Dåseposten: Hudorme og tørre flager

Kun for københavnere: Matas.dk leverer nu samme aften

Indeholder reklamelinks

Matas har lanceret et skarpt leveringstilbud til københavnerne: Bestil inden kl. 15 og få leveret samme aften for 35 kroner.

Muligheden for aftenlevering samme aften gælder desværre kun postnumrene 1000 til 2920, så det er kun for København og enkelte omegnskommuner. Årsagen er ret simpel:  Levering foregår med et budfirmaet, der kun arbejder i storkøbenhavn.

Jeg selv sidder her i 3520 Farum og kan ikke få gavn af tilbuddet, så for at teste det har jeg netop lagt en ordre på Matas.dk med levering hjem til min søster i Vanløse. Jeg skal nok holde jer opdateret med, hvordan det går.

Valgmuligheden med aftenlevering dukker først op, når du skriver en adresse indenfor et af de godkendte postnumre. Derefter står der om budleveringen:

“Vi bringer ud mellem 17.30 og 21.30 på hverdage. Burd sender en SMS med endeligt tidspunkt (+/- 30 min)”

Så nu venter jeg og min søster i Vanløse spændt på, hvad der sker mellem klokken 17.30 og 21.30.

Opdateret kl 22.19:

Klokken 17.20 fik jeg en SMS om at pakken ville ankomme cirka 22 minutter efter. Sammen med den kom et “trackinglink”, hvor jeg kunne følge pakkens vej gennem København.

Klokken 17.39 blev pakken afleveret på adressen i Vanløse.

Det fungererede meget smukt, og jeg kan kun håbe på, at Matas og Bord vil udvide deres dækningsområde.

Har nogen af jer prøvet aftenlevering fra Matas endnu?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåseposten: Hudorme og tørre flager