Pudderdåserne holder flyttedag

02.04.11
Min søn Erik hjælper Carsten med at flytte dåseserveren.

Der er lidt stille herfra, for Pudderdåserne holder flyttedag eller rettere sagt flyttedage henover weekenden. Vi flytter server, og det er forhåbentlig ikke noget, I kommer til at opdage, men det betyder en masse arbejde her bagved kulisserne. Vi har nu eksisteret i snart et år, og udviklingen har været fuldstændig forrygende og overvældende. Vi har indtil nu boet hjemme hos min gode ven Carsten på hans server i hans skab, men det omfang, Pudderdåserne har nået nu, kræver andre forhold, så nu flytter vi hjemmefra. Vi er gået fra at have 1.800 besøgende, den første måned vi eksisterede tilbage i maj 2010, til at vi den sidste måned havde over 12.000.

Det er fuldstændig overvældende at tænke på, og det betyder også, at Carstens server er blevet for lille til os. Heldigvis for os har Carsten lovet at blive ved med at hjælpe os, selvom vi fremover på et webhotel. Ellers ville vi være ilde stedt, vær ikke i tvivl, det er Carsten, der får Pudderdåserne til at køre. Når jeg endnu en gang har siddet og leget med koden og lavet noget skidt, så er det ham, der rydder op efter mig. Og når vi skal have lavet ting, der kræver teknisk bistand udover mine begrænsede tekniske evner, så er det ham, der hjælper.

Men som sagt burde denne flytning ikke kunne ses hos jer, men man ved aldrig. Så hvis I oplever nogle problemer, så er det derfor.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *