Kvalitets blush til 59 kroner: Wet n Wild Coloricon Blusher

Danmarks billigste kemiske peeling: HTH

Cremer med AHA, også kaldet frugtsyre cremer, koster som regel mange 100 kroner. Og med god grund for som jeg har skrevet om før, så bør en creme med mild kemisk peeling være en del af enhver hudpleje rutine.

Hvor BHA er særlig egnet til fedtet hud, så er AHA særlig godt egnet til solskadet, rynket, ujævn og tør hud, som den kan eksfoliere, så de nye sunde lag hud kommer frem. Det kan også have en positiv effekt på mild akne.

Det var faktisk en sød læser, Julie, der mindede mig om HTH og dens egenskaber. For selvom HTH sælger sig selv som en billig supermarkedsbodylotion mod tør hud, så indeholder den faktisk en fremragende AHA – nemlig lactic acid.

Kender ikke den præcise procentdel
AHA virker bedst i en creme på mellem 5 og 10 procent. Jeg kan desværre ikke få oplyst den præcise procentsats af producenten Cederroth – det er en fabrikshemmelighed – men at dømme efter dens placering på ingredienslisten ser det ud til at være en meget fornuftig koncentration.

Brug den gerne i ansigtet som en mild kemisk peeling hver dag – og på resten af kroppen. Som navnet antyder, så egner den sig bedst til tør hud, men deres Lotion version har en lettere konsistens end de andre typer.

Og så koster den 39 kroner i supermarkedet. De er ikke nødvendigvis de mest elegante konsistenser til ansigtet, men de virker!

Lille vidundermiddel mod røde knopper på arme og andre steder
Udover Lactic Acid indeholder den en stor del carbamid, som også virker eksfolierende og blødgørende på tør hud. Kombinationen af Lactic Acid og Carbamid gør dette til et lille vidundermiddel mod keratosis pilaris, det du kender som røde knopper på armene eller andre steder.

Jeg har det selv på lårene, og to uger med HTH har kraftigt mindsket det. Som jeg har skrevet om flere gange er kombinationen af AHA og carbamid særlig effektiv mod disse knopper, som så mange af os har, og her har du dem i samme creme til en latterlig lav pris.

Duften er den samme, som det var for 20 år siden. Min salig mormor brugte den, og da jeg åbnede den kunne jeg genkende duften af min mormor. Men den er mild, og der er ingen af de særligt allergene parfumestoffer i – eller for den sags skyld andre problematiske stoffer i. Den federe Creme er parfumefri.

AHA og BHA skal blive på huden
Jeg anbefaler altid at bruge cremer med AHA, der bliver på huden. Du skal IKKE fjerne dem igen, de skal blive siddende og virke deres magi. Du bruger det som enhver anden creme og lader det blive på huden.

Der findes også rensegelé og lignende med AHA og BHA, men det er bare ikke lige så effektivt, når de kun er i kontakt med huden i 20 sekunder, før de bliver vasket af.

Her kan du købe det
Du kan købe HTH’s produkter i større supermarkeder. Der findes i Danmark HTH Original Body Creme 200 ml, HTH Original Lotion 200 ml, HTH Creme 100 ml og HTH Omega 3/6 Bodylotion, og de koster fra 39 kroner.

 

73 kommentarer

 • Mette

  Er først og fremmest VILD med jeres blog! Elsker den og læser den hver dag.

  Som en kommentar til dette indlæg, synes jeg i burde nævne at creme med AHA-stoffer øger hudens følsomhed over for sol, så man lettere bliver forbrændt. Det er bare lige en ret vigtig info at have med, specielt hvis man ellers har meget sol-sart hud.

  Læs evt. mere her: http://www.forbrugerkemi.dk/kemi-info/stofgrupper/aha-stoffer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Mette
   Mange tak for de pæne ord.
   Og det er helt korrekt med solen. Fordi man fjerner de døde lag hud, så bliver huden en smule mere følsom for solen. Det er ikke meget, men ja, husk solcreme! Helt rigtigt, tak for reminderen :-)
   KH. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Misbah

   Først og fremmest elsker jeg jeres blog !:D selvom jeg ved det er et gammelt indlæg men jeg bestilte HTH lotion på apoteket og jeg fik oplyst at de også har den som en solcreme (lotion), ved i om den har samme virkning som den alminde creme og lotion ?:D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det ved jeg faktisk ikke, jeg har ikke prøvet den med solfaktor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har lige læst indlægget om Paula’s choice produkter og din anbefaling af de produkter, som du bruger i din daglige rutine. Jeg vil bare høre, om du ikke bruger solcreme, da det ikke ser sådan ud i forhold til indlægget? Hvis du gør, hvilken bruger du så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det syret … jeg har levet med de åndssvage knopper siden jeg var 8 år på ben og arme, hvor en af mine klassekammerater sagde ‘ad, du har knopper … ad, det er russisk byldepest!’. Derefter tog jeg langvarige bade i skummetmælk (!), fordi sundhedsplejersken anbefalede det. Det hjalp ikke en fis, og jeg havde ikke tålmodighed til at ligge en time i lunken skummetmælk som barn.

  Siden har jeg bare levet med knopperne og været irriteret over, at andre har en glat ensartet hud, mens min hud er bleg med røde gåsehudsknopper – også når jeg har været i solen.

  Jeg skal ned i supermarkedet nu. Hvis det her hjælper bare minimalt, vil det være stort!

  Jeg er vild med jeres blog – jeg bliver klogere hver gang!

  Kram fra Gitte K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Gitte :-) Jeg hepper på dig, hvis det ikke virker, så skriv igen. Og læs den lange artikel om Keratosis Pilaris som jeg har linket til. Så bliver du nok lidt klogere.

   Skummetmælk…. Jamen altså. Kors!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • louiseH

  I like (altså prisen :))
  Er det lige meget hvilke en af varianterne man bruger i ansigtet:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kommer an på, hvor tør hud du har. Hvis du har meget tør hud, vil jeg gå efter HTH Creme, hvis du har mindre tør hud, vil jeg gå efter HTH Lotion. Men se om de har en tester i føtex og vælg den kosistens der passer dig bedst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • louiseH

   Tak, tror da liiige jeg skal kigge på det i næste uge, hvor jeg har ferie :D (undskyld, kan ikke lade være med at prale lidt) ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hrmf…. Det er de allersidste timer af min ferie nu….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tak for tippet og tak for at opklare og sætte navn på de irriterende, røde knopper! Jeg har også haft dem siden jeg var helt ung og forgæves forsøgt mig med alverdens skrubbecremer og lign.
  Nu vil jeg skaffe mig denne creme og se om det virker :)
  Ved du hvilke supermarkeder, der forhandler den? Jeg bor på Bornholm, så har desværre ikke lige en Føtex i nærheden.
  Og lige et spørgsmål: vil du anbefale en bestemt version (bodycreme/lotion) til hhv. ansigt og krop? Min hud er tør i både ansigt og på kroppen, og i ansigtet meget sensitiv.

  God weekend.
  Mvh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Julie.

   Hvis din hud er meget tør og sart, så køb Creme (den på tube). Den er federe og parfumefri. Hvis din hud er mindre tør, så kan du prøve med Lotion.

   Jeg prøver lige at finde nogle flere forhandlere.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tak for hjælpen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Selvtak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej igen
   Noget nyt om forhandlere?
   Pft.

   Mvh Julie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hov ja! Undskyld jeg har helt glemt at svare dig, selvom jeg har hørt fra HTH. Desværre forhandles de kun hos Bilka og Føtex :-( Nogle gange kommer de i spottilbud andre steder, men de er kun i fast sortiment hos Bilka og Føtex. Så du må til Sjælland en tur desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey – vil lige blande mig;-) – for jeg køber denne lotion og creme i super bedst – men det ved jeg selvfølgelig ikke om der er på bornholm!?

   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er jeg glad for at mit indlæg har ført til dette tip! Det er nemlig nogle rigtig gode cremer!!!
  Jeg er helt sikker på, at jeg har læst på deres hjemmeside, at der er 10 % carbamid og 5 % mælkesyre i cremerne! Jeg har lige været inde og tjekke igen og kan godt se, at det ikke står der mere (meget underligt for øvrigt) men mon ikke det sådan stadig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hey!

  Elsker denne blog, of føler meget med!
  -jeg har en enorm følsom hud, tænkte om du kunne hjælpe mig med en god dag creme? Er 18 år, Jeg føler mig ikke fedtet i huden, og har ikke specielt mange bumser osv, har du en go ide? Tak :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Katrine
   Så er du et heldigt menneske på mange punkter! Det vigtigste er jo så, at du får lidt solbeskyttelse i også. Hvad er dit budget? Og er der nogle særlige ting, den skal kunne?
   KH. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Altså må gerne kunne fjerne de urenheder jeg har, give lidt glød til min hud, jeg har ikke noget specialt budget, jeg plejer normalt at bruge clinique, men deres dag cremer passer mig ikke, slår ud af dem :(( men ikke overdrevet dyrt, en okay pris :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Der findes ikke en creme, der kan fjerne de urenheder, du har. Der er det bedste at gå på apoteket og købe Basiron, som er et antibumse middel i håndkøb, eller få noget hos lægen på recept – alt efter hvor slemt det står til.

   Hvis du skal bruge en let og virkelig god dagcreme, der giver god glød til huden og beskytter mod solen, så kender jeg ingen bedre end Restylanes: https://pudderdaaserne.dk/2011/06/23/anmeldelse-restylane-skincare/, hvis ikke de 435 er over budget. Til gengæld holder den længe.

   Du kan måske få en prøve hos en forhandler først? De laver i hvert fald prøver.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Tak for tippet! Jeg har også de irriterende knopper på overarmene og bruger pt Matas’ carbamid creme (10 %), men det er jo altid interessant at se om en anden creme kan gøre arbejdet endnu bedre :) ved I umiddelbart hvad forskellene mellem Matas’ carbamid creme og HTH’s er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   At der også er AHA i HTH, hvilket umiddelbart tale til HTHs fordel. Der kan også være forskel – til begge sider – på koncentrationen af Carbamid, men det kan vi jo desværre ikke sige noget om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Der er 10% carbamid og 5% mælkesyre i HTH, som jeg også har skrevet længere oppe :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvor har du det fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kunne ikke svare på dit indlæg Katja, så skriver et nyt et her!
  Jeg læste det på deres hjemmeside under “spørgsmål og svar” for et års tid siden, hvor jeg undersøgte, hvad der var på markedet mod Keratosis pilaris. Det stod i forbindelse med et spørgsmål om forskellen på den fede creme og lotionen. Svaret var, at cremen indeholdt den samme mængde carbamid og mælkesyre som lotionen, nemlig hhv. 10 og 5%, men at der var flere olier i cremen end i lotionen. Jeg ledte på det tidspunkt netop efter et produkt, der både indeholdt urea og AHA og derfor husker jeg det så tydeligt.
  Jeg er helt sikker på at det var det der stod!
  Så, ved mindre formuleringen er lavet om, så er der altså de mængder i :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  20 kr. i Netto i denne uge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Efter at have læst alt dette (og meget mere) var jeg selvfølgelig nødt til at prøve cremen, og den er virkelig over alle forventninger. Den er så dejlig at påføre, og så efterlader den huden silkeblød og fugtig i rigtig mange timer efter. Jeg har med hånden på hjertet aldrig prøvet en så god og effektiv bodylotion :) Den kan vist nok kun købes i de store indkøbscentre til omkring 40 kr, men jeg købte den da den var på tilbud i Netto til 20 kr :) Men jeg er ikke sikker, så kig i dit lokale supermarked! Men jeg synes lige i skal læse Pudderdåsernes anmeldelse af den HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Hvor ofte skal man smøre det på? Flere gange om dagen?

  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Christian
   En gang er fint nok, men det forsvinder oftest hurtigere ved større indsats. Hvis du starter med morgen og aften, kan du nøjes med en gang, når du oplever bedring.
   Mvh. Helene
   (Megasejt navn på din e-mail, jeg elsker Galaxy Quest…eller er det fra WoW <3 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christian

   Hej og tak for svaret! :)

   Og ja, det er fra Galaxy Quest, ikke mange der fanger den! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik Boysen

  Hej ved i om den har den rigtige PH værdi Mellem 3 – 4 Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik Boysen

  mange tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej igen!

  Jeg har nu læst både hele dette indlæg + “Forstørrede porer og hudorme: Eksfoliering og peeling”, hvor I henviser til en creme fra Paula’s Choice – vil er så bedst, mener I?

  Er det en overflødig creme, hvis man har forholdsvis “almindelig” hud uden specielt forstørrede porer og hudorme, men mere med lidt generel uenshed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Til porer og hudorme er BHA fra Paulas Choice bedst. HTH er bedst til tør og solskadet hud. Ifht. uenshed, så må du specificere lidt nærmere, hvad du mener? Er det pigmentpletter, rødme, bumser eller…?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  IMPONERET ! Efter en lille uge med denne body lotion, er alle mine knopper på armene forsvundet. Armene er stadig rødlige – men sikke en forskel allerede. Tusind tak for hjælpen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Super fedt indlæg med HTH først og fremmest!
  Jeg har også de knopper du snakker om og du siger du fandt løsningen på det. Var det med lotion eller cremen fra HTH? :-) Jeg har lige bestilt body lotion fra HTH, men blev i tvivl om jeg hellere skulle have snuppet den anden. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej, jeg vil bare fortælle, at jeg har prøvet deres HTH med Omega 3/6 (grønt låg) uden virkning. Derimod tror jeg, den blå virker, for den kan jeg mærke, der svier lidt. Det gjorde den grønne ikke, selvom jeg lige havde barberet mig. Den har desværre parfume og gør huden klistret, men jeg er på jagt efter den parfumefri udgave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak for opdateringen. Det er godt deduceret. Hvis den ikke svier, er der ikke syre og urea i. På jagt efter den blå.

   Og urea ER klistret. Har du prøvet Matas hælkur med 25% i? Huhej det er klistret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Super, jeg holder mig fra den grønne.
   Jeg døjer (som noget af det eneste nærmest) endnu ikke af hård hud på fødderne, men godt at vide, det er meningen, det skal være klistret :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Arh, hvordan kan jeg have fulgt Pudderdaaserne i 2-3 år, og så stadig overse lige dette indlæg! Har selv døjet med de irriterende knopper i lang tid, så det må da være dette jeg skal prøve.
  – Jeg har dog et spørgsmål, da det er blevet sommer og jeg efterhånden har fået opbygget lidt kulør (som er svært på min skandinaviske hud) og tænkte på om denne creme/lotion er så skrap at den måske fjerner farven? Det er lidt dårligt formuleret, men det kan være at i pudderdaaser forstår.. For vil helst ikke af med den brune hud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja helt ærligt, hvordan kan du det :-D

   Det er et rigtig godt spørgsmål og ja, det gør kemisk peeling faktisk. Kemisk peeling øger den hastighed som du skifter hudceller med, hvilket giver pænere hud, men forkorter også tiden med den brune farve. Med hvor lang tid kan jeg ikke sige noget om.

   Til gengæld bliver farven pænere – så det er et tradeoff :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik boysen

  På tilbud i føtex kun 20 kr )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  HTH er udgået i Føtex. Mon nogen ved, hvor man kan få den henne i København?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aida Ceesay

  Så vidt jeg ved har Eurcerins body lotions til tør hud også Lactic acid og carbamid i :). Har I nogen erfaring med eucerins cremer???

  Jeg har utrolig meget hyperpigmentation så kunne godt buge noget der kan rette op på det :).

  Tak fo en fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det anede jeg ikke. tak for tippet, dem vil jeg kigge på

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej :-)

  Håber det er ok, at jeg skriver, selvom det er et gammelt opslag. Jeg skriver for at høre, om I kan anbefale noget til pigmenteringer i ansigtet – jeg ved ikke, om den creme i omtaler, kan gå ind og hjælpe på sådan noget? :0))

  Vh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Nanna
   Denne creme vil ikke have en effekt… Men prøv at søge på Eucerin Even Brighter i søgefeltet, den virker!
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Når dette er en kemisk peeling, betyder det så at man skal droppe de peelinger man laver med en handske 1-2 gange om ugen, eller bør man fortsætte med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lise
   Jeg er selv fan af børster og handsker, og bruger dem sammen med HTH. Men du skal selvfølgelig lytte til din hud. Hvis den bliver træt af at blive skrubbet, er det klart bedst at lade være.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Fantastisk informativ blog! Konsulteres hver eneste gang et kosmetisk produkt skal erhverves.
  Jeg har et supplerende spørgsmål angående dette opslag: har den version med grønt låg fra HTH samme effekt på føromtalte knopper, som den originale (blåt låg)? Jeg kan se i en kommentar længere oppe, at den ikke umiddelbart skulle – er det korrekt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Sanne
   Det mener jeg heller ikke. Den originale “lotion” og “creme” med blåt låg er dem med de høje indhold af mælkesyre og karbamid. Men hvis du har en i hånden, så send mig ingredienslisten, så skal jeg tjekke. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Dumt spørgsmål fra en uvidende.. Skal HTH lotionen til brug i ansigtet gå i stedet for den almindelig ansigtscreme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Josefine
   Hvis du er på budget, kan du sagtens smøre den i ansigtet, men brug den om aftenen, det er bestemt ikke verdens lækreste ansigtscreme IMO. Hvis du gerne vil bruge en kemisk peeling dagligt vil jeg gerne anbefale dig en anden, men vil du så ikke lige skrive lidt om dine hudbekymringer, hvilke resultater du forventer af produktet og hvilke andre produkter du bruger?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Hej Helene,

   Jeg bruger pt. La Roshe Posay toleriane renselotion, kildevandsspray og toleriane ultra ansigtscreme. Jeg har enormt sensitiv hud, så synes det er svært at finde produkter, der kan rense i dybden. As we speak har jeg et par bumser på kinden og hagen, og jeg ved ikke om det kan have noget med toleriane ultra ansigtscremen at gøre. Jeg søger et produkt som kan rense mere i dybden uden at gøre huden rød, irriteret, tør og åben for urenheder. Jeg hører gerne dine indspark i forhold til peeling og ansigtscreme. :-) Tak på forhånd. Kh Josefine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Hej! Jeg har kastet mig ud i at prøve den creme i forbindelse med indgroede hår på benene. Har i nogle erfaringer med dette? Og kan man godt bruge HTH cremen efter bodyscrub eller det for hårdt for huden?
  Mvh Luna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   HTH virker, men AHA og carbamid svier på nybarberet hud. Det er også derfor vi anbefaler T-zone Peelingen i stedet for vores AHA-serum.

   Er barberingen af ældre dato og hårene indgroede, så er HTH godt.

   Røde knopper virke salicylsyren bedre på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Pudderdåserne, har lige læst en masse indlæg om hth bodylotion, og jeg har selv “the original” udgaven. Jeg brugte den for første gang i dag på kroppen og ansigtet, men vidste ikke at der er det der syre i, for måske er det det,der gjorde at ansigtet sveg/kløede en anelse bagefter? Jeg bruger nemlig også jeres t-zone peeling om aftenen, men er det for meget med de to forskellige syrer til ansigtet? For egentlig er min hud normal/kombineret, tror jeg, men er bare glad for konsistensen, fordi den er let, giver blød hud og ikke fedter. Så på trods af at den er til tør hud, fungerer den godt i mit ellers kombinerede ansigt bortset fra den lidt kløende fornemmelse bagefter. Kan jeg bruge den med det grønne låg i ansigtet i stedet? Eller skal jeg bruge creme uden det der syre, når jeg bruger t-zone peelingen? Eller hvad vil I foreslå?. Brugte før Derma bodylotion familieudgaven til ansigtet, men synes hth-konsistensen er mere lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Simone
   Vi anbefaler ikke, at du blander syreprodukter. Det kan sagtens være det, der får din hud til at reagere, men det kan også være noget andet… Jeg vil helt klart fraråde dig at fortsætte brugen af den, når huden reagerer sådan. Har du nogensinde prøvet vores Alt i en creme? Det er en let creme, der sagtens kan bruges over det hele.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Det tænkte jeg også, for den fungerede fint på kroppen. Jeg har prøvet alt-i-en cremen, men jeg synes den er for fed i t-zonen. Jeg har overvejet at prøve Mac prep+prime moisutre eller danish skin care anigtscreme

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Simone
   Så vil jeg foreslå Anti-age Ansigtscreme, der er helt let, hvis den altså skal være fra os. Måske tager jeg fejl, men jeg mindes at MACs Prep+Prime serie ikke længere inderholder det pågældende produkt eller noget der ligner? Danish Skin Care er fin men lidt dyr i forhold til ingredienserne.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Hej Helene
   MACs moisture infusion serum hydratant (som jeg mente – jeg skrev måske noget andet) kan man få i Magasin. Jeres anti-age ansigtscreme lyder fin, men skal jeg allerede bruge anti-age som 21-årig? Jeg er egentlig åben for alt, men jeg kan ikke finde ret meget uden parfume, der ikke vil have overpriser for deres produkter…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanaz Pishkar

  Hejsa.
  Har lige købt HTH bodylotion, da jeg lider af KP.
  Dog har jeg købt den parfume fri udgave. Er der forskel på den originale og den som er parfume fri? Tænker mht AHA osv.
  Mvh sanaz

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvalitets blush til 59 kroner: Wet n Wild Coloricon Blusher