Fredagsfavorit: Avanceret zinksalve til ødelagt hud fra A-Derma og Avène

Nye anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen: Tag tilskud af D-vitamin

Vintersol

På årets korteste dag kom Sundhedsstyrelsen med nye anbefalinger om D-vitamin. Alle børn over 4 år og voksne bør tage ekstra tilskud af D-vitamin fra oktober til april. Børn under 4 år bør tage D-vitamin tilskud hele året.

I kan læse mere om baggrunden og årsagerne i Sundhedsstyrelsens pressemeddelelse her. Nu er der ikke længere grund til at overveje for og imod, Sundhedsstyrelsens kloge hjerner har gjort arbejdet for os, og Søren siger, at vi allesammen skal tage ekstra tilskud af D-vitamin.

Jeg selv har vist husket at tage mine D-vitaminer cirka fem gange denne vinter. Og opdagede selvfølgelig i går, at der ikke var flere. Men når Søren siger, at vi skal, så skal jeg nok. Når jeg altså lige har købt… Børnene derimod har jeg fast på D-vitamin, og de får dem. Sjovt nok er vi voksne herhjemme bedre til at få dem i børnene end i os selv.

 

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

 • Louise

  Jeg er altid i mægtig underskud af D-vitamin og glemmer at tage dem. Mener at sygeplejersken hos min læge engang sagde at det er ok at tage hele ugens D-vitaminer på én dag (på én gang). Jeg har googlet med kan ikke finde info. Ved I om det kan være rigtigt?
  Hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   JA, det kan du sagtens. Det siger alle læger, jeg har talt med også.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg kastede lige et blik på vores multivitaminpiller. Både voksen- og børneudgaven i indeholder det anbefalede. Men ja, jeg kan godt genkende at det er nemmere at huske børnene, end én selv. Vi har en lille fyr, der får d-dråber og en lidt større fyr, der får almindelige børnevitaminpiller – det husker jeg sjovt nok altid 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Avanceret zinksalve til ødelagt hud fra A-Derma og Avène