Pudderdåserne – nu som Femina-bloggere

23.12.11

Vi er kommet i fint selskab. Vi er nemlig kommet på Feminas hjemmeside, sammen med en masse andre virkelig cool mennesker. Femina har samlet en række bloggere på deres hjemmeside, og vi er med.

I modsætning til de fleste andre magasiners blogsider, så ligger vi som sådan ikke på Feminas hjemmeside, vi er stadig her, hvor vi har været længe. Femina har bare samlet en række links til de blogs, de synes er inspirerende. Og de har altså gjort os den ære at tage os med. Du kan læse mere om baggrunden her.

Fordi det er et rigtig fint selskab gik lige op for mig, da jeg så listen samlet. Anette kender mange af jer måske. Der er også mit personlige idol Per Brændgaard, som har haft en særlig plads i mit hjerte, siden han startede den berømte Facebookgruppe. Der er også fx. dygtige Christiane Vejlø, søde Camilla Kjems og et par virkelig mundvandsfremkaldende madblogs.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Sandra

ej hvor nice!! 😀

Pia, Lystrup

Eeiii, hvor er det godt.
STORT tillykke med det – det fortjener I :o)

Pernille H

Hvor er det bare rigtig cool …. glædelig jul 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *