Glimmer fantastic: OPI Summer Flutters

13.07.10
OPI Wing It

OPI Wing It

Jeg kan slet ikke stoppe med at sidde og vende og dreje mine negle, når jeg har disse neglelakker på. De to glimmer lakker fra OPI changerer i de skønneste farver og indbyder til at blive kigget på.

OPI Summer Flutters er en lille sommerkollektion fra OPI med kun fire lakker. Inspirationen er hentet fra sommerfugle og hele kollektion er farvefuld og sommerlig. Pudderdåserne har kigget nærmere på de to mest interessante: Catch Me In Your Net og Wing It!

Catch Me In Your Net er en markant havgrøn metallic glimmer lak. Farven skifter mellem grønlige og blå nuancer og er endnu mere rig i variation og dybde i virkeligheden end på billedet. Lyset leger med den på den fineste måde. Den er langt mere grønlig i virkeligheden end på billedet, hvor den er mere turkis.

Wing It! minder i konsistens om Catch Me In Your Net men er en hindbærpink lak med blålig glimmer. I det rette lys skifter den farve til en mere koraltonet lak. Igen kan kameraet slet ikke fange dybden og farvespillet i lyset.

Jeg er en sucker for glimmerlakker og disse er ingen undtagelse. Jeg er vild med dem, og de har den fordel at de ikke er så svære at fjerne som mange andre glimmerlakker. Mange på nettet har sagt, at de kræver tre lag for at dække, jeg synes de dækker perfekt med to.

Udover disse to glimmer lakker byder Summer Flutters også på Flit A Bit, som er en varm orange uden glimmer og Flower-to-Flower, som er en pink med diskret sølvglimmer i.

De kan desværre ikke købes herhjemme, og der er ikke mange europæiske webshops der har fået dem hjem, men de kan købes hos Chemist Direct, hvor portoen til Danmark desværre er lidt høj, men det er jo kun et spørgsmål om at købe nok før det kan betale sig (kan I lide min måde at rationalisere på?).

Catch Me In Your Net

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *