Modeuge for alle: L’Oreal Powder Room

01.02.12
L'Oreal Powder Room

Københavns modeuge er lukket land for de fleste, men denne gang har L’Oreal lavet et meget fint arrangement med deres Powder Room, så alle har mulighed for at få en bid af kagen.

I L’Oreal Powder Room kan du fra i morgen til på lørdag (2.-4. februar) få lagt gratis makeup af profesionelle makeupartister (ikke mindst skønne Johanne) og få råd og vejledning til valg af makeup. Du får et kort med hjem med en beskrivelse af, hvad der er blevet brugt og et rabatkort på 10 procent til, når du skal hjem og købe det i udvalgte Matas i København. En professionel fotograf er der til at tage et portræt af dig.

L’Oréal Paris’ Powder Room er åbent torsdag 2. og fredag 3. februar kl. 12-18 samt lørdag 4. februar kl. 10-16. Adressen er Løvstræde 8, 1152 København K. Du kan gå ind fra gaden og komme til med det samme, hvis der er tid. Hvis der ikke er tid, kan du vente i loungen eller booke en senere tid. Vi var der i går til en presse-event, og det er blevet superfint.

L'Oreal Powder Room

Anne Staunsager lægger makeup

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Teresa

Det slutter på lørdag, d. 4. Ikke fredag 🙂

Pudderdåse Katja

Det var også det jeg mente…. TAK 😀

Pernille

Hej Pudderdåser!
Tak for en fantastisk blog!
Jeg har et spørgsmål, der ikke lige falder under dette indlæg, men nu har jeg flere gange læst på andre blogs at mange betegner Tromborg, som en meget ren pudder, uden Div. Skadelige indholdsstoffer. Jeg mener at jeg har læst (her måske) at mineralpudder/foundation ikke er specielt renere end andre puddere, men hvordan hænger det sammen ? Selv bruger jeg youngbloods, som jeg er blevet glad for, fordi den er nem at lægge og ikke ser make-uppet ud.
Mvh pernille

Pudderdåse Katja

Tromborg er en mineralsk pudder, og sikkert udemærket – jeg har aldrig prøvet den, men den er populær. Men mineralsk pudder er på ingen måde sundere eller bedre for huden end almindelig pudder. Så du skal alene vælge ud fra, hvilken du synes er pæn, god at arbejde med osv.
Der er ikke noget galt med mineralsk pudder og foundation, men det er på ingen måde sundere eller bedre end andre former for pudder.
Så vær du glad for din Youngblood fordi, du synes den er pænest (det er også den alle makeupartisterne bruger, når de selv får lov at bestemme. Den har et rigtig godt ry)
Jeg håber det hjalp 🙂
Kh. Katja

Pernille

Mange tak for dit svar 🙂 Det er rart at blive klogere!
Jeg tænkte forresten at hvis I mangler idé til et indlæg, så kunne det være fedt med en make-up ordbog for dummies.
For hvad er det nu lige high-lighters, concealers, primers osv. gør og skal kunne 🙂

Pudderdåse Katja

Tak. Vi er altid åbne for gode idéer 🙂

Julie

Jeg har også et off-topic spørgsmål!
Ved I om man kan købe Bourjois i Danmark og om man kommer til at kunne få det i den nye Sephora i Illum?
Er helt vild efter at få fingrene i nogle af deres produkter… 🙂

Pudderdåse Katja

Man kan desværre ikke købe det længere. Det udgik for nogle år tilbage af det danske marked. Om det kommer i Sephora ved jeg ikke. Vi ved endnu intet om, hvilke mærker der kommer. Men det ville være skønt!

Julie

Jeg krydser fingre 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *