Trøsteindlæg om en moderne klassiker: Chanel Particulière

23.08.10
Chanel Particuliere

Chanel Particuliere

Jeg trodsede i dag DMI’s advarsler om storm og 50 mm regn og tog ind til Magasin for at se den nye efterårskollektion. Regnvåd, dryppende og kold kæmpede jeg mig gennem metro og 5A med håbet om at se Paradoxe, Jade Rose og de nye glosser. Bevægede mig gennem Magasin og hen mod disken og så…… en halvtom stander med rester fra sommerkollektionen.

Hvad gør en rigtig pudderdåse så? Samler sig sammen, tørrer tårerne op og går forbi Yves Saint Laurent, Smashbox, MAC, Lancome og alle de andre. Men ak, ikke spor interessante efterårsnyheder endnu.

Så kan det da også bare være lige meget! Så kan Paradoxe og Jade Rose rende og hoppe, og jeg vil i ren protest i dag hylde en moderne klassiker nemlig Chanel Particulière neglelak. Det er ikke helt uden aktuel anledning, Magasin og mange andre har den igen på lager, efter den har været totalt udsolgt længe. Den er en permanent del af kollektionen, men bliver udsolgt så snart den kommer hjem, så skynd jer at få fat i den, hvis I er interesserede. Den er på lager flere steder nu.

Og så til farven. Det er jo den, der har gjort Particulière til dette års store hit, da den kom frem i foråret. Particulière er en mellembrun med kraftige grålige undertoner, der går op i en højere enhed. Den har en suveræn konsistens og dækker næsten 100 procent allerede ved første lag. Hvis ikke det var fordi neglelak holder bedre med 2 lag, kunne jeg sagtens nøjes med et lag af denne. Holdbarheden er rigtigt god også. Jeg kan have den i 5 dage med over- og underlak, hvilket er temmeligt meget for mig. Det er en af mine absolutte farvorit-lakker og den jeg bruger allermest, fordi den er så anvendelig. Jeg købte den, da den kom ud i foråret, og flasken er mere end halvtom. Det siger noget om, hvor ofte jeg går med den.

Hvem har brug for efterår, når man stadig har foråret.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
RikkeV

Den er virkelig fed….Øv med nedturs-tur……:knus:

MKQC

Bare et tip – Paradoxal er på lager hos Illum… og den er feeeeeeed!!
Illum skriver dig gerne op til de lakker der kommer – så du kan få dem så snart de er i hus, magasin gør det samme.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *