To bloggere nede

24.01.12

Jeg snakkede med Helene tidligere i dag. Eller… Det vil sige, jeg tror nok, det var hende? Det var lidt svært at høre mellem hosteanfaldene, hvad der egentlig blev sagt, og hvem det egentlig var i den anden ende. Men det lød virkelig ikke ret godt… Jeg sagde til hende, at hun skulle ringe til lægen, men hun lyttede garanteret ikke.

Hvor ringer man hen og melder sig syg som blogger. Kan man få en blogger-vikar? Kan man holde bloggerens 2. sygedag?

Så jeg vil gerne bede jer om en tjeneste. Jeg skal nemlig til at løbes lidt i gang igen. Jeg vil gerne til at skrive igen. Men hvad vil I gerne læse om? Min verden har i halvanden måned handlet om forskellige former for antibiotika, blodprøver, lægebesøg og bvadr… Da jeg sad og kiggede på min makeup i dag kunne jeg slet ikke huske, hvornår jeg sidst havde brugt den. Desværre! Så nu er det jeres tur til at inspirere mig. Hvad har I lyst til at læse om?

Billedkilde

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
45 kommentarer
Mette

Ansigtscremer til uren hud. Gerne uden kemisk peeling, da den skal kunne bruges når forårssolen kommer frem 🙂

Tina T

Hej Katja
Nogen gang når man ser kvinder med make-up på, blandet andet vores statsminister Helle Thorning er et godt ekssempel, så har jeg lagt mærke til at hendes øjne nærmest stråler og lur mig ikke om hun ikke har været hos en stylist som har kunne vise hvilken farver det passede til hendes øjne. Og jeg har lagt mærke til det på andre kvinder ligeledes, gud fader hvor ville jeg gerne lære at lægge sådan en make-up som fik mine øjne til at stråle. Men det handler vel om at får de rigtige farver på som fremhæver farve osv. i øjnene. Selvom jeg er ved at nærmere mig målet, ved at spørge til råds om farver osv. til mine øjne.
Det var så bare lige strøtanke fra mig ved ikke om det kan inspirere dig men bare noget som jeg tænkt på længe:-)

Tina T

PS: BEKLAGER STAVEBØFFER HI HI

Cecilie

Hejsa:)
Jeg kunne godt tænke mig at få en andmeldelse af Dr. Hauschka hud produkter, og ellers bare gode hud produkter til uren teenager hud:)

Anne

Dr hauska også her!! Og meget gerne proaktiv fra tv shop. Undrer mig at i aldrig har nævnt den renseserie.

Lisa

Ansigtsmasker med et ordentlig boost af fugt (og et minimum af parfume). Huden tørrer ud i frostvejret og der er brug for øjeblikkelig hjælp 🙂

Nanna

Jeg kunne godt tænke mig at høre noget om ideer til forskellige frisurer til de forskellige ansigtsformer og hvilke børster der er bedst til langt hår.

Camilla

Hvis du tilfældigvis har krøller, så skal du lade være med at børste dit hår. Her er det nok at benytte sine fingre når man er i bad og har balsam i håret. Bare et lille tip 🙂 Glat hår ved jeg ikke noget om…

Kristina

Det ville være lækkert med en “føljeton” til indlægget om ansigstrens med tips til gode skintonics/toners, dagcreme og natcreme 🙂

Julie

Ja, tips til gode skintonics mangler jeg også! 🙂

Lonnie

Støtter fuldt ud op om dette forslag! 🙂

Anne

Make-up fif til “gamle koner” på over 50! Jeg ved godt at det varer maaaaange år inden I havner der, men alligevel. I må kunne komme med nogle gode råd, så man kan undgå yderpolerne: 1)”ingen make up” (fordi det er så svært) og 2)”smokey eyes (med sort) og optegnede sorte øjenbryn” (det så godt ud da man var 20) 😀

conny

Ja tak – den er jeg med på.
Også gerne “parabener/parfumer eller ej for dummies” og ditto om øjenbryn.

Sofie Jørgensen

Man kunne jo tage udgangspunkt i sygdom, øh då få jeres tips til bedst at skjule man er syg, hvis man nu har en aftale der båre ikke kan aflyses trods sygdom. Hvad er must do’s her?
Ellers havde Tina T et rigtig godt forslag om hvilke farver overskygge til de forskellige øjenfarver. og selvfølgelig skal der lyde et ‘rigtig god bedring’ inden jeg selv hopper under dynen og prøver at tage min tur i opløbet..

Jane c

Make-up til kvinder over 50 😉

Karen

Hmm – gode ideer! Jeg syntes jo noget af det fineste, som i Pudderdåser kan, er at sige det som det er. Forstået på den måde, at i får mig til at se på hvad der er i et produkt. Så måske noget mere om virksommestoffer – altså dette og hint virker på den og den måde – og hvad der ikke virker, men lyder utrolig smart i en reklame og får mig til at stå i Magasin dagen efter for at købe produktet. Det vil jeg gerne se mere af 🙂 Og måske et lille sjovt blogpost om hvad i er blevet narret af? Hvilken reklame/produkt har bare virket uimodståelig for jer – og som bare ikke har virket efter forventning.
Rigtig god bedring til jer 🙂
– Karen

Pudderdåse Katja

Hehe…. God ide!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *