Hvad er jeres yndlings-neglelakfjerner?

01.09.11

Jeg skal købe ny neglelakfjerner, og jeg kan ikke finde nogen i Danmark, jeg for alvor bryder mig om. Jeg kan i det hele taget ikke finde den helt rigtige… Især fordi det er et produkt, jeg ikke gider bruger ret meget på, de indeholder alle fuldstændig de samme ingredienser. Jeg synes Chanels er rigtig god, jeg prøvede den en dag, vi tog billeder i Magasin, men no way om jeg betaler så meget for sådan en lille flaske neglelakfjerner.

Den på billedet er min pt. yndlingsneglelakfjerne fra Zoya, som du ikke kan købe herhjemme, men kan finde på Ebay.com. Ikke mindst på grund af flasken som består af en ekstremt smart top med pumpe som du bare lægger vatrondellen på og trykker ned og så er den våd. Det skal man prøve, hvis ikke det giver mening.

så hjælp her. Hvilken neglelakfjerner er din yndlings og hvorfor? Jeg skal have en i morgen, jeg er løbet helt tør snart.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Lene Jürgensen

Vil lige nævne TIger har en rigtig god neglelak fjerner. Varrondeller opløst i neglelakfjerner. Super effektivt. En er nok til alle fingre. Kun 10kr

Maria D

Jeg bruger Matas den stribede med acetone. Den er virkelig effektiv!!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *