Fredagsfavorit: Gamle gennemtestede travere

Pudderdåserne i Skønhedslaboratoriet

En lun fredag i starten af juni havde de gode folk bag Skønhedslaboratiet været så søde at invitere os i studiet. Det er der nu kommet den første af to videoer ud af på Skønhedslaboratoriets YouTube-kanal.

Skønhedslaboratoriet er en serie på Tjek, som er en YouTube-kanal produceret af Videnskab.dk. Vi var i godt selskab med Cecilia Demant, og vi havde en fest med både Cecilia og resten af holdet. Vi håber, du vil se med her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Maria

  Super godt program og hvor er det fedt at få aflivet at naturligt skulle være bedre end syntetisk.
  Det er skægt der ligger en video fra havefolket, hvor der er en der hedder Marianne, der fortæller hvordan man beskærer en sommerfuglebusk. Hendes stemme lyder fuldstændig som Helenes synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maria
   Det synes jeg sjovt nok ikke :-P
   Men jeg kan godt høre at vores måde at tale på og betoningen er ret ens.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Gamle gennemtestede travere