Hvorfor skønhedsbloggere ikke skal være modebloggere

27.04.12

Okay, vi havde voldsomt travlt, før vi løb ud i taxaen. Helenes mand havde forsøgt at sætte ild til lejligheden ved at bage boller, og jeg skulle liiiige forhandle med en ny kunde samtidig. Tjuhej hvor det gik. Så 2 minutter før taxaen kom, så skulle vi lige tage nogle billeder. Makeup billeder går fint, det kan vi. Men det der tøj der og helfigur… Vi lader billederne tale.

Læg mærke til:

  • Hvordan de 22 cm’s forskel på Helene og mig betyder, at Helene er fotograferet i fugleperspektiv, og jeg er fotograferet i frøperspektiv.
  • At min kjole sidder fast i strømpebukserne henover maven og folder, hvor den IKKE skal folde (den har ellers en meget smuk fold midt på, som er meningen – TAK Helene for ikke at lægge mærke til det…)
  • At Helene starter med den klassiske pose “Den Lille Havfrue”, derefter skifter til “The Wrestler” og så ender ud i dåse-panik-løsningen, som jeg selv falder til, nemlig at lade hovedet falde ned på den ene skulder.
  • Hvordan mine øjne på dette tidspunkt forsøger at sige til Helene “Få så for helvede taget de billeder, så vi kan komme afsted!”

Er der en modeblogger, der vil give et foto-kursus for begyndere til gengæld for en makeup lektion? Vi så faktisk ret fine ud i virkeligheden.

Vores make-up kommer senere, det kan vi da heldigvis finde ud af…

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
27 kommentarer
rijaH

Hahah jeg synes i ser skønne ud 🙂 Tænkte da også den fold så ud til at være med vilje, men åbenbart ik så meget med vilje 😛

Pudderdåse Katja

Hihihi! Nej ikke så meget!

Lis T

*LOL* Ja nu ved jeg jo I har en i nærheden der måske nok kunne overtales til at give jer5 min’s undervisning i billedkomposition og fortælle at I også skal huske at alle billeder har en baggrund der ikke må tage for meget opmærksomhed (jeg sidder her og forsøger at regne ud hvor mange døre I står opad?) ;-)))

Pudderdåse Katja

HELT håbløst…. Og jeg har oven i købet beskåret beskåret billederne, så man ikke kan se så mange stole, overtøj osv :p Akkeja…. Stakkels mand… (Han får lov at billedbehandle resten til senere. Han kunne bare have været hjemme til at tage dem. Jeg skal hilse 😉 )

Trine

I ser sgu fantastiske ud! Påstået ringe posering og billedredigering eller ej. Helene stråler i den smukke blå kjole og Katjas kjole fremhæver figuren på smukkeste vis.
God weekend til jer begge!
/Trine

Pudderdåse Katja

Tak 🙂 Det er virkelig pænt sagt!
Og kjolen var lilla i virkeligheden 😀

Terese/The Impressionista

Hahahahahaha! Love this! I var nogle lækre dåser! Tak for en hyggelig aften. 🙂

Pudderdåse Katja

I lige måde! Det var så hyggeligt at du kom med <3

Cherry+Blossom+Girl

Hahaha, jeg elsker teksten under billederne. Det er da humor og sød selvironi. Skønt 🙂

Pudderdåse Katja

Hehehe… Tak 😀

Lise Lorezen

undskyld jeg lige spørge men hvor køber du dit tøj henne på nettet?

Pudderdåse Katja

Vi har begge købt vores kjoler i butikker. Helene har købt sin i en butik der hedder Rosa på Strandboulevarden i København, og min kjole er fra Bruuns Bazaar.

Lise+Lorezen

Tak for svar har i set tøjet inde på asos.dk kig efter curver

Pudderdåse Katja

Jeg køber selv rigtig meget tøj på Asos. Jeg er meget glad for deres webshop. Men jeg kan heldigvis godt passe deres almindelige størrelser. Helene kan bedst lide almindelige butikker 🙂

Stine K.A.

Åh, I er simpelthen så skønne 😀 Ikke nok med, at I giver de mest pålidelige make-up anmeldelser, I har også en helt fantastisk humor, som I formidler på bedste vis. Tak! <3 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Stine <3

Svenskofilia

Ha ha, I ser fine ud -på trods af billederne. Og med hensyn til baggrunden, så kan jeg godt lide panelerne på væggen 😉

Pudderdåse Katja

Det kan jeg også 😉 Kan rigtig godt lide min spisestue. Det er sjovt – den slags er jo en side af os, I aldrig får lov at se 🙂

Chau

I ser laber ud begge to!
/Chau

Pudderdåse Katja

Årh tak søde Chau 🙂

Bodil

Wow et par flotte kjoler og så forfærdelige ser i altså heller ikke ud!

Pudderdåse Helene

Mange tak Bodil!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *