L’Oreal Fresh kollektion sommer 2011

03.05.11
L'Oreal Fresh sommer kollektion 2011

L'Oreal Fresh sommer kollektion 2011

Mor er ikke vred, mor er skuffet. Når mor tror, at hun får farver med knald på, og så ikke får det, så bliver hun mut. Sådan helt indeni.

Se ovenover. Se alle de fine farver. ØJ tænkte jeg.

L'Oreal Fresh Lipgloss

Og da jeg så produkterne tænkte jeg endnu mere ØJ!

Og så så jeg produkterne på min arm og tænkte… eeeeeeh….

L'Oreal Fresh Lipgloss

For neglelakkerne kommer slet ikke til Danmark. Og hvis nogen kan lave de læber ovenfor med disse lipgloss, så må I fremhover kalde mig Prinsesse Leia.

Og sådan skuffer man en Pudderdåse. For magen til transparente lipglosser skal man da lede længe efter. De fire ude til højre, som er de fire Glam Shine Fresh, kan man lige ane forskel på på armen, men når de kommer på læberne, er det bare transparent gloss. De to Glam Shine Fresh 6hr til venstre er der noget mere farve i, og der er mere at komme efter. Men der er dælme lang vej til det billede ovenover.

De to typer Glam Shine glosser er forskellige. Glam Shine fresh har en meget behagelig blød konsistens og en blomstret, parfumeret duft og smag. Glam Shine Fresh 6hr er noget mere klistret, hvilket også er grunden til, at den holder længere. Klistrede glosser holder typisk længere, det er som regel prisen, man betaler. Men 6 timer er nok ret optimistisk. Den har en bærduft.

For små bronzere til formålet

L'Oreal Fresh Glam Bronze

Kollektionen har i Danmark også to Glam Bronze Sun Radiance Trio bronzere i farverne Blondes og Brunettes. Begge farver er trioer med en mørk bronzer, en lys highlighter og en blushfarve. Dette er en rigtig god måde at lave produkter på, problemet er, at Glam Bronze langt fra er store nok til den idé.

Farverne er så relativt små, at det er svært at bruge dem hver for sig som trio, med mindre du bruger en meget lille pensel. Hvis det skal lykkes dig, skal du have fat i en lille pensel som MAC 188, 109 eller hvis du er heldig at have den liggende MACs 165, som er en skøn pensel fra hedengangne kollektioner.

Problemet er, at som Helene netop har lært os, er det en dårlig ide, at bruge så små pensler til bronzer. Det går bedre med blush og highlighter-delene, men igen har du virkelig ikke ret meget plads at arbejde på.

Som det som regel er med disse mærker er shimmerniveauet meget højt. Jeg foretrækker min bronzer noget mattere, end det er tilfældet her, men når det så er sagt, så er det positive, at der er tale om fin shimmer og ikke chunky glitter, omend der er meget af det.

Her kan du købe det
Du kan købe L’Oreal i Matas, større supermarkeder og stormagasiner. Glam Bronzer koster 119,95, Glam Shine Fresh koster 89,95 og Glam Shine 6hr Fresh koster 119,95.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
guld.log

haha, ja Prinsesse Leia, det bliver da i hvert fald ikke dit kaldenavn i denne ombæring:-)
kh

Pudderdåse Katja

Nej jeg føler heller ikke, jeg løber nogen overhængende risiko 😀

Eva

Wow, hvor et antiklimaks! Men det er så typisk med de billeder. Reklame for ét produkt, men i virkeligheden skal der bruges en tre-fire stykker for at opnå looket.

Pudderdåse Katja

Ja. Totalt antiklimaks!

Emma

Trio bronzerna ser väldigt fin ut!

Pudderdåse Helene

Hej Emma!
Det er de også ingen tvivl om det. Det rigtig gode ved dem er at de er så lyse, det mindre gode er at der er så meget shimmer i.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *