Læserundersøgelse: Hvordan vil du have et nyhedsbrev fra Pudderdåserne?

23.01.11
Pudderdåserne

Pudderdåserne

Den gængse måde at holde sig opdateret med en blog som vores er ved at bruge en RSS-reader, men der er næppe nogen tvivl om, at RRS-readere stadig ikke er voldsomt udbredte. Vi vil derfor gerne gøre det nemmere for andre at holde sig opdateret med, når der sker noget nyt på Pudderdåserne. Vi vil med andre ord gerne lave et nyhedsbrev på email. Men vi vil gerne høre jeres mening om, hvordan det skal gøres først. Derfor har vi en række spørgsmål, som vi vil bede jer om at svare på i nedenstående felter. I må meget gerne svare uddybende under kommentarer, det vil være en stor hjælp.

Først og fremmest vil vi gerne vide, om der overhovedet er interesse for et email-nyhedsbrev. Ellers er der jo ingen grund til at bruge kræfter på det.

[poll id=”9″]

Dernæst er der flere måder at lave nyhedsbrev på. Enten kan vi lave et, som vi selv skrive med det, vi mener, er vigtigst. Det ville så blive en gang om ugen. Ellers kan vi lave et automatisk genereret, hvor man får automatisk besked, når der sker nyt på siden.

[poll id=”8″]

Tak for hjælpen!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Pernille

Jeg synes, det kunne være en rigtig god idé med et nyhedsbrev sidst på måneden. Med tilbageblik og kort opsummering af hvilke produkter I testede i den forgangne måned og appetizer på hvilke produkter I anmelder i den næste 🙂

Lisa

Jeg er på facebook så ofte, at jeg ikke synes jeg går glip af noget, og så har jeg en kedelig tendens til ikke at få læst alle de elektroniske nyhedsbreve, der efterhånden hober sig op. Brug hellere tiden på flere test og anbefalinger – og tak for indsatsen.

Shila

Jeg får i forvejen feeds fra pudderdåserne på min mail. Men hvis nyhedsbrevets indhold var noget nyt, som jeg ikke ville få via jeres feeds, ville jeg nok gerne modtage nyhedsbrevet.

Jannie

jeg har enligt stemt at jeg godt vil modtage et nyheds brev, men som Lisa er inde på tjekker jeg også facebook så tit at det er unødvendigt 😉

Anette

Jeg følger jer på Facebook i forvejen, og kigger jævnligt forbi for at søge efter emner. Jeg elsker at have fundet et sted at søge svar på alt fra balsam til neglelak.
Jeg hader alle de mange reklamemails og forsøger at undgå dem med spamfilter.
Man kan altid finde det man søger hos jer – så I er spændende nok – også uden appetitvækkere.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *