Vichy og La Roche-Posay er åbnet i Magasin

Fredagsfavorit: Filorga Nutri-Filler Lips

Fredagsfavorit: Filorga Nutri-Filler Lips

Foto: Filorga

Hold nu op, hvor føler jeg mig fjollet lige nu… Det er altså besværligt, når man nærmest har reserveret samtlige favoritter til de sidste par månedens favoritter, som ”nogen” så ikke har taget sig sammen til at skrive færdige. Vildt irriterende type! Når man bruger det halve af aftenen på noget, man har udskudt for længe. Og derfor skynder sig at skrive en relevant og vedkommende favorit, for derefter at finde den på bloggen allerede…. Suk! Så kan man godt blive mere end almindelig træt af sig selv… Ja, jeg er både træt og åbenbart ikke så lidt forvirret. Nå, men jeg gad altså ikke opfinde den dybe tallerken, så jeg lånte teksten fra Månedens favoritter: November 2017 (der næsten er færdig…) og skrev videre på den. Det passer sådan set glimrende, fordi jeg endnu en gang var nødt til at købe en ny forleden.

Filorga Nutri-Filler Lips
Sædvanligvis gider jeg ikke bruge vildt mange penge på læbepomade, men der er altså nogle få undtagelser. Filorga Nutri-Filler Lips er en af dem.
Filorga som mærke har jeg altid haft uendelig meget respekt for. Det er ikke ret mange mærker, hvor der er så mange hit, at man virkelig skal lede længe efter de produkter, man ikke bryder sig så meget om. De meget spændende behandlinger kan man desværre ikke få i Danmark endnu, men sådan én vil jeg simpelthen prøve en dag. Da jeg i efteråret 2016 blev præsenteret for Filorga Nutri-Filler Lips, blev den dog mødt med sædvanlig skepsis. Da jeg en dag fandt den frem, måtte jeg bare erkende, at den gør en forskel. Den har ligget fast på mit natbord lige siden.

Plejehungrende læber
Man kan sige meget godt om matte flydende læbestifter, men det er ikke ligefrem flydende kærlighed til læberne. I de sidste par uger har jeg haft matte flydende læbestifter på næsten dagligt. Det er fantastisk, fordi jeg ikke behøver at tænke over, om farven er migreret ned på hagen eller over på kinden. Det betyder bare også, at mine læber der udover den udtørrende farve bliver udsat for en del. Vejr, vind, vand, temmelig krydret mad, et stort og groft fuldskæg for bare at nævne nogle af de ting, de står model til dagligt. Derfor skal der naturligvis noget solid pleje til at kompensere for nogle af strabadserne. Og det er selvfølgelig der, Filorga Nutri-Filler Lips er min redning.

Gode sager
Det er ikke atypisk med gode, nærende ingredienser i en læbepomade. Dem er der også masser af i Filorga Nutri-Filler Lips, samtidig indeholder den hyaluronsyre, et peptide og NCTF, der er Filorgas patenterede vitamin- og mineralkompleks. Det lyder måske lidt overdrevet med anti-age ingredienser til læberne, men det er noget af det rareste og mest lindrende, jeg har til læberne. Den er til de der dage, hvor alle andre produkter føles middelmådige. Den heler som intet andet mine slidte læber, når de er rigtig ømme. Samtidig virker den altså også både udglattende på læberne og på de linjer, man har især i kanden af læberne.

Teksten indeholder reklamelink/affiliate link*

Filorga Nutri-Filler Lips koster 195 kroner for 4 ml*, men den er samtlige kroner værd og den er drøj i brug! Du kan finde den og det øvrige sortiment fra Filorga i Magasin og udvalgte Matas*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk / Følg os på Facebook og Instagram: @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas MAC Asos Deciem FeelUnique Escentual HQhairEstee Lauder LookFantastic Clinique Gosh
   

2 kommentarer

 • Jeg har selv haft kig på den, men havde ikke hørt noget snakke/skrive om den, så tøvede lidt.. men måske jeg skulle tage springet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mia
   Men jeg er helt vild med den. Det er sådan et overset produkt i mine øjne.
   :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vichy og La Roche-Posay er åbnet i Magasin