Divaderme: Vind nye øjenvipper på tube

05.01.12

Det er ikke så godt. Vi er muligvis blevet konkurrence-afhængige oven på december og kan ikke stoppe igen. Er der et afvænningskursus, vi kan tage? Heldigvis er de gode!

Denne gang kan I vinde Divaderme, som jeg anmeldte før jul. Lashextenderen er vitterligt øjenvipper på tube. Brug den sammen med di yndlingsmascara og tryllerylle, så er der øjenvipper!

En læser kan vinde:
1 x LASHExtender + 1 x MASCARADiva

Sidstnævnte er Divadermes egen mascara.

Alt hvad du skal gøre er at lægge en hilsen herunder, så trækker vi en vinder. Kommentarfeltet bliver lukket lørdag kl. 18.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
241 kommentarer
Anne-Marie Menendez

SÅDAN! helt sikkert en præmie jeg godt gad vinde!

katrine

Lækkert… Krydser fingre for det bliver mig!!!

dina

🙂

Malene S.

Vil så gerne vinde! Har de korteste og tyndeste øjenvipper og har virkelig prøvet alt. Måske er denne løsningen!

Louise Kamilla Kristensen

I skal endelig bare blive ved med konkurrencer! 🙂 SÅ vinder jeg nemlig måske på et tidspunkt…
Godt arbejde i øvrigt.

Cecilie

Det ville jeg så gerne prøve!! Det lyder helt fantastisk og synes , desværre, at mine vipper er blevet lidt kortere det seneste stykke tid..

Emilie h

Lækkert! Mine vipper trænger til et boost!

Nanett

Iha, det lyder sørme smart.. det er lige til sådan nogle trælse “vi vil kun hvad vi selv vil”-vipper som jeg har.. Sjovt at jeg lige faldt over denne blog, havde set for noget tid siden at min veninde synes godt om pudderdåserne på facebook, tænkte gad vide hvad det er, men kom fra det igen.. og vupti, så sidder jeg her og kommer helt tilfældigt ind på siden – og hvor er den da fantastisk! super mange fine råd! – ny fast læser.

sofie jørgensen

Det er su da noget af en wow effekt de kommer med. og præmierne er ankommet og især neglelakkerne er for nice!!! Tak endnu en gang for sådan en awsome blog I har og hvor meget I forkæler os <3

Pernille mortensen

Ihh det gad jeg virkelig godt vinde !! Kunstige øjenvipper er ikke mig-og har tænkt på det her produkt siden i skrev om det i december :-))

Din kommentar