To bloggere nede

24.01.12

Jeg snakkede med Helene tidligere i dag. Eller… Det vil sige, jeg tror nok, det var hende? Det var lidt svært at høre mellem hosteanfaldene, hvad der egentlig blev sagt, og hvem det egentlig var i den anden ende. Men det lød virkelig ikke ret godt… Jeg sagde til hende, at hun skulle ringe til lægen, men hun lyttede garanteret ikke.

Hvor ringer man hen og melder sig syg som blogger. Kan man få en blogger-vikar? Kan man holde bloggerens 2. sygedag?

Så jeg vil gerne bede jer om en tjeneste. Jeg skal nemlig til at løbes lidt i gang igen. Jeg vil gerne til at skrive igen. Men hvad vil I gerne læse om? Min verden har i halvanden måned handlet om forskellige former for antibiotika, blodprøver, lægebesøg og bvadr… Da jeg sad og kiggede på min makeup i dag kunne jeg slet ikke huske, hvornår jeg sidst havde brugt den. Desværre! Så nu er det jeres tur til at inspirere mig. Hvad har I lyst til at læse om?

Billedkilde

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
45 kommentarer
Signe

Synes Karens idé er super fin! Lidt inspireret deraf har jeg et forslag til et indlæg. Jeg synes virkeligt, at jeres blog har et højt niveau, I har altid gennemresearchet, og I er velformulerede. Hvad jeg især er vild med er, at I kan hjælpe med at finde rundt i den jungle, der findes af indholdsstoffer. Jeg kunne godt tænke mig et slags nybegynder-i-indholdsstofsjunglen-indlæg, hvor I skriver om, hvad I (med streg under I) synes er de vigtigste stoffer at tage sig i agt for og hvorfor. Jeg kan sjældent huske, hvad det nu egentligt var, I havde skrevet om det eller det stof, når jeg står i matas næste gang, fordi jeg har læst om forskellige stoffer i forskellige indlæg. Så kunne være fedt med et overblik.
Og ellers god bedring 🙂

Pudderdåse Katja

God ide. Og mange tak for de pæne ord 🙂

Karina Pedersen

Vejledninger – Gerne video eller meget udførlige “trin for trin” guides i make-uppens kunst. Jeg har en tendens til altid at lægge min makeup på samme måde – og bruge de samme farver (!). Her er lidt forslag til hvad I kunne tage op:
– Påføring af øjenskygge
– Ordentlig dækning af uren hud (uden at ligne én med en maske på…)
– Hvornår vælger man foundation, pudder eller mineral-pudder – Hvornår er hvilket produkt bedst at bruge.
– Tests tests tests af produkter. Jeg har efterhånden købt flere af de cremer og andet, som I har anbefalet, og jeg er aldrig blevet skuffet. I er blevet mine orakler på hele skønhedsfronten 🙂
Endnu engang TAK for Danmarks bedste skønhedsblog.

Pudderdåse Katja

Tak søde Karina. Og tak for de gode idéer. Men INGEN videoer lige nu! Jeg ligner Jimmi Bredahl på en dårlig dag (efter overfaldet) og Helene lyder som en storrygende søløve. Not pretty….

Karina Pedersen

Hi hi – Nej, med de billeder jeg lige fik af Jer to i mine tanker, så er det vist bedst at vente lidt med de store videoseancer :))

Pudderdåse Katja

Tro mig, det vil du ikke se 😀

Anna

Jeg vil gerne lære lidt mere om cremeskygger. Gode mærker, flotte farver og bedste måde at lægge dem.
Generelt elsker jeg at læse om jeres favoritter. Særligt inden for makeup. Det er dejlig inspiration.
En anden ting er “hudplejeregler”. Ansigtsvask, Skintonic (skal/skal ikke?), olie/serum/emulsion/det hele/ingenting, creme, solcreme, øjenserum, øjencreme, ansigtsspray etc.etc…. hvad er nødvendigt og i hvilken rækkefølge? Simpelt vs. grundigt?
Ih, og ideen med at blive snydt af reklamer, hype og lækker indpakning for så at blive skuffet… det vil jeg også gerne læse om. Det lyder sjovt!
God bedring til jer begge.

Sabrina

Mineral make-up 🙂

Camilla Ann Charlott

Jeg tænker en masse om hudpleje, make-up osv. om uren hud og ar pga. acne. Det ville jeg blive rigtig glad ved 🙂

Ditte

Hej Dåser 😉
Hvad med at anmelde Laura Bonné’s prisvindende produktserie Amazing Space, eller hendes bog Skønhedsritualer-indre sundhed, ydre skønhed. Jeg har selv prøvet hendes hair spa, hvor dit hår forkæles med økologiske salte, mineral vand, olier, blomster & urter samt afspændende aromaterapi og hovedbundsmassage. Denne er intet mindre end FANTASTISK!!!!! Men jeg har endnu ikke prøvet hendes produkter. Måske i begge skulle tage en dag i hendes skønhedklinik/spa, oven på alt den sygdom 🙂
God bedring
Ditte
http://marilynscloset.wordpress.com/

alice sørensen

Er blevet vild med ansigtsolie efter I anbefalede det under fugtighedscreme om vinteren. (Bruger urtekrams babyolie m. jojoba <3 )
Og faldt så lige over jeres fortrinlige indlæg om at blande sine egne kropsolier!
Kan man ikke også forholdsvis nemt lave en "ansigtsmist" selv? – måske har I nogle gode bud fra sengekanten?
God bedring til jer begge!!!

Sophie

Jeg ville rigtig gerne læse noget om fugt til vinterhud. Jeg får tør hud og derefter bumser her om vinteren og er i tvivl om, hvilken creme der skal til for at give fugt nok, men på den anden side ikke fedte og tilstoppe. Det er en jungel og jeg orker ikke en tur i Matas, hvor der reelt er tale om selvbetjening og teenageekspedient.

Pudderdåse Helene

Hej Sophie
Urenhederne kommer sandsynligvis, fordi din hud bliver så tør, at talgen i porerne ikke kan komme ud. En god fed creme er den bedste løsning på det problem. Du behøver ikke være bekymret for at cremen tilstopper porerne, men hvis du vil være sikker, skal du se efter om der står noncomedogenic på tuben/æsken.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *