Anmeldelse: Mschic KIDE KA Mineral Bronzing Powder with Diamonds

08.05.11
KIDE KA Mineral Bronzing Powder with Diamonds

KIDE KA Mineral Bronzing Powder with Diamonds

KIDE KA Mineral Bronzing Powder with Diamonds

KIDE KA Mineral Bronzing Powder with Diamonds

Åh suk… Jeg kan næsten ikke tage mig sammen til at anmelde Mschic KIDE produkterne, for jeg sidder bare og kigger forelsket på den bronzer, jeg har fået med posten og kan ikke slippe den af syne igen.

En ting er sikkert, finske Mschics KIDE produkter er Eye Candy af smukkeste slags. Glem alt om plastikæsker og metalindpakning, her kommer din bronzer i en smuk trææske, der er så blød, at man har lyst til at bare røre ved den. Selv trææsken er smukt pakket ind i hvidt papir med et læderbånd omkring.

Heldigvis er Mschics KIDE ikke kun udseende, det er også et rigtig godt produkt indeni. KIDE Mineral Bronzing Powder with Diamonds har en meget finkornet konsistens, som blender smukt med huden, og den shine, der er i, er meget diskret. Den findes også i en mat version, men jeg synes denne form for shimmer er meget diskret og superfin. Der er slet ikke noget glimmer eller diskokugle her.

Men lad os lige få slået fast, at det ikke er diamanterne, der gør det. Der er diamantstøv i, men de står næstnederst på ingredienslisten. Det betyder, at der er så forsvindende lidt i, at du ikke kan se det, især ikke gennem hovedingrediensen som er mineralet mica, der glimrer i sig selv. Diamantstøv næstnederst på en ingrediensliste er ikke noget du kan se, det er kun noget, man man markedsføre sig med.

Brun farve uden orange toner
Det, jeg bedst kan lide ved denne bronzer, er farven. Mange bronzere er meget orange, hvilket giver det uheldige udseende, som mange forbinder med for meget bronzer. Men denne har en smuk og naturlig brun farve helt uden orange undertoner.

KIDE KA Mineral Bronzing Powder with Diamonds

KIDE KA Mineral Bronzing Powder with Diamonds
Undskyld det anstrengte udtryk. Jeg er vist ved at skælde den langsomme fotograf (min mand) ud.

Mschic KIDE er virkelig fornemmelsen af luksus, og man får også lov at betale for det. Den koster 59 euro, hvilket er noget af en slat for en bronzer. Jeg kan ikke komme i tanke om noget smukkere at have stående på mit toiletbord, og bronzeren er god kvalitet for pengene. Men du kan selvfølgelig få billigere og gode bronzere andre steder, ingen tvivl om det. Men hvis du vil have et stykke luksus, som er smukt, unikt, af god kvalitet og som ikke mange andre har, så er dette et rigtig godt bud.

Her kan du købe det
Du kan købe Mschic KIDE på Mschichs webshop, der sender gratis til Danmark ved køb for over 30 euro. KIDE Mineral Bronzing Powder with Diamonds koster 59 euro, og lige nu får du en gratis Kabuki pensel med, når du køber et KIDE produkt. Mschic har desværre endnu ikke nogen forhandlere i Danmark.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Manja

Wow, den gav du mig virkelig lyst til at købe… lige indtil jeg nåede til prisen, glups! Men lækker ser den ud 🙂

Pudderdåse Katja

Jeps. Det er en dyr sag 😀 Jeg forstår dig godt!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *