flot!) men den der liste mer maerker er alt alt alt alt alt for lang. Hvis jeg kommer udenfor listen med musen så skal jeg hele vejen op igen. :-/ Jeg tror at enten så er det en god ide at få den liste “fixed” til en vis störrelse og så implementere en scrollfunktion i selve listen eller at lave en helt ny side med alle maerker som man bliver sendt til når man klikker på maerker i menun! Bare lige nogle ideer 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Honi
Mange tak, det er taget til efterretning. Jeg laver en anden model
Kh. Katja

Simone

Wee, hvor sejt!

Pudderdåse Katja

😀

Christina

Det ser super ud, men den der mærke-liste er alt for lang 🙂 Det dur ikke. Og må jeg ydmygt bede jer overveje at droppe “læs mere” funktionen. For mig er det simpelthen irriterende… Måske er det bare mig….
Ellers er jeg super glad for jeres blog. I har styr på sagerne og har nu jeg tænker over det, kostet mig en MASSE penge med alle de gode tips. Tak for det 😉

Pudderdåse Katja

Hej Christina
Skal nok finde på noget til mærkelisten – i må gerne foreslå!
Ifht. Læs mere, så er det helt med vilje vi har det. Pudderdåserne har aldrig haft alm. blog layout. Før Bloggers delight havde vi et Magasin Layout. Vi skriver så lange artikler, at hvis vi brugte et almindeligt bloglayout, ville det blive helt håbløst.
Du kan forestille dig forsiden af Pudderdåserne med denne type indlæg efter hinanden fx: https://pudderdaaserne.dk/2012/06/08/promo-pics-mac-heavenly-creature/
Allerhelst ville vi have et Magazine Theme til wordpress, men det er ikke muligt pt.
Kh. Katja

Astrid Knudsen

Thumbs up!-RIGTIG godt arbejde!.. Ka ik se noget problem i mærke-listen, man kan finde hvad man skal:)

Malene

Det kunne være virkelig fedt, hvis der kom en alfabetisk liste, når man trykker på ‘Mærker’. Fx:
Estee Lauder
Body Shop
Loreal
MAC
Rudolph Care
Osv. Og når man så trykker på de enkelte mærker, kommer alle indlæg, relateret dertil, op.
Det er garanteret et KÆMPE arbejde, men det kunne være så cool.
Og ellers er der selvfølgelig også stor ros herfra. 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Malene. Det er da også det der gør? Hvis du trykker på mærker nu skulle der MEGET gerne komme en meget, meget lang dropdown menu med alle mærker, som du kan klikke på og komme ind på de indlæg, der omtaler hvert mærke 🙂 Hvis ikke det virker hos dig, så råb lige højt!
Kh. Katja

Line P

Lækker design og nemt og overskueligt.
Men hvor ville jeg ønske, at jeres tekst ikke var hvid. Med den pale lyserøde baggrund, forsvinder de nærmest. Hvis ikke man vidste de var der, ville man overse dem (gjorde jeg selv i starten)
Man kunne frygte at nye læsere simpelthen overser dem, og browser videre fra jeres fantastisk site 🙂

Pudderdåse Katja

Altså den hvide tekst i menuen? Jeg har godt selv tænkt over det… Hmmm… Overvejer…

Line P

Ja, det var den teksten i menuen jeg mente.

Pudderdåse Katja

Ja, jeg kan godt se, hvad du mener…

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *