Hvad er jeres yndlings-neglelakfjerner?

01.09.11

Jeg skal købe ny neglelakfjerner, og jeg kan ikke finde nogen i Danmark, jeg for alvor bryder mig om. Jeg kan i det hele taget ikke finde den helt rigtige… Især fordi det er et produkt, jeg ikke gider bruger ret meget på, de indeholder alle fuldstændig de samme ingredienser. Jeg synes Chanels er rigtig god, jeg prøvede den en dag, vi tog billeder i Magasin, men no way om jeg betaler så meget for sådan en lille flaske neglelakfjerner.

Den på billedet er min pt. yndlingsneglelakfjerne fra Zoya, som du ikke kan købe herhjemme, men kan finde på Ebay.com. Ikke mindst på grund af flasken som består af en ekstremt smart top med pumpe som du bare lægger vatrondellen på og trykker ned og så er den våd. Det skal man prøve, hvis ikke det giver mening.

så hjælp her. Hvilken neglelakfjerner er din yndlings og hvorfor? Jeg skal have en i morgen, jeg er løbet helt tør snart.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Christina

Den billige fra boots. Ved ikke om den kan findes på engelsk eBay. Den koster ingenting og fjerner nemt og hurtigt selv mange lag lak 🙂

Line

Jeg skifter neglelak ca. 2-3 gange om ugen og jeg sværger til OPI expert touch som gør arbejdet formidabelt 🙂 Den kan fåes for $10 for 420ml

Sarah

Fra Danmark virker Depends neglelakfjerner rigtigt godt. Jeg fik den engang gratis med da jeg købte 4-5 lakker, så den kan vist ikke være så dyr… Men ellers har jeg en ret stor flaske fra det tyske Rossmann, der kun koster 89 cent… Og den holder rimeligt lang tid, synes jeg. Så hvis du skulle komme til Tyskland, så.. 🙂

NailsAndColors

Jeg sværger også til Remove + som jeg også har skrevet lidt om på min blog, men er desværre ved at løbe tør og planlægger at prøve O.P.I Expert Touch denne gang fordi den er billigere og skulle være lige så god. Remove + bliver for dyrt i længden 🙁

Camilla A.

Mavala nailpolish remover pads, som er klar til brug i en lille dåse og ikke lugter grimt!
Ifølge matas.dk koster de 47.95

Anne M.

OPI expert touch – perfekt til formålet.

rijaH

Har lavet et indlæg med en video om det igår faktisk 🙂 Det er til dato den bedste jeg har prøvet. Det går stærkt og den tørrer ikke huden ud overhovedet. Så Sally Hansen Kwik Off får mine bedste anbefalinger 🙂

Pudderdåse Helene

Det vejer tungt, når det kommer fra dig!
Mvh. Helene

Laila

Sidst jeg skulle have købte jeg helt tilfældigt Anglemarks. Det er den bedste jeg har haft i årevis. Den fjerner let det hele, og udtørrer ikke negle og hud.

Lovis

Jeg bruger også Depends – den blå.

Pudderdåse Katja

Tak allesammen! Der bliver mange, jeg skal prøve 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *