AHA peeling til en 20’er

07.11.11

Som jeg har skrevet om før, så er HTH’s billige cremer fra supermarkedet et virkelig godt og det absolut billigste bud på et produkt med AHA i. I denne uge er den på tilbud i Netto. Så får I det dælme ikke billigere.

AHA er også kaldet frugtsyre (i HTH’s tilfælde er det faktisk mælkesyren lactic acid, men det virker ens), og vi kender det fra dyre ansigtsbehandlinger i højere koncentrationer. Læs mere i anmeldelsen af HTH her.

Her kan du købe det
I netto for 20 kroner frem til på lørdag. Normalt kan du købe HTH i Bilka og Føtex for 39 kroner.

Tak til Susanne for at holde et vågent øje med Nettos tilbudsavis!

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Estermarie

Har lige fundet min hth-creme frem. Håber den kan hjælpe på det atopisk eksem jeg døjer med på albuen og foden.
PS. Min mor havde ALTID hth lotion i sin taske for nok 30 år siden.

Pudderdåse Katja

Mmmh eksem? Det ville jeg ikke, den er fantastisk mod tør hud, men syren kan irritere huden. Pas på i hvert fald. Der er også parfume i nogle af dem.
HTH får mig til at tænke på min gamle mormor. Hun brugte HTH <3

Trine

Jeg har også været i netto og forsyne mig efter at have læst om den herinde. Håber den virker på mine dumme knopper på armene.
(jeg lokkede min kæreste til at gå med i netto ved at sige: “Jamen skat, jeg skal have sådan en creme til mine knopper på armene, som jeg har så dårlig selvtillid over, at jeg ikke kan gå i kortærmet”, hvilket jan bed på, selvom det ikke er helt sandt, og jeg havde ti minutter forinden siddet i en t-shirt… Men irriterende er de nu! Hurra for kvindelist!)

Pudderdåse Katja

hihi! Godt gået. Det virker, men hav tålmodighed. Det tager laaaaang tid!

Maj

Hej Katja
Tak for gåde råd angående cremen her, som jeg nu har anskaffet mig.
Men nu bliver jeg i tvivl; kan jeg bruge den i ansigtet som en slags maske?
Tak for en god blog 🙂

Pudderdåse Katja

Du kan sagtens bruge den i ansigtet, men du smører den bare på og lader den trænge ind. Den skal endelig ikke vaskes af igen.
Tak for de pæne ord.
Kh. Katja

Helle

Jeg fandt den i Føtex i sidste uge til en 10’er for bodylotionen, så jeg købte selvfølgelig nogle stykker. Efter bare at have brugt den i fem dage kan jeg allerede se at mine røde knopper på armene er blevet mindre – win!

Louise

Tak for tip. Creme + Lotion røg med hjem i dag for sølle 40 kr. i alt 🙂

Sarah

Haha – har godt nok ikke researchet særligt godt (jeg har ikke), for da jeg var i Netto i dag var der kun Lotion og Body Creme, og jeg troede at det var de eneste to der fandtes – så nu har jeg gladeligt købt body cremen og smurt den i ansigtet, og først NU fundet ud af at der er en ANDEN creme, som ikke er body 😀 Puha. Men så er det da kun en 20’er. Må hellere få købt cremen 🙂 Med mindre body cremen kan bruges i ansigtet…?

Pudderdåse Katja

Hej Sarah. Jamen de er vist allesammen beregnet til kroppen oprindeligt, men det er da ligemeget, brug dem i ansigtet, det har ingen betydning. Kh. Katja

Sarah

Åh, okay – cremen virkede bare meget lang tid om at trænge ind osv, så var lidt usikker på om man kunne bruge den til ansigtet – men tak! Bruger den bare som natcreme, tror jeg 😉

Pudderdåse Katja

Cremen er den fede, og Lotion varianten er den lette. De er lige egnede til ansigt eller krop begge dele, men det afhænger selvfølgelig af din hudtype. Men brug du den bare som natcreme, så er du ude over det problem, hvis din hud ellers kan lide konsistensen 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *