Pudderdåsernes julekalender den 22. december

22.12.11
Vipper fra Make Up Store

Det er ikke personligt… det lover jeg. Men i dag er det ikke lysten, som driver værket. Faktisk er det min mand, du skal takke for dagens indlæg. Han har slæbt mig ud af sengen og ind til computeren, lokket med dejlig te og alle mulige andre lækkerier, for at få mig ud af min dejlig varme dyne. Tingen er den, at jeg skulle møde klokken syv i morges.
Man finder ikke noget mere udpræget B-menneske end mig. Når transporttiden blev regnet med, betød det at vækkeuret skulle ringe klokken fem. Det er sandsynligvis helt almindeligt for de fleste mennesker, men at gå tidligt i seng er nærmest fysisk umuligt for mig. Jeg sad og arbejdede til klokken var 0.40 og faldt først i søvn efter klokken to. Så hvis jeg gaber, så er det altså ikke, fordi jeg synes, du er kedelig…

I dag har jeg mødt en masse af vores læsere. Desværre vover de færreste at hilse, det skal du endelig gøre, vi synes begge, at det er rigtig hyggeligt at sige hej til dig. Og ingen af os bider… grrrrr (ikke særlig tit i hvert fald).

For fremtiden bliver du vist nødt til at svare på alle mulige sære ting, når du skal deltage i konkurrencer på Pudderdåserne. Det er simpelthen så skægt at læse alle svarene, nu synes jeg, at jeg kender jer alle sammen meget bedre, det er så hyggeligt.

Mit eget te sortiment er blevet udvidet betragteligt de sidste par måneder. Før i tiden… det vil sige før, jeg blev gravid med min ældste, drak jeg alle mulige forskellige teer. Da jeg blev gravid, ændrede det sig markant. Frugtte, blomsterte, urtete og alle mulige andre teer smagte pludselig sært og direkte ubehageligt. Det resulterede i, at jeg de sidste mange år udelukkende har drukket Earl Grey fra Østerlandsk Thehus.
Når jeg arbejder, kan jeg ikke holde ud at drikke kaffe, ligesom det er yderst sjældent, at vi drikker kaffe her hjemme. Tilfældigt fandt jeg ud af, at det er rigtig skønt at drikke urtete på arbejde, især fordi det er ligegyldigt, om man når at drikke den, mens den er varm. Mine favoritter på arbejdet er Pukka: Revitalise, Refresh og Vanilla Chai, både fordi de smager afsindig godt og fordi det er tebreve. Der hjemme er det stadig svært at slå Earl Grey, men her drikkes også Chai (både hjemmeblandet og som teblanding) og her i december har jeg endda kastet mig ud i en ny julete. Det er store sager!

Reglerne
Hvis du vil deltage i Pudderdåsernes julekalender, skal du skrive en kommentar under dagens indlæg, husk at svare på dagens spørgsmål, som i dag er: hvad ønsker du dig i julegave? I morgen lukker jeg kommentarfeltet mellem 18-20, trækker en vinder og åbner dagens låge. Links og e-mail adresser er ikke velkomne i din kommentar og vil derfor blive slettet.

Vinderne
Når nu spørgsmålet i går drejede sig om te eller kaffe, synes jeg også at omdrejningspunktet i trækningen skulle være relateret til dette emne. Derfor er vinderne følgende: Forskellige teer i mit skab, Pukka varianter jeg har smagt, det antal kopper kaffe jeg har drukket i december, antal liter te som er blevet brygget herhjemme i december, antal gram tilbage i dåsen med Earl Grey. Alle der har svaret på spørgsmålet, var med i lodtrækningen, også jer som skrev at kaffe eller te ikke just er en favorit.

Forskellige teer i mit skab:
3 varianter Chai te (ikke instant)
4 Celestial Seasoning
1 Aveda Blend
2 Urteteer
2 Yogite
5 sorte teer
2 grønne teer
1 Kamillete
4 smagssatte teer

Ud af de 22 Pukka varianter jeg kender, har jeg smagt 13 forskellige.

Jeg har besøgt mine forældre en del i december og det betyder ofte et større indtag af kaffe, samtidig har jeg været på café, hvor jeg også næsten altid drikker kaffe (hvis de har soja mælk). Talt sammen bliver det til 37 kopper kaffe af varierende størrelse.

Vi laver oftest to kander te hver aften, af og til bliver der også brygget en kande om morgenen eller om eftermiddagen og mere i weekenden. Jeg har naturligvis ikke skrevet ned, hvor meget te vi har lavet, men når jeg kigger på min kalender, er det alligevel ret nemt at danne sig et billede af tebrygningen i husstanden. I kanden kan der være ca. 1,5 liter vand. Det betyder at der indtil videre er brygget 100,5 liter te.

Vi er ved at løbe tør for Earl Grey, det betyder at der er 88 gram tilbage i dåsen.

Det gør følgende kommentatorer til vindere Camilla, Pernille H, Pia OK, Natalie K og da der ikke er 101 besvarelser af spørgsmålet, må det blive Malene med kommentar nummer 100. Disse fem skønne kvinder har vundet et sæt fra Yves Rocher Couleurs Nature Faux Noir som består af følgende produkter:

Fugtgivende Læbestift Skinnende Nude Rosa
Øjenskygge Kvartet
Mascara Longueur 360 sort
Collector fast pudder med børste

Stort tillykke til jer alle sammen, jeg kontakter jer per e-mail snarest

Låge nummer 22
Der har været spørgsmålsstorm i min inbox, siden jeg lagde tirsdagstippet på, som viste billede af mine vipper. Får jeg sat vipper på igen? Nej… jeg tror det ikke! Jeg kan nemlig ikke rigtig gå med makeup og det synes jeg er rigtig træls. Jeg elsker derimod kunstige vipper, både de helt naturlige og de virkelig crazy varianter. I dag har jeg fået lov til at udlodde fire forskellige af de sjove varianter fra Make Up Store. Der bliver altså trukket fire vindere og præmien består af:

1 styks Lash Art (skriv gerne, hvilken af dem du helst vil have. Fra venstre mod højre er det: Combi (med sort fjer), Sindy (de buskede), Fancy (med røde fjer) og Punk (med grøn pynt))
Adhesive Clear
Eyelash Applicator

Photobucket

Hvis du er lidt bange for kunstige vipper, er det helt forståeligt. Det ser farligt ud, når de sidder forkert. Heldigvis er det både frækt og meget flot, når de sidder rigtigt. De fleste er nervøse ved vipperne, lige indtil de har prøvet at sætte dem på første gang. Der er ingen vej tilbage, for det er virkelig nemt og vipper har så stor effekt. Med en Eyelash Applicator er det endnu lettere at få dem lagt ordentligt. En god lim er essentielt for det gode resultat, en vippe der flagrer i siderne er ganske uskønt og virkelig kikset. Make Up Store Adhesive Clear er rigtig god og bliver siddende trods heftig aktivitet på dansegulvet.
Kig selv på billedet og tag stilling til, hvor vilde vipper du kan overskue, fyr den af med glimmer og øjenskygge eller skab fokus på vipperne til et ellers neutralt look. Mulighederne er mange.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
57 kommentarer
Rikke FM

Mit højeste ønske i år er en espressomaskine, så jeg kan drikke lækker kaffe i weekenden:-) Og jeg krydser fingre for at der er nogen stykker der er gået sammen om sådan en til min mand og jeg.
Jeg er mest til de buskede vipper eller Sindy vipperne.

Thea

Jeg ønsker bare, at det bliver en god aften, hvor alle har det godt!

Stine K.A.

Jeg blev faktisk stillet samme spørgsmål af Kurt Ravn i egen høje person (I ved, ham der sangeren, der spillede Røde i Matador) under en af hans julekoncerter i år, hœ. Og der fik jeg lettere paf fremsagt mit største ønske, det sødeste Mumi-krus i årets vinterudgave. Nemlig 🙂
Jeg går mest efter Sindy, men ville blive glad for dem alle 🙂

Elin

Jeg ønsker mig allermest en rejse, men da dette er en smule urealistisk ønsker jeg mig ting til boligen, da jeg lige er flyttet 🙂

Stella

Vil helst have Sindy øjenvipperne, men eksperimenterer også gerne med de andre.
Ønsker mig:
Tøj – Trænger til at få skiftet ud i de gamle klæder.
Make up
Bøger: Karl Ove Knaugsgaard og Haruki Murakami
Derudover en masse køkkenting – især en smart stavblender der kan en masse andet også
Og Bezzerwizzer mini

Stine Bay

Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, er jeg mest interesseret i Sindy (de buskede).
Puh ha! Sikke et spørgsmål – jeg ønsker mig jo så meget (min ønskeseddel fylder næsten to computer-skrevne sider). Men de største ønsker er nok:
Nyt tøj (en udskiftning af mine gamle laser er virkelig tiltrængt – hvad min SU ikke har tilladt på det sidste).
Sorte skindhandsker
Elektroniske ordbøger – dansk/fransk, fransk/dansk og fransk/fransk (studerer fransk).
Clarins HydraQuench Intensive Serum
Essie Neglelak i farverne: Island Hopping, Mint Candy Apple, Lilacism, Tart Deco, Turquoise & Caicos, Winter Bobbing for Baubles
Rêve de Miel Lip Balm/Tromborg Lip Cure
Parfume: Marc Jacobs Daisy – DKNY Be Delicious Woman – L’eau par Kenzo
Mascara – Diorshow Iconic
Og selvfølgelig ingen jul uden bøger på ønskesedlen, nemlig:
Charlotte Weitze: Sværmeri – bind 19 i serien, Slægten
Peder Bundgaard: Evigt udelte sammen – bind 20 i serien, Slægten
Lone Mikkelsen: Land at tabe eller vinde – bind 21 i serien, Slægten
Ildefonso Falcones: Fatimas Hånd
Marian Keyes: Den klarestes stjerne
Siri Hustvedt: Sommeren uden mænd
Carlos Ruiz Zafon: Englens Spil
Edward Rutherford: New York
1001 Cupcakes – Kager & andre forførende fristelser
Anne-Grete Steckhan: Tidens Mode – 1880’erne-1960’erne
Sidst, men ikke mindst penge til en ny mobil, da den jeg har nu, er ved at falde fra hinanden.
Rigtig glædelig Lille Juleaften!!

Amalie B

Jeg vil helst have Sindy :-)!!
I julegave ønsker jeg mig en mulberry nøglering. Det dejlige ved juleaften er at mig og min kæreste har halvandetårsdag, så der skla abre hygges 🙂

Caroline Wegener

Jeg har ønsket mig utroligt meget make up fra MAC! Det er jo så fantastisk, og jeg blev ret forelsket i en del ting fra Glitter and Ice kollektionen! Derudover har jeg ønsket mig rejsebøger og rejsepenge om hhv. Prag og Firenze, da det er der turen går hen i foråret!
Sidst, men bestemt ikke mindst, har jeg ønsket mig en billet til Roskilde Festival! Og fået den har jeg også, da jeg havde fødselsdag for nylig 😉
Med hensyn til vipperne, kunne jeg bedst tænke mig de røde, Fancy, tror de ville klæde min sølv kjole godt!

Sally Thers Clausen

Mit største ønske til jul er at min familie allesammen bliver gladere for livet…
Hvis jeg vinder denne kunne jeg godt tænke mig Sindy de buskede
Mange knus
Sally

Milena

Jeg ønsker mig et startnummer til BTs halvmarathon d. 22 april. Det er ikke en dyr gave, faktisk meget billig, men for mig vil den være meget symbolsk og betyde utrolig meget. Har løbet i mange år, men har efter lang tids skadespause besluttet mig, at jeg så småt vil gå i gang igen. Men når man ikke har lavet noget i lang tid, skal der nogle gange enormt meget motivation til, for at komme ud af døren. Så har ønsket mig et startnummer/tilmelding til BTs halvmarathon… Så er der vist ingen vej udenom 🙂
Rigtig dejlig jul til jer begge! Tak for en fantastisk blog!

Din kommentar