Sneak peek: MAC Surf Baby Studio Careblend Pressed Lush-Light Bronze bronzer

07.05.11
MAC Studio Careblend Pressed Lush-Light Bronze

MAC Studio Careblend Pressed Lush-Light Bronze

På mandag lander MACs store sommerkollektion Surf Baby i butikkerne, men allerede i dag har vi testet et par af de nye produkter. Og det er gode sager, kan jeg godt love jer. På makeup fronten er der nogle rigtig fine farver i vente, men vi har i dag testet to af de limited edition bronzere, der kommer med kollektionen, og jeg er mildest talt meget begejstret. Hvis du har brug for en bronzer, er der al mulig grund til at kigge nærmere på nogle af dem, der kommer med Surf Baby.

Den første af de to er Studio Careblend Pressed i farven Lush-Light Bronze. Studio Careblend/Pressed er egentlig en fast pudder i sortimentet, men til denne kollektion har MAC lavet samme pudder i to bronzer farver, og resultatet er intet mindre end den bedste bronzer, jeg nogensinde har prøvet.

Den kommer i to farver, nemlig Lush-Light Bronze, som er den, jeg har prøvet, som er den mørkeste af de to. Den har en rødlig undertone og er en næsten helt mat bronzefarvet. Gold-Go-Lightly har jeg ikke prøvet men ifølge beskrivelsen er den lysere og mere gylden, og jeg tror farven er bedre egnet til lyse, gyldne mig.

MAC Studio Careblend Pressed Lush-Light Bronze

MAC Studio Careblend Pressed Lush-Light Bronze Swatches

Men farven til side, så har den den uden sammenligning den bedste konsistens i en bronzer, jeg har prøvet. Den nærmest smelter i et med huden, når man lægger den. Det er nærmest fysisk umuligt at få en brat overgang, og resultatet er en smuk og naturlig finish med et minimum af indsats. Blending går som en leg, og den lægger sig pænt helt af sig selv. Samtidig ser de helt naturlige ud på kinderne og ligner slet ikke en pudder, når de er på.

MAC Studio Careblend Pressed Lush-Light Bronze

Når den kommer i butikkerne mandag formiddag, står jeg med næsen mod ruden for at købe den i den anden farve, og jeg kan kun opfordre jer til at prøve den selv. Jeg er dybt imponeret.

Her kan du købe det
Du kan købe Surf Baby fra mandag 9. maj i Magasins stormagasiner og allerede nu på Magasins webshop. Prisen er 195 kroner for denne bronzer.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Camilla

Den ser bare super lækker ud, og designet er så fint!
Har et spørgsmål vedrørende MAC – findes Back 2 MAC ordningen her i Danmark? 🙂

Pudderdåse Katja

Nej desværre ikke. Den findes slet ikke i Skandinavien. Jeg plejer at gemme mine tomme produkter og tage dem med på ferie og bytte dem der. I Tyskland, Frankrig og England findes den. I Tyskland kan du dog kun bruge den til læbestift, men det er stadig en fin mulighed.

Camilla

Ej, hvor ærgerligt, men i det mindste skal man da ikke helt til USA. Ved du om de har det i Italien? Der skal jeg nemlig snart ned, så det ville være super lækkert 🙂

Pudderdåse Katja

Det tror jeg, men jeg er ikke 100 % sikker.

Hanne

Hvilken pensel lægger du denne med mon?
Hanne – der skal igang med at øve sig 🙂

Pudderdåse Katja

Med en 134 sådan som Helene gør her: http://www.pudderdaaserne.dk/2011/04/29/guide-sadan-laegger-du-bronzer/
Jeg blev også i den grad klogere af hendes vejledning 🙂

Hanne

Ej tusind tak 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *