Anette gæsteblogger: Uskønne, men sjove tips

15.10.10
Chanel no. 5

Chanel no. 5Af og til fylder døgnfluerne på vores skønhedshylder så meget, at de skygger for klassikere, som for længst har bevist, at de kan blødgøre, begejstre og besnære os. Igen og igen. Noget, der blev tydeligt, da jeg for nylig bad mine bloglæsere  dele deres oldies but goodies.

Der var lige fra Christina, som elsker økologi men ikke kan undvære Chanel No. 5, Jakob som sjældent slipper Terre d’Hermès, Peter der bor sammen med alle (alle!) Guerlains dufte, og så hele fanklubben som YSL styrer med Touche Éclat og så videre. Alle bud var gode input til en artikel om nye grunde til at holde af sine klassikere.

Midt i researchen faldt jeg i staver over 60’erne, 70’erne og 80’erne, hvor nogle af tidens skønhedsidoler gavmildt uddelte tips, der ‘ anno 2010 ‘ får én skøn ting frem: grinet. Se bare løjer:

SNUP (ikke) DISSE TIPS:

Brooke Shields fortæller i håndbogen om skønhed i college-årene, at hun undgik stress ved at lytte til harmonika-musik og modstod ædegilder ved at visualisere sin strenge mor ved siden af en supersize vægt.

Victoria Principal fraråder i bogen The Beauty Principal at tørre sved af panden og alle andre steder, fordi netop sved fungerer som naturlig SPF! En udtalelse, der vel i dag kunne holde en bogudgivelse tilbage.

Christie Brinkley (hende med Billy Joel) skrev i bogen Outdoor Beauty and Fitness om sin fascination af citronskåle til albuerne, og om hvordan 10 minutter i selskab med en halv citron giver kridhvide albuer (og hvem drømmer ikke om det?)

Joan Collins anbefaler i bogen The Joan Collins Beauty Book at bruge en ekstra sikkerhedsnål i parykken forud for elskov ? og derudover fraråder hun kokain alene af den grund, at stoffet er skidt for en kvindes udseende.

Anette Kristine PoulsenSkribent, tekstforfatter og skønhedsjournalist Anette Kristine Poulsen har gjort Pudderdåserne.dk den ære at gæsteblogge. Til dagligt kan du nyde hendes blogging på Beautyspace.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Anette

Katja, det er mig, der bukker og takker. God weekend. Kh Anette

Lene

Hæhæ – det er da for sjovt med de tips! Tak for grinet!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *