Tirsdagstip: Få håret sat

Europa-Parlamentet opfordrer til globalt forbud mod dyreforsøg

ENVI - Vote on a global end to animal testing for cosmetics

EU-parlamentet har i dag vedtaget at arbejde for et verdensomspændende forbud mod dyreforsøg. Målsætningen er at dyreforsøg skal være forbudt i hele verden inden 2023.

Salg af kosmetik, der har været testet på dyr, har været forbudt i EU siden 2013. Det har været ulovligt at udføre dyreforsøg i EU endnu længere.

Nu vil Europa-Parlamentet tage sagen til FN og der arbejde for et globalt forbud. Vi hepper på dem! Dyreforsøg med kosmetik er stadig tilladt udenfor EU i 80 procent af verdens lande.

Læs nyheden fra Europaparlamentet her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Få håret sat