Hudorme - sådan fjerner og forebygger du dem

KIMOVI: Cremen fra pølsetræets frugt

KIMOVI

Sponsoreret indlæg

Det er ikke første gang jeg skriver om KIMOVI, faktisk har mærket både været nævnt som en af Månedens Favoritter tilbage i 2014 og i et tirsdagstip om plaster, og det har det naturligvis, fordi både jeg og familien glade for produkterne. Lige siden sommeren 2014 har KIMOVI Creme med Salt stået fast på hylden hjemme hos min gamle far, da han døjer med Rosen på underbenene. Faktisk kan vi næsten udnævne hver vores favorit i det lille sortiment, og selv ham den langhårede har testet…

Onde ånder og meget andet
KIMOVI er baseret på ekstrakt fra den særprægede frugt fra ”pølsetræet” Kigelia Africana. Frugten bliver brugt som naturmedicin i store dele af Afrika, hvor den er kendt for at afhjælpe en lang række lidelser lige fra maveonde, gigt og syfilis, selv onde ånder kan du blive kvit med Kigelia Africana… I Danmark er vi lidt mere mådeholdne med at love helbredelse, men den har trods alt fine  dokumenterede egenskaber, for eksempel er det en god antioxidant, og så virker den både antiinflammatorisk og antibakterielt, hvorfor den er rigtig god til irriteret, rødmende og let kløende hud.

Med eller uden
Som nævnt ovenfor er KIMOVI baseret på ekstrakt fra Kigelia Africana, men det er ikke det eneste, der gør serien unik. Hos KIMOVI kan du nemlig vælge, om du vil have produkter med eller uden salt. Nærmere bestemt Sülbeck Thermal Salt, der er godkendt til medicinsk brug. Særligt patienter med psoriasis, eksem og akne kan have glæde af det høje indhold af salt.
I serien finder du tre produkter uden salt:

 • KIMOVI Gel er en klar ravfarvet let løs gele, der er meget drøj i brug. God efter barbering og sol.
 • KIMOVI Creme er en rig creme, den giver god fugt uden at fedte.
 • KIMOVI Silikoneplaster er et rigtig godt plaster til sår.

og fire produkter med salt:

 • KIMOVI Gel med salt er en klar ravfarvet gele, den tørrer hurtigt ind i huden. Den svier lidt efter barbering, men er samtidig god ved røde knopper.
 • KIMOVI Creme med salt er en let fugtgivende creme, den virker beroligende på irriteret og kløende hud.
 • KIMOVI Aktivt Plaster er intet mindre end genialt til bumser, saltet trækker nærmest betændelsen ud af huden, det er virkelig effektivt.
 • KIMOVI Pimple Gel er en helt let gelé, der er meget drøj i brug, den tørrer hurtigt ind i huden, og den kan sagtens bruges under makeup.

Så skal du bare gøre op med dig selv hvilken en, du har brug for. De saltholdige produkter er selvfølgelig lidt mere faste i konsistensen, men det er ikke noget, der gør den helt store forskel i forhold til brugen af produkterne. For appliceringens skyld indeholder gelerne alkohol.

KIMOVI

Mindre rødme og ubehag
Den i familien, der har haft størst glæde af KIMOVI, er min far. Som jeg nævnte ovenfor, lider han af Rosen på underbenene. Det er en rigtig træls og meget generende lidelse, der er svær at blive kvit. Samtidig er hans hud så tynd og tør, at han nærmest støver, og der har KIMOVI Creme med salt simpelthen gjort underværker. Den er rig på sheasmør, som jeg jo er vild med, og kombinationen af Kigelia Africana, Thermal Salt og sheasmør kan altså noget. Huden bliver markant mindre rød og irriteret, samtidig med at inflammationen er under kontrol. Selv hjemmesygeplejerskerne er imponerede over virkningen.

KIMOVIs facebookside bliver der linket til spændende artikler om anvendelsesmuligheder for produkterne og alle mulige tips, tricks og endda historien om Kigelia. Der er også en lækker konkurrence, som jeg synes du skal være med i.
I webshoppen KIMOVI.COM er der fri fragt på alle ordrer, og du får 20 % rabat på den første ordre, hvis du tilmelder dig KIMOVIs nyhedsbrev.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med KIMOVI



Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

9 kommentarer

 • Anne

  Er der noget til hinder for at bruge produkterne som gravid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne
   Nej, det er der ikke! Med andre ord kan du trygt bruge dem :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Nu ved jeg godt man ikke direkte må sige den hjælper på psoriasis, men hvilket af produkterne er mest fordelagtige hvis man vil prøve om det kan lindre lidt? Selvfølgelig dem med salt, men er det så Cremen eller gelen? Jeg døjer ikke ellers med tør hud men er ved at gå til fordi det klør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Michelle
   Vi får rigtig mange kommentarer her på bloggen under mange forskellige indlæg. Når vi ikke svarer, er det resultatet af travlhed, og så er vi altså bare mennesker, så det er muligt, at vi overser kommentarer af og til, men jeg er da ked af, at du føler dig ignoreret.
   Psoriasis er en sygdom, som jeg ikke kender så meget til, så jeg skulle lige have hjælp udefra for at svare dig, og de fleste mennesker har jo fri i weekenden… Anyways jeg tænker, at du er bedst hjulpet af gelen, især når huden ikke er tør. Held og lykke med det.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Ej det var også lidt unfair skrevet. Det undskylder jeg for. Jeg er bare glad for at jeg fik svar nu, tusind tak! Jeg benytter jeres indlæg helt sindsygt og elsker virkelig det I byder ind med i blogland. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KP

  Vil en af disse cremer kunne hjælpe på ansigtsrødme, som er der hele tiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej KP
   Det kan jeg desværre ikke svare på. Det afhænger af grunden til rødmen? Rød hud er sjældent glad hud, og Kimovi kan nok hjælpe, hvis der er tale om inflammation?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • KP

   Det ung hud, som har rødmet siden fødslen. Både i forhold til indtag af forskellige madvarer, alkohol, varme og hvis man sidder og koncentrerer sig. huden er helt glat og har nærmest ingen bumser eller knopper, men bare normal rødme. Rødmen sidder kun på kinderne og har skarpe kanter, så det næsten går direkte fra rødme til den normale hudfarve.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej KP
   Det ved jeg ikke, jeg tænker, at en god beskyttelse, vil være en start, og det kan du sagtens få i KIMOVI cremerne.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudorme - sådan fjerner og forebygger du dem