Fredagsfavorit: De Laurier ”Deliciously creamy” Bath Milk og Body Butter

31.12.11

I sidste uge fik jeg luftet min forkærlighed for både god gammeldags sæbeduft og for showergel. Hos De Laurier har jeg fundet både Body Butter og Bath Milk med skønneste mælkede sæbeduft. ”Deliciously creamy” er en serie af produkter, som ud over at have den helt rigtige duft er virkelig behagelige at bruge.
Man skal se bort fra damen med det maniske eller lettere psykotiske udseende på etiketten og tro på det skrevne budskab i stedet ”feels so good!”. Det er nemlig lige det, det gør. Cremen er spækket med gode og plejende ingredienser (ja og en god sjat parfumestoffer) og den er simpelthen så lækker og velduftende, at jeg slet ikke kan lade være med at åbne dåsen og dufte til den og smøre den på hele tiden.
Den meget tyktflydende Bath Milk dufter lige så skønt som cremen og beriger dit bad med det blødeste skum. De to er et sindssyg lækkert makkerpar og de kalder smilet frem på selv den mørkeste morgen.
Den maniske dame på etiketten ligner en vaskeægte speltmor, bortset fra at hende her måske er lettere påvirket af euforiserende stoffer.
De Laurier er en forholdsvis ny spiller på det danske marked, men prøv alligevel at give dem en chance. Deres mission er at få bragt lidt skæg og ballade ind på badeværelset. Det synes jeg, de gør meget godt med Milk serien. De vil hjælpe dig, ved at transformere noget af den sparsomme tid du har for dig selv om til seriøs kvalitetstid. Det er da en rigtig fin mission!
Hele Milk serien fra De Laurier kan købes i webshoppen Beauty & Lifestyle og koster 49-99 kroner.
Psst: Lige nu er hele serien på tilbud!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Marie-Louise Larsen

Haha, super sjove etiketter! 🙂

Bodil

Må prøves. Tak for en sjov og underholdende julekalender, det var ret sjovt at læse både svar og jeres kreative og fantasifulde måder at vælge vindere på 🙂
Godt nytår til alle!

Else

Fnis, hun ser ud til at være på nippet til at smide en tændt brødrister i badekaret:p

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *