Pudderdåserne AHA-Serum

AHA Serum med 7% glykolsyre eksfolierer hudens overflade og mindsker tegn på solskader. Den udglatter ujævn hud og giver en mere strålende teint. Forskning viser, at mild peeling med AHA forbedrer kollagenproduktionen, giver fastere hud og øger hudens evne til at binde fugt.

AHA Serum fjerner det øverste lag af triste og døde hudceller og får den nye hud frem til overfladen.

Hvem er dette produkt til?
AHA Serum er godt til alle hudtyper men især til dig med tør, solskadet eller rynket hud.

Hvordan skal du bruge dette produkt?
AHA Serum bør anvendes efter afrensning af huden og skal blive på huden. Det skal IKKE vaskes af igen. Du kan bruge en fugtighedscreme eller solcreme over det, når det har absorberet. Start med at bruge den en gang om dagen eller hver anden dag afhængig af, hvordan din hud reagerer. Kan bruges to gange dagligt. Undgå at få produktet i direkte kontakt med øjnene.

Beskyt dig mod solen, hvis du bruger AHA-serum, da huden kan blive mere følsom.

Hvorfor har vi lavet dette produkt?
Der findes andre AHA-produkter på markedet, men på det danske marked er der ingen produkter med glykolsyre i en effektiv ph-værdi og koncentration til en fornuftig pris.

Vigtigste ingredienser
Glykolsyre – AHA står for Alpha-Hydroxy-Acid. Der findes flere syrer, der virker som AHA, vi har valgt at bruge glykolsyre. AHA-peeling (også kaldet frugtsyre-peeling) er en mild form for peeling, der giver en glattere og friskere hud.

Peeling med glykolsyre kan forbedre udseendet af solskadet hud og bekæmpe hudens ældning ved at:

  • Forbedre elasticitet og fasthed
  • Øge produktionen af dermale matrix forbindelser
  • Øge kollagensyntese
  • Reducere forekomsten af fine linjer og rynker
  • Forbedre hudens struktur
  • Give blødere, lysere, mere smidig hud med mindre pigmentering og færre
  • uregelmæssigheder
  • Fremme hudens cellefornyelse

Vejledende udsalgspris er 195 kroner.

Her kan du købe det
Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i Matas Magasin og Salling. Se alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Spørgsmål og svar
Skal jeg vaske produktet af? NEJ, og det er meget vigtigt. AHA serum virker kun hvis det bliver siddende på huden ligesom enhver anden creme. Det kan ikke sammenlignes med en skrubbecreme, der skrubber huden ved hjælp af små korn og skal vaskes af igen. Der er ingen korn i AHA serum, der virker kemisk på huden, og den skal blive siddende på huden for at virke.

Hvor ofte skal jeg bruge AHA serum? Når man starter op med daglig peeling med frugtsyre, så er det altid bedst at starte forsigtigt op. Start med en gang dagligt eller endnu sjældnere og se efter, hvordan huden reagerer. Du kan øge op til 2 gange dagligt alt afhængig af, om din hud kan lide det.

AHA serum prikker og giver rødme. Er det meningen? Ja. Peeling med glykolsyre kan prikke, give rødme eller irritere huden primært i begyndelsen. Hvis du oplever, at din hud reagerer, så brug den sjældnere og væn huden langsomt til det. Særlig sart hud kan ikke altid tåle glykolsyre, og der er vores T-zone peeling med salicylsyre et bedre valg.

Kan jeg bruge AHA serum på kroppen?
Ja, det kan du sagtens.

Skal jeg bruge både T-zone peeling og AHA serum?
Nej