Pudderdåsernes julekalender den 22. december

22.12.11
Vipper fra Make Up Store

Det er ikke personligt… det lover jeg. Men i dag er det ikke lysten, som driver værket. Faktisk er det min mand, du skal takke for dagens indlæg. Han har slæbt mig ud af sengen og ind til computeren, lokket med dejlig te og alle mulige andre lækkerier, for at få mig ud af min dejlig varme dyne. Tingen er den, at jeg skulle møde klokken syv i morges.
Man finder ikke noget mere udpræget B-menneske end mig. Når transporttiden blev regnet med, betød det at vækkeuret skulle ringe klokken fem. Det er sandsynligvis helt almindeligt for de fleste mennesker, men at gå tidligt i seng er nærmest fysisk umuligt for mig. Jeg sad og arbejdede til klokken var 0.40 og faldt først i søvn efter klokken to. Så hvis jeg gaber, så er det altså ikke, fordi jeg synes, du er kedelig…

I dag har jeg mødt en masse af vores læsere. Desværre vover de færreste at hilse, det skal du endelig gøre, vi synes begge, at det er rigtig hyggeligt at sige hej til dig. Og ingen af os bider… grrrrr (ikke særlig tit i hvert fald).

For fremtiden bliver du vist nødt til at svare på alle mulige sære ting, når du skal deltage i konkurrencer på Pudderdåserne. Det er simpelthen så skægt at læse alle svarene, nu synes jeg, at jeg kender jer alle sammen meget bedre, det er så hyggeligt.

Mit eget te sortiment er blevet udvidet betragteligt de sidste par måneder. Før i tiden… det vil sige før, jeg blev gravid med min ældste, drak jeg alle mulige forskellige teer. Da jeg blev gravid, ændrede det sig markant. Frugtte, blomsterte, urtete og alle mulige andre teer smagte pludselig sært og direkte ubehageligt. Det resulterede i, at jeg de sidste mange år udelukkende har drukket Earl Grey fra Østerlandsk Thehus.
Når jeg arbejder, kan jeg ikke holde ud at drikke kaffe, ligesom det er yderst sjældent, at vi drikker kaffe her hjemme. Tilfældigt fandt jeg ud af, at det er rigtig skønt at drikke urtete på arbejde, især fordi det er ligegyldigt, om man når at drikke den, mens den er varm. Mine favoritter på arbejdet er Pukka: Revitalise, Refresh og Vanilla Chai, både fordi de smager afsindig godt og fordi det er tebreve. Der hjemme er det stadig svært at slå Earl Grey, men her drikkes også Chai (både hjemmeblandet og som teblanding) og her i december har jeg endda kastet mig ud i en ny julete. Det er store sager!

Reglerne
Hvis du vil deltage i Pudderdåsernes julekalender, skal du skrive en kommentar under dagens indlæg, husk at svare på dagens spørgsmål, som i dag er: hvad ønsker du dig i julegave? I morgen lukker jeg kommentarfeltet mellem 18-20, trækker en vinder og åbner dagens låge. Links og e-mail adresser er ikke velkomne i din kommentar og vil derfor blive slettet.

Vinderne
Når nu spørgsmålet i går drejede sig om te eller kaffe, synes jeg også at omdrejningspunktet i trækningen skulle være relateret til dette emne. Derfor er vinderne følgende: Forskellige teer i mit skab, Pukka varianter jeg har smagt, det antal kopper kaffe jeg har drukket i december, antal liter te som er blevet brygget herhjemme i december, antal gram tilbage i dåsen med Earl Grey. Alle der har svaret på spørgsmålet, var med i lodtrækningen, også jer som skrev at kaffe eller te ikke just er en favorit.

Forskellige teer i mit skab:
3 varianter Chai te (ikke instant)
4 Celestial Seasoning
1 Aveda Blend
2 Urteteer
2 Yogite
5 sorte teer
2 grønne teer
1 Kamillete
4 smagssatte teer

Ud af de 22 Pukka varianter jeg kender, har jeg smagt 13 forskellige.

Jeg har besøgt mine forældre en del i december og det betyder ofte et større indtag af kaffe, samtidig har jeg været på café, hvor jeg også næsten altid drikker kaffe (hvis de har soja mælk). Talt sammen bliver det til 37 kopper kaffe af varierende størrelse.

Vi laver oftest to kander te hver aften, af og til bliver der også brygget en kande om morgenen eller om eftermiddagen og mere i weekenden. Jeg har naturligvis ikke skrevet ned, hvor meget te vi har lavet, men når jeg kigger på min kalender, er det alligevel ret nemt at danne sig et billede af tebrygningen i husstanden. I kanden kan der være ca. 1,5 liter vand. Det betyder at der indtil videre er brygget 100,5 liter te.

Vi er ved at løbe tør for Earl Grey, det betyder at der er 88 gram tilbage i dåsen.

Det gør følgende kommentatorer til vindere Camilla, Pernille H, Pia OK, Natalie K og da der ikke er 101 besvarelser af spørgsmålet, må det blive Malene med kommentar nummer 100. Disse fem skønne kvinder har vundet et sæt fra Yves Rocher Couleurs Nature Faux Noir som består af følgende produkter:

Fugtgivende Læbestift Skinnende Nude Rosa
Øjenskygge Kvartet
Mascara Longueur 360 sort
Collector fast pudder med børste

Stort tillykke til jer alle sammen, jeg kontakter jer per e-mail snarest

Låge nummer 22
Der har været spørgsmålsstorm i min inbox, siden jeg lagde tirsdagstippet på, som viste billede af mine vipper. Får jeg sat vipper på igen? Nej… jeg tror det ikke! Jeg kan nemlig ikke rigtig gå med makeup og det synes jeg er rigtig træls. Jeg elsker derimod kunstige vipper, både de helt naturlige og de virkelig crazy varianter. I dag har jeg fået lov til at udlodde fire forskellige af de sjove varianter fra Make Up Store. Der bliver altså trukket fire vindere og præmien består af:

1 styks Lash Art (skriv gerne, hvilken af dem du helst vil have. Fra venstre mod højre er det: Combi (med sort fjer), Sindy (de buskede), Fancy (med røde fjer) og Punk (med grøn pynt))
Adhesive Clear
Eyelash Applicator

Photobucket

Hvis du er lidt bange for kunstige vipper, er det helt forståeligt. Det ser farligt ud, når de sidder forkert. Heldigvis er det både frækt og meget flot, når de sidder rigtigt. De fleste er nervøse ved vipperne, lige indtil de har prøvet at sætte dem på første gang. Der er ingen vej tilbage, for det er virkelig nemt og vipper har så stor effekt. Med en Eyelash Applicator er det endnu lettere at få dem lagt ordentligt. En god lim er essentielt for det gode resultat, en vippe der flagrer i siderne er ganske uskønt og virkelig kikset. Make Up Store Adhesive Clear er rigtig god og bliver siddende trods heftig aktivitet på dansegulvet.
Kig selv på billedet og tag stilling til, hvor vilde vipper du kan overskue, fyr den af med glimmer og øjenskygge eller skab fokus på vipperne til et ellers neutralt look. Mulighederne er mange.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
57 kommentarer
Malene R

Det øverste ønske på min ønskeseddel er et nyt ur 🙂
Hvis jeg var så heldig at vinde, skulle det være Sindy vipperne 🙂

anne s

jeg ønsker mig rigtigt meget nogle gode farveblyanter.. Jeg elsker at tegne og der er redskaberne jo vigtige 🙂
Jeg har så ønsket mig dem så meget at jeg ikke kunne vente. Har været nede og købe nogen idag. hehe….
hvis jeg vinder vil jeg gerne gave Sindy (de buskede).
glædelig jul

Camilla

Ønsker mig hovedsageligt en masse dejlige bøger, da det bare er det ultimative afslapning for mig at sidde med en god bog! Derudover ønsker jeg mig også lidt forskelligt make-up, samt film og musik! 🙂
Er forresten lidt i tvivl om det er mig, der har vundet gårsdagens gave?! I så fald er det bare super, super FANTASTISK, men tør ikke helt tro på det endnu, da der nok er flere Camilla’er der har kommenteret og har nemlig glemt at oplyse efternavn, så er ikke helt sikker? 😉

Katrine mørk

Mange af de ting jeg ønsker mig er nogle jeg har fundet inspiration til via jeres blog, blandt andet en peeling fra paulas choice. Ellers ønsker jeg mig bare en masse gode oplevelser med dem jeg holder af. Og så ønsker jeg mig at mine nærmeste bliver glade for de julegaver jeg har købt til dem da jeg synes det er meget sjovere at gi’ end modtage og så har jeg lagt rigtig mange tanker og følelser i mine gaver i år (: hov, og så til sidst så ønsker jeg mig forresten også sindy rigtig meget (;

Bettina

Jeg vil gerne have modellen Sindy.
Jeg ønkser blandt andet alle mulige produkter far Kielh’s 🙂

Din kommentar