Anmeldelse: Hylamide High-Efficiency Face Cleaner

Hold shoppefest hos Emma.dk

Emma.dk

Nogle af mine favoritter fra Emma.dk

Sponsoreret indlæg

Noget af det sjoveste ved at være blogger er, at man får tips om alle mulige spændende produkter og interessante webshops. Og det er en af dem, jeg vil dele med dig i dag. Faktisk mindes jeg at have kigget på sitet før, men det var før det skiftede navn fra Piingu til Emma.dk. Det er en slags medlemsservice med vilde rabatter på dine yndlingsprodukter, du kan også være heldig at falde over restpartier af produkter, der ellers er udgået.

Fordelsklub
Du skal ikke være nervøs for medlemskabet hos Emma.dk, de 85 kroner det koster om måneden, er sådan set bare en registrering af dig som kunde. Det er sådan Emma.dk holder øje med, hvor meget shampoo, vingummi eller hvad som helst andet, der skal købes ind, så de kan tilbyde dig masser af besparelser på alle de skønne produkter. Hvis du synes det er dyrt, vil jeg bare lige sige, at jeg for eksempel sparede cirka 930 kroner på min første ordre… Set i det lys synes jeg, at abonnementsprisen er yderst rimelig. I øvrigt kan du melde dig ud når som helst, så der er ingen form for binding.

Sortiment
Der er vanvittigt mange lækre produkter til næsten uforskammet lave priser, så det undrer mig egentlig ikke, at der er nogle produkter, der hurtigere bliver udsolgt end andre. Du kan få flere af hårprodukterne i salonstørrelser, hvilket er en kæmpe bonus, her hjemme sætter mine mænd i hvert fald meget stor pris på salonstørrelser. Der er helt op til 85 % rabat på nogle af varerne og du finder kendte mærkevare indenfor både hårpleje, duft, makeup og meget mere, ydermere er der gratis levering.

Favoritter og nye bekendtskaber
Er der noget vi bruger meget af her i familien, så er det hårkur og balsam, men da vi har meget forskelligt hår, har vi naturligvis også meget forskellige præferencer. Derfor er det skønt at kunne prøve sig frem med forskellige produkter uden at blive ruineret. En del af min første ordre fra Emma.dk er derfor forskellige hårkure, og jeg kan godt afsløre, at der ligger flere i kurven allerede. Det er nogle af de der produkter, der sædvanligvis er lige lidt for dyre i indkøb til, at jeg vil forsøge mig med noget nyt.

Hurtig levering
Midt i nat lagde jeg min første bestilling hos Emma.dk, og allerede nu er min pakke hos GLS, det betyder, at jeg nok kan forvente at hente min pakke i morgen… Det glæder jeg mig helt vildt til, for jeg har bestilt en masse spændende produkter. Min bestilling bærer præg af min hang til luksus, og af at jeg også holder af helt almindelig produkter… kontrasten kan godt virke stor, men mon ikke vi alle sammen vælger lidt til hverdag og lidt til forkælelse?

De store besparelser, det store udvalg, salonstørrelserne og den kvikke leveringer er de ting, der får mig til at vende tilbage. Det er den slags, der gør shopping til en sand fornøjelse.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Emma.dkFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

 • Charlotte

  Jeg har prøvet at melde mig ud i 2 dage. har ringet i telefontiden men ingen tager røret. Senest i dag ventede 2 timer var nr 7 i køen og nr 1 i Ca 40 min men kom ikke igennem. Og så var telefontiden slut. Jeg vil ikke anbefale det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Charlotte – vi ved det godt, dette er et meget gammelt indlæg. Tak for at dele dine erfaringer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Æv, det er jeg virkelig ked af at høre :-( Vi er opmærksomme på det, det er rigtig skidt :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Hylamide High-Efficiency Face Cleaner