Margrethe Vestager og EU-Kommisionen vil fjerne blokeringer for nethandel i EU

Ultimativ antiage: Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment

Paula's Choice Clinical Retinol Treatment

Vi forsømmer desværre altid at anmelde Paula’s Choice produkter. Udover at Paula’s produktlinje bliver stadig større og mere uoverskuelig, skyldes det nok, at jeg bare tager det som en selvfølge, at de holder, hvad de lover. For det gør de jo hver gang..

Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment er ingen undtagelse. Det er et antiage-produkt, der burde få alle de andre over-markedsførte og hypede antirynkecremer derude til at skamme sig lidt. For det første lover den ikke noget, den ikke kan holde, for det andet er den spækket til randen med de mest effektive ingredienser derude – jeg kan faktisk dårligt komme i tanke om noget, der mangler? Det er klassisk, veldokumenteret og effektivt.

Det eneste, både Helene og jeg ofte klager over, når det kommer til Paula’s Choice produkter er konsistensen. Paula’s Choice har en forkærlighed for klistrede og tunge silikone-geléer, som vi ikke er fan af. Ikke fordi de skader huden – tværtimod. Men bare fordi vi ikke kan lide følelsen. Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment er en yderst behagelig undtagelse. Den har en lækker, cremet og lidt fed konsistens.

Men fokus på det, som det jo handler om, nemlig indholdet. For hvad end de kommer i en klistret gelé eller lækker creme, virker de lige godt. Og her er alt, hvad hjertet kan begære:

 • C-vitamin
 • Retinol
 • Peptider (mange forskellige)
 • Ceramider
 • Hyaluronsyre
 • Lakridsrodekstrakt
 • Havreekstrakt (den beroligende ingrediens, du kender fra A-Derma – pas dog på hvis du kæmper med perioral dermatit)
 • Soja
 • Lecithin
 • Allantoin

Resultatet er et antiage serum med egenskaber på næsten alle problemområder: Rynker, pigmentpletter, brune ar, rødme og irritation, hudtone og generel hudforbedring.

Jeg sidder også lige nu med en serum fra et stort fransk firma, som jeg skal anmelde på et senere tidspunkt, og når man sammenligner indholdet i Paula’s Choice med den, så må man blive lidt pinligt berørt over hvor meget plads fyldstoffer optager i en serum fra de store mainstream producenter. Der er ikke overladt meget plads til de aktive ingredienser. I Paula’s Choice er forholdet lige omvendt. Den er proppet med aktive ingredienser.

Hvis du gerne vil satse på solid hudpleje med dokumenteret effekt, så er Paula’s Choice stadig et af de bedste bud.

Her kan du købe det
Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment koster 60 euro og kan købes på Paula’s Choice europæiske webshop.

Du kan også købe den på HQhair.com og på Beauty Expert – begge steder til 477 kroner.

OBS: 1% retinol er en høj koncentration, der kan give irritation. Min egen hud er vant til det og tåler retinol godt, men hvis du ikke ved, hvordan din hud håndterer retinol, så overvej at starte med et af Paula’s øvrige produkter med en lavere koncentration eller at starte med en trial size.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

66 kommentarer

 • Ann

  Kan den bruges om aftenen og jeres t-zone peeling om dagen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jada. Du kan også bruge den samtidig med t-zone Peeling. Brug peeling nederst og denne ovenpå

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Pudderdåserne,
  Hvordan bruger man den? Blander man den ind i sin dagcreme eller sin serum? Skal man bruge den både morgen og aften?
  På forhånd tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Du bruger den som serum :) Lad være med at blande. Lav hellere “lag-på-lag” hvis du bruger flere forskellige

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ved I om man må bruge den når man ammer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Må man bruge den ovenpå fx. T-zone peeling eller andre type peelinger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Vil i ikke overveje at lave en post om det “nye” ret hypede mærke The Ordinary? Hører meget om det på YouTube for tiden nemlig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ah, my bad – det har i allerede lavet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Schmidt Krøger

  Er denne til en bestemt aldersgruppe? Jeg synes det er en jungle af produkter til rynkeforebyggelse men så svært at overskue for mig der ikke forstår det kemiske aspekt. Jeg er 27 og jeg er ved at få mig nogle rynker imellem bryn og ved munden så jeg ville gerne i gang med en rynkecreme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Amalie. Ignorer de der aldersindelinger, som visse mærker har. De er kun lavet af markedsføringshensyn. Ingredienser virker på rynker lige gyldigt hvor gammel du så er. Hvis du har fået rynker nu, som du gerne vil af med, så bare vælg det bedste. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Lige hvad jeg søgte! Tak :-) Hvordan er effektiviteten i forhold til jeres egen anti-age creme/aha serum og fx også Bioeffect egf som I tidligere har rost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Cathrine. Der er mere power i denne end i vores egen. Flere af ingredienserne går igen – niacinamid og peptider. Også er der også C-vitamin og retinol i denne. Forskellen på prisen afspejler nok reelt det, man får for sine penge her :)

   EGF er et helt andet produkt. Det er meget svært at sammenligne med noget andet fordi vækstfaktorer er så specielle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg veksler mellem den fra PC, som I anmelder og Beauté Pacifique Super 3 Booster Clinical. Det er de produkter som jeg ser de største resultater med. Men det med konsistensen, det forstår jeg ikke. Synes I virkelig at den klistrer? Det har jeg slet ikke skænket en tanke. Jeg topper den nu også med en fed Repair creme, bare så huden ikke tørrer helt ud her i vintermånederne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Lisbeth. Hvor er det fedt, du er enig :-D Tak. Jeg tror du misforstår, jeg synes bestemt ikke denne klistrer. Tværtimod. Det gør flere af hendes andre serum. Men denne gør ikke. Den er dejlig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvornår skal man starte med at bruge anti-agecremer? Før man ser aldringstegn eller når de første melder sig? Jeg er 27, og har ikke rigtig noget, men vil gerne forebygge, hvis det er muligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MarieK

  Hvordan er denne i forhold til The Ordinary’s 2 % retinol produkt? Har I forresten set, at Faaborg Pharma er kommet med en serie med salicylsyre og hyaluronsyre? Gad vide, om ph-værdien er i orden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg har godt set dem :) De står på min hylde, men jeg er ikke nået til dem endnu.

   The Ordinary er “kun” retinol. Intet andet. Heri er langt mere. Så hvis man kun er ude efter retinol, så er The Ordinary et klart billigere valg. Det her er et helt andet type produkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MarieK

   Tak :-)
   The Ordinary ser jo umiddelbart billigt ud, men hvis man alligevel skal have lag på lag af forskellige produkter for at få alt det gode – ja, så er det måske ikke så billigt alligevel.
   Glæder mig til at læse, hvad I mener om Faaborg Pharmas serie.
   Jeg læser altid jeres anmeldelser og stoler på jeres vurderinger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  tak for oplysningen om ingredien der minder om a-derma og giver perioral dermatitis. så køber jeg ikke noget jeg ikke kan tåle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kender i noget til hendes serie til den meget sarte hud? Eller har i kendskab til en serie som er god til den hudtype. Har prøvet La Rossay Possey, avene og Clinique. Udemærket men stadig ikke helt optimalt. Mangler stadig noget som kan dulme min rødme i ansigtet. Vil dog lige nævne, at jeg ikke har rocessea, som nogle tror. Er blevet tjekket hos hudlægen. Er bare meget sart

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kasper

   Hej Louise, har du prøvet Paula’s Choice Calm serie? Den er god til sensitiv hud med tendens til rødme og du kan få den måde til en fedtet og tør hudtype. UdenParfume.dk som er Danmarks eneste forhandler af Paula’s Choice har skrevet et godt indlæg om alle de forskellige serier hos Paula’s Choice: https://udenparfume.dk/blogs/news/paulas-choice :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria.

  Tak for en skøn blog! :-)
  Umiddelbart kan jeg se at det er billigst at bestille fra HQhair.com, men er det en troværdig side? og hvad med told?
  God weekend <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maria
   Ja, da! HQhair er et fint site, shoppen ligger i Englang, men de plejer, så vidt jeg husker at sende fra Østeuropa.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære alle.
  Vil bare lige tippe om at der er gratis fragt på Paulas europæiske hjemmeside hvis man køber for 75 € – men kun i dag! og så er denne 1 % retinol treatment tilmed sat ned til 54 €
  Ha en god aften :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milde

  Kære dåser
  kan man bruge denne samtidig me
  SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID?
  TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Milde. Det kan du i hver fald. Brug Skin Perfecting 2% BHA Liquid nederst og denne bagefter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej Pudderdåser
   Nu så jeg lige at i har svaret på mit spørgsmål her – jeg har nemlig lige købt denne retinol. Men uden på pakken står der nemlig at man ikke må bruge den sammen med AHA og BHA. Det var nemlig min plan. Men det må man så gerne? Det kan jo godt være de bare skriver det som en ekstra sikkerhed, hvis man har sart hud. Hvad ved jeg :-) Men altså – man kan så sagtens bruge dem sammen?

   Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hvilken retinol er det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Damsgaard

  Hvad syntes i om Apotekets nye anti Age 24 timer creme? Jeg har sart hud der blusser nemt og er meget tør , og lidt rødsprængt på kinderne.
  Har i et godt forslag til en god anti age creme der plejer, og ikke irriterer huden?. Jeg nærmer mig de 40😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maria
   Jeg vidste ikke engang, at der var kommet en ny… Den gamle, har jeg prøvet, er god men meget let, hvorfor jeg tvivler på, at den vil passe til din tørre hud. Mit forslag er, at du vælger et godt serum og en mere kedelig og rig creme ovenpå.
   Det kunne være Clinique Smart og Moisture Surge Intense

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej.
  Kan denne bruges, hvis man ikke er vandt til Retinol? Eller er der andre mildere serums i kan anbefale til at begynde med? Det er til normal/kombineret hud.
  Pft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja, det synes jeg godt. Start med at bruge den kun en enkelt gang hver 2. dag og se hvordan det går.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne A.

  har I tidligere skrevet om Environ? svært at overskue forskellen på de forskellige a-vitamin cremer fra ex. Verso, BP, the Ordinary, Paula’s choice, Environ og det man evt kan købe på apoteket i Spanien (tretinoin)- har I et godt bud på hvad man skal gå efter? tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej det har vi ikke. Det er helt ærligt også svært. Der er mange forskellige slags a-vitamin. Men alle de nævnte mærker er gode. Medicinsk tretinoin kender vi kun til akne brug i DK så jeg ved meget lidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tak for en god blog! Pudderdåserne er blevet min ‘guru’ når det kommer til pleje. Jeg bor i London og er så heldig at Dechem/the ordinary har en shop tæt på mit hjem. Jeg har dog svært ved at finde ud af hvad der bedst kan ‘betale sig’, for man skal jo have mange forskellige serums, for at de dækker for alt, som denne her. Indtil nu bruger jeg et par deres 30 % aha maske en til to gange om ugen og synes den er god. Hver dag bruger jeg så deres buffet serum og creme, men jeg skal jo også have gang i retinol, for at det virkelig rykker ;) Jeg må indrømme at jeg er mere fan af konsistensen i jeres produkter fremfor flere lag serum, så jeg vil forslå at i fyrer en gang retinol i jeres anti age creme? Pleaaaseee! Så behøver jeg kun en creme til en overkommelig pris ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære pudderdåser
  Først og fremmest tak for en blog, der virker (skriver jeg, da jeg intet ved om emnet selv) enormt fagligt funderet og vidende. Jeg har tidligere fået anbefalingen at købe jeres ansigtsolie plus T-zone serum. Hvilket jeg selvfølgelig gjorde og er godt tilfreds med. Men ansigtsolien gør mig måske lidt for fedtet i ansigtet disse dage, så jeg ville høre, hvilket alternativt anti age-produkt I ville anbefale mig? Jeg har hud med tendens til rødmen. Jeg har læst mig frem til at enten Paula’s choice eller bio effect skulle være de mest effektive. Eller hvad?
  Mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Findes der noget billigere alternativ til dette produkt?
  Evt. en kombination af !% Retinol og 10% Matrixyl fra The Ordinary?
  Og hvis ja – kan man blande de to produkter i én flaske?
  Jeg er blevet træt af at skulle åbne en masse forskellige flasker, når jeg bruger The Ordinary, fordi hver ingrediens er i sin egen flaske.
  På forhånd tak for svar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Marianne
   Nej, jeg kender ikke noget andet produkt med samme blanding.
   Ja, du kan selvfølgelig bruge 1% retinol og 10% matrixyl, men som du også ser på listen, så er der mange mange flere ingredienser på listen her, så det bliver ikke det samme. Men 1% retinol og 10% matrixyl er da også fine produkter.
   The Ordinary er gode, men jeg bliver som dig træt af at skulle gennem de mange flasker. Jeg vil dog ikke anbefale dig at hælde dem sammen. Visse ingredienser bliver ustabile, når de bliver blandet og andre igen kan gryne og blive ubehagelige, så hjemmerørt kosmetik er ikke noget, vi kan anbefale.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liss Toft Lauridsen

  Har i produkter der er god til psoriasis ansigt krop og hovedbund ❓

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Liss
   Taler du om Paula´s Choiche, som vi har skrevet en anmeldelse af her? Er det vores egne produkter eller bare produkter generelt, du tænker på?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Kan det virkelig passe, at ingen af de to engelske sider sender PC til Danmark mere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christine
   Ja, det ser sådan ud.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kasper

   Der findes en dansk webshop, som sælger Paula’s Choice. Tjekkede lige og denne creme er faktisk billigere her end på de engelske sider lige nu + dag-til-dag levering. http://www.udenparfume.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Ved I om denne her stadig findes eller om de har skiftet navn på produktet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maibritt
   Følg linket, og søg eventuelt efter Retinol på sitet, så er den der :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Er det forrekt forstået at retinol er det samme som A vitamin? Og det er godt i kampen mod blackheads og urenheder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Må man bruge den, hvis man er gravid? Jeg har læst et andet sted, at man skal holde sig fra A-vitamin (også i cremer) hvis man er gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Heidi
   Svaret er det samme :-) Jeg ville overhovedet ikke have nogen skrubler, men det er kun dig selv, der kan tage den beslutning. Spørg eventuelt din læge/jordemoder/sundhedsplejerske til råds.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Kære pudderdåser,
  Er det underordnet hvilken natcreme jeg vælger ovenpå? Altså forstået på den måde ift de aktive ingredienser i det her serum, så der ikke er noget der “modarbejder” hinanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej, Ved I om det kan passe at man ikke kan købe Paulas hos HQhair? Kan ikke få lov til at betale, før jeg fjerner produkterne fra min kurv? Er der kommet nogle regler jeg ikke er klar over.
  På forhånd tak, også for jeres uundværlige blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja. Det ser ud som om at HQhair ikke længere sender Paula’s Choice til Danmark. Det er sandsynligvis Paula’s Choice, der har bestemt det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hvis jeg bruger et fugtserum, fordi min hud er meget tør, kan denne så bruges ovenpå? Og er det stadig nødvendigt med en creme efterfølgende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja det kan du godt. Om du har brug for mere creme må du simpelthen mærke efter – det er ikke til at sige :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie R

  Hej, da dette er et serum, betyder det så at man skal bruge creme efterfølgende ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det kommer an på… Hvis du har fedtet hud synes jeg ikke det er nødvendigt – hvis du har tør hud, så ja. Mærk selv efter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meta

  hej dåser! Jeg vil gerne starte med noget anti-age og kunne godt tænke mig noget a la denne fra PC. Har dog aldrig brugt retinol før og tænker om det er en for voldsom start (nu hvor det snart bliver sommer) – hvilket andte produkt med lavere koncentration fra PC ville i anbefale? kan godt lide at denne også fugter meget og har vitamin c i. særligt fugten er noget min hud har meget brug for (bruger PC 2% BHA pga urenheder men har samtidig tendens til tør hud). Håber i kan hjælpe – tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Meta. Jeg har desværre ikke prøvet andre retinolprodukter fra hende. Har hun overhovedet nogle med lavere koncentration? Alternativt så start med at bruge den hver 3. dag og så trappe op derfra. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Er den her stadig toppen af poppen? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej
  Jeg har lige fået lavet co2 laser behandling og vil gerne vedligeholde min hud bedst muligt, både at forbygge rynker men ikke mindst at hindre akneudbrud og nye ar- vil denne være et godt bud på et produkt ? og kan jeg bruge den på den nye lyserøde hud jeg har nu eller er den for kraftig. Som udgangspunkt har jeg en fedtet kombineret hud med tildens til akne , men en “kraftig hud der tåler en hård behandling :) men er lidt i tvivl om hvordan nu efter laserbehandling. og er dette stadig det bedste produkt på marked inden for a-vitamin produkter og derved rynke og aknebehandling ?

  Tak for en skøn og oprigtig blog
  Kh. Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Denne er fremragende (men nu har vi jo også lavet vores egne ;) Men ja, den er virkelig god

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Margrethe Vestager og EU-Kommisionen vil fjerne blokeringer for nethandel i EU