Anmeldelse: MAC Prep+Prime Vibrancy Eye Primer

12.07.11
MAC Prep+Prime Vibrancy Eye Primer

MAC Prep+Prime Vibrancy Eye PrimerMange af jer har nok hørt mig sige flere gange, at der ikke er nogen grund til, at købe en separat creme til øjnene. Og det står jeg ved, alle de gode ting, der er i MAC Prep+Prime Vibrancy Eye kunne lige så godt bruges i resten af ansigtet. Men MACs nye øjencreme får mig til at svigte mit princip, fordi det er en creme, hvor MAC nærmest har kigget på listen over alt, hvad der er godt for huden og har puttet det ned i denne lille sorte pumpe.

Nej, der er ingen grund til, at du ikke skulle putte det i resten af ansigtet, udover at det hurtigt bliver ret pebret i pris, men hvis du har rynker omkring øjnene, så er dette et rigtig godt bud på en creme, der kan afhjælpe det problem. Og hvis du har særlige rynker andre steder eller små problemområder andre steder end omkring ‘øjnene, så prøv det endelig der også.

MACs egen anprisninger af produktet lyder:

Instant eye prep! This quick fix reduces the look of puffy eyes and under-eye shadows while imparting a bright natural radiance to the entire eye area. Perfectly primes the eye for makeup. Use regularly and see those instant benefits become more permanent!

Hvis vi tager udgangspunkt i dette, så lover MAC at reducere udseendet af hævede øjne, rande under øjnene og give en naturlig glød til øjenområdet. Måden de gør det på er ved en blanding af silicone, der udfylder linjer og stivelse, koffein og andre ingredienser der skaber en midlertidig opstramning af huden. Den “radiance” de taler om kommer fra glimmer i produktet.

Det har en effekt ja, men den er meget moderat. Det er ikke sådan, at du putter det på, og så er der en stor synlig forskel. Men lidt er der. Det skal dog siges, at jeg ikke har ret mange rynker at teste på, faktisk ret lidt. Det kan meget vel være, at nogen med flere vil opleve større forskel.

I forhold til de mørke rande vil du dog ikke kunne se nogen forskel, hvis du alligevel bruger concealer eller foundation ovenpå.

Imponerende samling af anti-age ingredienser
Det, der derimod efter min mening er yderst interessant, er den samling af anti-age ingredienser, som MAC har puttet i. De har samlet stort set alt det, de andre bruger for tiden og puttet i en og samme tube. Der er adskillige effektive peptider i, en form for hyaluronsyre, alger, gær, ginkgo biloba, C-vitamin og så videre og så videre og så videre. Listen er lang og imponerende.

Der er ingen tvivl om, at denne vil virke på fine linjer og rynker. Hvad så med de mørke rande? Hvis dine mørke rande skyldes hyperpigmentering, så ja måske vil dette virke. Hvis dine mørke rande skyldes tynd hud og fremtrædende blodårer som hos mig, så nej. Der findes intet i verden, man kan smøre på, der vil hjælpe mod det. Jeg havde da absolut heller ingen effekt på mine mørke rande af denne Prep+Prime Vibrancy Eye.

Så hvad er konklusionen? At denne vil kunne have en mindre umiddelbar effekt på rynker og hævede øjenomgivelser, omend det som altid med anti-age produkter er nødvendigt med realistiske forventninger. Og at det er en af de øjencremer med den mest imponerende ingredienslister, jeg har set længe, som med stor sandsynlighed vil kunne afhjælpe fine linjer og rynker omkring øjnene, eller hvor ellers du smører den på. Mørke rande er et mere kompliceret problem, som man desværre ikke kan løse med cremer. Men man kan med noget andet og mere indgribende, som jeg vil skrive mere om efter ferie.

Her kan du købe det
MAC Prep+Prime Vibrancy Eye koster 240 kroner og kan købes i Magasin og på Magasins webshop. Magasin har lige nu gratis fragt med koden 5285.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Ditte

Så man skal ikke tage sig af at den hedder noget med primer, men i stedet bruge den som regulær øjencreme?

Pudderdåse Katja

Både og. Den er IKKE en primer forstået som noget du bruger under makeuppen som får den til at holde bedre a la Paint Pot eller Too Faced. Men den fungerer til at diskret stramme op og så som øjencreme. Så på den måde er den en blanding. Men nej, ikke en erstatning for en øjenskyggeprimer på nogen måde.

Ditte

Tak for svar 🙂 Det var heller ikke fordi jeg tænkte at det var en øjenskyggeprimer. Undrede mig bare over at den hed Primer og I anmeldte den som øjencreme, men jeg er ikke lige så meget inde i det, så var lige nødt til at spørge 🙂

Pudderdåse Katja

Det kan jeg godt forstå 🙂

Anna

Tak for tippet denne er købt og jeg er glad for den ved bare ikke om jeg bruger den rigtigt,. Oven på min dag og nat cream som er Olay ( som I også har snakket godt 🙂 Gælder mig til I en dag anbefalder en super serum ..
Og tak for en super hjemmeside..
God weekend
Anna

Anna

olay regenerist 🙂 som i også varmt anbefalder.. lidt mere pinligt med serummet det er en gave og den skal jo bruges serum l’oreal youth code !!!! ..

Pudderdåse Katja

He he, det skal jo ikke gå til spilde 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *