Anmeldelse: Baby Foot – få ny hud på fødderne

17.05.11
Baby Foot

Baby Foot

Baby Foot er et nyt (på det danske marked) og ret unikt produkt til at eksfoliere og fjerne hård hud på fødderne med. Baby Foot er et japansk produkt, og japanske skønhedsprodukter skal man bestemt ikke kimse af. Det består af to plastik’sokker’, som er fyldt med en gele, som du stikker fødderne ned i. Dem skal du så sidde med i to timer, hvorefter du skyller det af fødderne igen.

Og lad det være sagt med det samme: Hold op hvor det virker! I dag, halvanden uge efter, jeg brugte behandlingen, har jeg fuldstændig skiftet ham på fødderne og har bløde babyfødder.

De første par dage efter, du har haft sokkerne på, sker der ingenting. Men så begynder din hud at skalle af. Det skaller virkelig meget, det er ligesom at skifte ham på fødderne. For at citere min to-årige, der så mine fødder under denne proces: “Mor ulækker, mor i stykker”.

Nej jeg har ikke taget et billede undervejs. Der må være grænser for, hvad jeg vil udsætte jer for. Men hvis I forestiller jer afskalningen efter en virkelig slem solskoldningen (uden den røde, irriterede hud selvfølgelig), så har I det meget godt. De nysgerrige kan se her på denne amerikanske bloggers hjemmeside, der ikke har været for sart til at tage billeder undervejs.

Og resultatet udebliver ikke. Fødderne er fuldstændig som forvandlet bagefter. Jeg er klar til strandsæsonen nu med mine nye fødder.

Hvordan foregår det
Hvis vi kigger på ingredienslisten er der ingen tvivl om, hvad der virker. Der er mælkesyre, frugtsyre, salicylsyre samt carbamid i. Allesammen effektive syrer og ingredienser, der kan eksfoliere huden. Og det er lige det, de gør. Det er de samme syrer, du kender, fra hvis du får lavet peeling på en skønhedsklinik, og det er absolut sikre og effektive ingredienser. Men hvis du oplever irritation eller har sår på foden, skal du selvfølgelig ikke bruge det.

Hvad der derimod IKKE eksfolierer huden eller gør nogensomhelst anden forskel for huden er den bunke æteriske olier, der er tilsat. Men det er vel tilsat for at man kan skrive at produktet er tilsat naturlige ekstrakter. Men vær ikke i tvivl, det er bare parfume, det er ovennævnte kemiske syrer, der virker. Og heldigvis for det, for de virker godt. Men det havde været et endnu bedre produkt uden de 17 naturlige parfumestoffer.

Det, jeg er spændt på, er hvor længe effekten holder, det er jo en ret omstændig proces. Firmaet har fortalt mig, at det holder cirka 3 måneder, hvorefter man skal gentage det, og hvis det passer, så er jeg begejstret. Man skal selvfølgelig i perioden imellem bruge en god fodcreme som for eksempel denne. Jeg ved endnu ikke reelt, hvor længe effekten holder, men jeg skal nok lave et nyt indlæg om et par måneder.

Og så en lille advarsel: I den uge hvor afskalningen står på, har du altså som sagt ikke ret pæne fødder. Så behandlingen skal lige times, det er for eksempel en dårlig idé at bruge den lige et par dage før, du skal til sommerbryllup iført små strop sandaler. Husk også, du ikke skal bruge creme og den slags i perioden, hvor du skaller.

Her kan du købe det
Du kan købe Baby Foot hos Illum, Esthetique og helsekostbutikker og en række andre forhandlere, du kan se her. Den koster 179,95 cirka. Der er også to webshops, der forhandler produktet nemlig www.MyNow.dk og Helstekosten.dk.

Hvad siger I? Er det noget, I kunne finde på at bruge?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
91 kommentarer
Karoline

Må man gå rundt i de to timer, man skal have fødderne i poserne, eller skal man sidde stille? 🙂

Pudderdåse Katja

Du kan ikke gå ret godt med dem på, og det er ikke en god ide. Men et enkelt besøg på toilettet er ok.

Pudderdåse Helene

Jeg er enig med Katja, det er ikke nogen god idé at trave rundt med dem på, de glider rundt på fødderne og der er også chance for at du selv glider.
Mvh. Helene

Anastasia

Ej, hvor er det altså bare sejt!
Det bliver man næsten nødt til at prøve! 😀
Tak for en fantastisk blog og en masse nyttige anmeldelser!
Knus, Anastasia

Pudderdåse Katja

Tak skal du have Anastasia. Og ja, det er ret cool og ret unikt.

Anne

Så skalles der, skal jeg lige love for! Er MEGET spændt på resultatet, for ligenu er mine fødder et freak show i sig selv…
Når I skriver, at man ikke må bruge creme, mens peelingen står på, hvor har I så den info fra?
Jeg kom nemlig til at smøre fødderne ind i morges (gammel vane), da jeg skulle have sandaler på, og for lissom at tage toppen af det grimme…

Mia

Gør det ikke ondt at benytte dem? Puha, jeg kan lige forestille mig smerten 😀

Pudderdåse Katja

He he. Nej slet ikke. 🙂

Thea

Det er godt nok et dyrt produkt. Havregrød i en pose om fødderne skulle virke lige så godt.

Birgit Alsinger

Er meget skuffet over resultatet. Jo mine fødder skaller (også ovenpå, hvor der absolut ikke er noget hård hud), men det der skaller af er et mikroskopisk tyndt lag hud, og der er stort set ikke forsvundet noget af den hårde hud. Synes slet ikke produktet lever op til beskrivelsen, pengene mere eller mindre spildt.

Pudderdåse Helene

Hej Birgit!
Det er da virkelig ærgerligt!
Har du meget hård hud? For producenten skriver at man i så fald skal gentage behandlingen. Min oplevelse med Baby Foot er rigtig god, det var et ret tykt lag hud den gjorde kål på.
Mvh. Helene

Birgit Alsinger

Hvis jeg skal ofre en behandling mere med meget tvivlsom effekt kan jeg lige så godt bestille tid hos en fodterapeut, det ved man virker. Jeg har ikke unormalt t meget hård hud og babyfoot har faktisk kun virket der hvor der slet ikke er noget hård hud (ovenpå fødderne, mellem tæerne og i svangen, som jo i forvejen er helt blød. Jeg vil ikke bruge det mere, gider ikke have grimme skallende fødder så længe for stort set intet resultat.

Pudderdåse Helene

Det kan jeg sagtens forstå 🙁
Det er da også rigtig surt at det ikke har virket bedre!
Mvh. Helene

Michela

Eeej hvor ser det spændende ud! Har fluks bestilt en omgang, så nu skal jeg bare vente 🙂

Trins

Hej,
Var der nogen der prøvede Baby Foot sidste år, som kunne give en briefing nu på langtidseffekten?
Jeg synes altid at man har hørt at hvis man fjerner meget hård hud på een gang, så kommer det ENDNU hurtigere tilbage og bliver værre end det var før…fortykker eller …. ved I hvad jeg mener?
På forhånd tak,
Vh.
Trins

Pudderdåse Helene

Hej Trins
Dejligt at du fandt indlægget! Jeg oplevede ganske god effekt af poserne og undersåtterne var fine i et par måneder. Jeg oplevede ikke en overdreven mængde hård hud efterfølgende og passede bare mine fødder, som jeg plejer at gøre (med skuresvamp og hælkur fra Matas).
Kærligst Helene

Iben J. S.

Jeg fandt også dette indlæg og har hermed købt det i dag. Ser frem til at sætte en god film på og vente på at det har siddet i 2 timer. Har læst mig frem til at en af jer har afprøvet det på et område inden, for at være sikker på at der ikke skulle opstå allergisk reaktion. Hvordan testede du det og hvor lang tid ventede du før du kom begge fødderne i poserne?

Pudderdåse Helene

Hej Iben
Jeg klippede et lille bitte hul i den ene pose og smurte gelèen i albueleddet 24 timer før, jeg tog poserne på fødderne. Hullet i posen lukkede jeg med en poseklemme.
Kh. Helene

Iben J. S.

Mange tak, det gør jeg så i aften. Det betyder så ogs, at det er film aften på programmet i morgen 🙂

Pudderdåse Katja

God filmaften 😀

diana

Jeg prøvede baby Foot for nu 2,5 uger siden. Der røg rigtig nok et lag hud under hele fodsålen, men synes ikke mine fødder er blevet videre bløde – ikke engang der hvor der aldrig rigtig var hård hud – i svangen. Og skaller stadig på tærerne – ovenpå! Så der skal godt med fodcreme på for at de ikke skal se alt for tørre ud. Jeg vil ikke bruge det produkt igen, det er simpelthen alt for omstændigt og man skaller i rigtig lang tid, så i den periode var jeg nødsaget til at gå i sko+strømper, og når jeg så tog strømperne af om aftenen var de totalt fyldt med tørre hudflager – ikke ret lækkert…:)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *