Velkommen tilbage på en ny server og til et par nye funktioner

03.04.11
Pudderdåserne

Pudderdåserne

Så er vi tilbage igen efter en hård weekend og nogle timers nedetid, vi ikke havde regnet med, men det er den slags, der sker. Nu burde alle se os på den nye server eller i hvert fald komme til det inden for ganske kort tid.

Den nye server burde ikke betyde noget videre for jer, men det har givet os mulighed for et par nye funktioner. For det første er kommentarerne nu det, der hedder trådede. Det vil sige, at i stedet for, at de ligger i en lang række, så kan man nu svare direkte på en anden kommentar.

Derudover kan I nu tilmelde jer emails, når der kommer svar på kommentarer. Så når I skriver en kommentar til os, kan I nu få en mail, når der kommer svar.

Den nye type server har også givet mulighed for en ny, stor og spændende funktion, som jeg sidder og piller ved. Men det er en hemmelighed stadigvæk.

Tak for jeres tålmodighed hele weekenden. Nu skal jeg slappe af, og det skal Carsten vist også.

Jeg har lige selv fundet en enkelt fejl, og det er at vores apostroffer er blevet til spørgsmålstegn i migreringen. Det skal nok blive rettet. Hvis I ellers støder på noget af den slags, så lad mig det høre.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
rijaH

Jaa hvor skønt 🙂 Den har jeg savnet 😀

Pudderdåse Katja

Så må vi jo hellere lige teste det 😀

Malsen

Gode nye funktioner – er spændt på hvad den hemmelige er 😀

Lullumut

Hvor spændende! Og ikke mindst tillykke 🙂

Kasper Bergholt

Kære Katja!
Tillykke med veloverstået servermigrering. Den slags kan godt skabe bøvl, men I ser ud til at have klaret fornuftigt. Dog synes jeg, at sitet kørte hurtigere / mere responsivt før. Er det Surftown I har valgt?

Pudderdåse Katja

Hej Kasper.
Tak skal du have. Det eneste problem lige nu er en masse apostroffer, der er blevet til spørgsmålstegn, så jeg har lige lidt at hygge mig med 😉 Men det er vist småting taget i betragtning at vi migrærede fra en PostgresQL til en MySQL.
Ja det er Surftown. Synes du det kørte hurtigere før? Interessant, det var jo det modsatte, der var meningen. Du må meget gerne give mig besked, hvis du synes, det fortsætter sådan. Det skulle det helst ikke, det var nemlig en gammel privat server før, så det skulle meget gerne gå noget hurtigere nu.
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *