Månedens favoritter: August 2011

05.09.11

Det er ikke overvældende meget, du har hørt fra mig i denne måned. Det stak helt af fra mig allerede torsdag i Copenhagen Fashion Week… Det er min jobsituation, som har ændret sig drastisk. Nu håber jeg bare på at overblikket er på vej tilbage, men foreløbig ser det ærlig talt sørgeligt ud. Det betyder, at der ikke er nogen nyheder i denne måneds favoritter. Heldigvis har jeg SÅ mange fantastiske produkter, som jeg har lyst til at dele med dig, at lidt tidsmangel umuligt kan ødelægge listen.
Som altid er Favoritprodukterne ikke nødvendigvis nyheder. Det kan være en genopdagelse af et gammelt produkt, produkter som er mere i sæson lige nu eller noget, som tidligere er gået min næse forbi. Nedenstående er de 10 produkter, jeg oftest greb ud efter i den forgangne måned (ikke i prioriteret rækkefølge).

1. MAC Prep+Prime Vibrancy Eye Primer
Det er virkelig meget sjældent, at jeg døjer med mørke rander, men stress og manglende søvn sætter alligevel sine spor. Huden omkring øjnene bliver tør og irriteret og trænger gevaldigt til fugt og pleje. Det job kan Vibrancy Eye Primer heldigvis nemt klare. Læs Pudderdåsernes anmeldelse af Vibrancy Eye Primer her.
Det sarte skær, perlemoret giver, lysner nok til, at jeg ikke behøver en masse concealer. Concealer gør ofte mit problem værre, hvorfor jeg naturligvis helst vil undgå at bruge den. Vibrancy Eye Primer kan ikke gøre det ud for primer alene, men den lysner og fugter huden virkelig effektivt og på den måde er det en del af forberedelsen til makeuppen.

Prep+Prime Vibrancy Eye Primer koster 240 kr. og kan købes hos MAC i Magasin og i Salling i Aalborg eller du kan købe den i Magasins Webshop her.

2. Lola Eau de Parfum fra Marc Jacobs
Da Lola kom i butikkerne for 2 år siden, overvejede jeg at købe den uden at dufte til den. Indtil da havde jeg været vild med alle Marc Jacobs’ dufte, så der var ingen tvivl om, at jeg også ville elske Lola. Det var dog slet ikke kærlighed ved første snus som forventet og jeg har stadig dage, hvor vi bare slet ikke kan sammen. Grunden er den massive sødme og de meget frugtige noter, på de dårlige dage savner jeg balance og dybde. Når den alligevel er blandt favoritterne denne måned, skyldes det at jeg har glædet mig til at Oh Lola skulle lanceres…
Da Katja så fortalte, hvor helt igennem rædselsfuld Oh Lola var, blev jeg noget trist. Vi har dog slet ikke samme smag i dufte og da jeg endelig fik tid til at dufte til Oh Lola, blev jeg positivt overrasket. Men det er en helt anden historie…
Noterne i Lola er blandt andet rosa peber, pære, pink grape, geranium, rose, vanilje og moskus.

Lola Eau de Parfum fås i 30 ml., 50 ml. og 100 ml. til priser mellem 395-720 kr. og kan købes i Matas, parfumerier, stormagasiner og i Magasins Webshop her.

3. MAC Zoom Lash Mascara i Plum Reserve
Hver eneste gang jeg finder en farvet mascara, jeg kan tåle, bliver jeg SÅ glad. Når farven er lilla, bliver jeg nødt til at købe den. Desværre er den lige blevet udsolgt på Kgs. Nytorv, men den kan sikkert findes i en af de andre butikker. Der var også en grå, en grøn og en blå version, da kollektionen kom ud, hvor mange af farverne som findes i butikkerne endnu, ved jeg ikke.
Hvis du ikke døjer med allergi, kan du heldigvis købe farvet mascara altid, der er mange forskellige mærker, som altid har forskellige farver på programmet.
Denne lilla nuance har jeg mest brugt til et funky look med lys orange og gul øjenskygge, jeg elsker at lege med kontraster og det er også derfor at det er sjovt at bruge en anden farve end den sædvanlige sorte mascara.

MAC Zoom Lash Mascara koster 135 kr. og kan købes hos MAC i Magasin og i Salling i Aalborg. Du kan finde den grå og den lilla Zoom Lash i Magasins Webshop her.

4. Anne-Marie Börlind Eye Liner Pencil i farven Graphite
Det er farven, jeg er faldet for, Graphite er nemlig en ren mørk grå med perlemor i. Det har taget mig lidt tid at få den til at fungere, som jeg ville, for den er virkelig blød og smelter desværre ret hurtigt. Som med alle andre produkter giver jeg ikke så let op, selvom de ikke umiddelbart fungerer (for mig).
Den certificerede økologiske makeup fra Anne-Marie Börlind har jeg generelt gode erfaringer med og denne Eye Liner Pencil er også rigtig god til et lidt trashy smokey eye. Når bare man sørger for at få den sat med en matchende skygge, løber den ingen steder. Jeg bruger den med en mat grå øjenskygge i yderste øjenkrog og Eyedust fra Make Up Store i farven Paragon.

Eye Liner Pencil fra Anne-Marie Börlind koster cirka 95 kr. og kan købes i helsekost forretninger, hos udvalgte økologiske frisører og i hudplejeklinikker. Nærmeste forhandler anvises på telefon 70 23 66 30. Anne-Marie Börlinds produkter kan også købes online blandt andet i webshoppen Skin Perfection eller i Ren Velvære, hvor den endda er på tilbud til 80,75 kr.

5. Glam Bronze fra L’Oréal i farven 202 Brunette Harmony
Katja var langt fra imponeret over denne bronzer og jeg kan heller ikke forestille mig at bruge den som en bronzer. Som highligter er den derimod virkelig anvendelig. Den er fuld af shimmer, men den kan nemt tones ud og giver en skøn glød. Den bronzefarvede del har jeg ikke brugt, men de to lyse farver er blevet brugt flittigt. Den pensel, jeg bruger, er 227 fra MAC, som er perfekt til at få highlighteren til at ligge lige dér, hvor jeg vil have den.

Glam Bronze koster 124,95 kr. og kan købes i Matas, parfumerier, stormagasiner og i større supermarkeder.

6. MAC Eyeshadow i farven Coppering
Vi ser næsten altid på de internationale tendenser, når vi skal afkode den næste sæson. Makeupartisterne herhjemme er også værd at kigge over skulderen i forhold til de tendenser. Makeup looket til Stine Goya SS12 var et af de looks, som inspirerede mig mest under Copenhagen Fashion Week. Looket med det smukke shine og de mange forskellige orange nuancer var kreeret af Mina Ingerslev for Max Factor. Jeg har ikke selv så mange produkter fra Max Factor, men inspirationen fik mig til at gribe ud efter denne oversete farve. Coppering er en dyb gylden orange, som kan tones ud til blot at give et fint skær.

Mac Eye Shadow koster 145 kr. (refill 95 kr.) og kan købes hos MAC i Magasin, i Salling i Aalborg eller i Magasins Webshop her.

7. Qua Extra Rich Premium Face Cream
Fede cremer lader ofte en del at ønske både med hensyn til konsistensen og følelsen på huden. Denne creme trænger så hurtigt ind i huden, at den slet ikke føles fedtet. Huden føles gennemfugtet og meget behagelig. Extra Rich Premium Face Cream er det perfekte grundlag for makeup og den fungerer både med pudder- og cremefoundation. Jeg krydser fingre for at den vil fungere lige så godt for mig, når det bliver endnu koldere. Indtil videre er denne creme en sikker vinder, når jeg vælger creme hver morgen.

Extra Rich Premium Face Cream koster 385 kr. og kan købes i EGO:ECO både i butikken i Hellerup og i deres webshop her.

8. Matas Makeup Vatpinde
De er geniale, så enkelt kan det siges. Men er det ikke bare vatpinde? Jo, men de ER altså anderledes. Den ene ende er spids, mens den anden ende er som en almindelig vatpind, som er trykket flad. De to ender udgør til sammen det perfekte redskab til at fjerne ups’ere. Den spidse er god til at rette op på eyeliner, hvis du altså er hurtig nok. Desværre sker det jo, at hånden smutter og når den gør, skal man være lynhurtig, miseren skal fjernes, inden stregen når at tørre. Den flade ende er rigtig god til at fjerne den mascara, som har sneget sig andre stederne hen end på vipperne.

Matas Makeup Vatpinde koster 15 kr. for cirka 90 vatpinde og kan købes i Matas.

9. Studio Cream Shadow fra elf i farven Dawn
Det kan næppe komme som en stor overraskelse, at jeg er kæmpe fan af cremeøjenskygge. Det er en umulig opgave at tælle alle de gange, hvor makeuppen har været klaret på under fem minutter. Opskriften er simpelt, når man har en cremeøjenskygge: Eyeliner på, tvære, tvære cremeøjenskygge på begge øjenlåg, øjenskygge i globelinjen, highlighter i øjenkrogen og mascara. Det er jo genialt!
Farven er meget fin og sart med en del glimmer i. Den er nem at matche til andre farver og kan også fint klare sig på egen hånd i et helt stille og neutralt look.

Studio Cream Shadow koster cirka 30 kr. og kan købes i elf’s danske webshop her.

10. Novalip læbestift fra La Roche-Posay i farven 40
Når sandheden skal frem, kan jeg slet ikke lide farven på denne virkelig skønne læbestift. Øhh! Hvorfor skal den så med i månedens favoritter? Jo, det er en udmærket nude farve, men den meget gule nuance klæder mig rigtig dårligt. Det, der alligevel gør den særlig, er det meget fine guldglimmer, der bliver siddende tilbage, når jeg har dubbet lidt af farven af. Det giver læberne det fineste skær og det bliver siddende i lang tid. Læbestiften er så plejende som en læbepomade og er virkelig lækker og blød i konsistensen.

Novalip læbestift koster 139 kr. og kan fortsat kun købes på de syv apoteker, som forhandler makeuppen fra La Roche-Posay: Charlottenlund Apotek, Frederiksberg Gl. Kongevej Apotek, Glostrup Apotek, Holbæk Løve Apotek, Korsør Apotek, Tårnby Apotek og Vindinggård Apotek.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Stine-Helene

Matas vatpindene er på tilbud lige nu, der er to for ens pris!

Pudderdåse Helene

Hej Stine-Helene
Tak for sparetip 😀
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *