Høfeber? Gå i bad

Tirsdagstip: Lad dem gro

Benefit Browbar

Foto: Benefit

Der går lang tid i mellem, jeg får farvet og rettet mine øjenbryn, det er der mange grunde til. Først og fremmest lægger jeg ikke mine bryn i hænderne på hvem som helst, og det er sandelig ikke let at få to travle skemaer til at enes om en dag. En anden ting er, at jeg på fjerde år kæmper for at få de bryn, jeg drømmer om. Det betyder, at mine bryn skal have lov til at blive så grimme, at det næsten ikke er til at holde ud. I ugerne før retningen af brynene er jeg altid så træt af, hvordan der stikker hår ud alle vegne, at mine fingre kribler for at tage fat i pincetten og klare ærterne selv. Heldigvis har jeg så meget respekt for resultatet, når jeg har holdt ud, at jeg sagtens kan holde mig i skindet.

Lad dem gro
Som beskrevet ovenfor er det mildest talt en pinsel at lade brynene være, men det lønner sig… Også selvom jeg synes, at det er lige at stramme den, at mine bryn har været FIRE år om at blive bare en smule mere fyldige. Hvis man skal holde snitterne væk i fire år, så skal man altså være i besiddelse af noget der ligner overmenneskelig tålmodighed. Det er jeg desværre ikke…

Få hjælp!
En af grundende, til at det er gået så galt med mine øjenbryn, er naturligvis, at trenden i slutfirserne og halvfemserne dikterede, at brynene skulle være helt smalle. Siden da har de fleste nok fortrudt, at de gik i gang med pincetten, det har jeg i hvert fald. Hvis du også har fortrudt, vil jeg anbefale dig at bruge et af de gode sera på markedet. De kan få brynene til at gro eller i hvert fald hjælpe processen på vej. Der er en hel del forskellige mærker efterhånden, men her vil jeg ikke anbefale et frem for et andet.

Hold fokus
Inden brynene har den fylde, du ønsker, er det en rigtig god idé at finde en, der kan se, hvilken vej du skal gå. Det skal være en, du har tillid til, fordi du undervejs kommer til at hade de bryn. Udgroningsprocessen er lang, og undervejs er det MEGET svært at bibeholde troen på, at det en dag vil lykkes. Alle dem, der har haft fingrene i mine bryn, har været dygtige! Alligevel har jeg kun haft tillid til to af dem.
Det er simpelthen ikke muligt for mig at se, hvor vi er på vej hen, og derfor er det virkelig vigtigt, at vedkommende, der skal rette mine bryn, kan guide mig, så jeg ikke får ødelagt det store arbejde i et svagt øjeblik.

Hvad er dine bedste tips til at lette perioden, hvor dine bryn vokser og forhåbentlig bliver fine og fyldige igen?

Og vinderne er…
Der har været travlhed ude i virkeligheden, hvorfor vi ikke har trukket de tre heldige vindere af solcreme. Det vil jeg råde bod på lige her…
Som sædvanlig havde jeg Random.org til hjælp og vinderne er:

Kommentar nummer 77 der er skrevet af Cendie:

 • Uuuhhh sådan rigtig solskoldet med hud der falder af har jeg 7-9-13 aldrig været. Jeg blev nemt brun og brugte aldrig solcreme – nu efter år med stress er min hud så tynd og sart at jeg ikke tør gå ud uden solcreme. Jeg bliver krebsefarvet i løbet af no time. Min bedre halvdel er rødhåret og melormsfarvet – han blev sidste år så solskoldet af at gå fra lufthavnen i Nice og til udlejningsbilen at vi måtte have ham under den kolde bruser i 2 timer. Der havde han fået lidt p20 (den gamle model) på men grillet godt, det var han sgu. Så vi er ALTID på udkig efter endnu bedre solcremer – især efter så mange hudkræft tilfælde i den nærmeste familie. Pas rigtig godt på strålerne derude

Kommentar nummer 129 der er skrevet af Annecalina:

 • Jeg var sidst solskoldet i maj måned i år. Jeg var i Spanien med mit arbejde.
  Jeg havde ikke fået smurt nok solcreme på halsen og da blusen og bh stroppen gled lidt ned, så blev der en rød solskoldet stribe..

Kommentar nummer 265 der er skrevet af Timothy Benjamln:

 • Rejse til Gran Canaria; hals og ansigt blev solskoldet. Av. :(

Tak for alle der deltog i konkurrencen. De tre vindere bliver kontaktet per mail, så de kan få deres præmie i en fart.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

7 kommentarer

 • Cendie

  Wiiiiiiieeeee TAK! Det falder på en tør hud ;-)

  Jeg tabte meget af mine bryn mens jeg var syg af stress og jeg ventede og ventede på de sku komme igen. Jeg kastede mig over M2 serum med et ret ok resultat. De er ikke kraftige eller Brooke Shields tykke, men de er der :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Åhh jeg har det helt modsatte problem.
  Jeg har aldrig plukket bryn (kun hist og her), så jeg aner virkelig ikke hvad jeg skal stille op med mine bryn.
  Jeg har ikke lige nogle der kan hjælpe i nærheden desværre.
  Kunne godt tænke mig at tegne dem/rette/forme dem.
  Men jeg er helt på bar bund, for hvad der ville være bedst for mig og mine bryn.
  Tør heller ikke selv begynde på et eller andet vildt og ødelægge mine bryn!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  For mig var det faktisk helt rart at kunne slippe for at skulle tage stilling til mine bryn. Jeg startede min “brow journey” for halvandet års tid siden, hvor min brynstylist bad mig lade mine bryn helt være imellem mine aftaler hos hende. Det har jeg holdt, og nu er de endelig på vej til at blive helt hæderlige. Jeg er SÅ glad for resultatet :)
  Engang imellem plukker jeg et par hår imellem brynene imellem mine aftaler hos min brynstylist, men det er det eneste, og det er faktisk helt befriende! Jeg har nok skønhedsrutiner at tage mig af, så at kunne overlade mine bryn til en professionel er skønt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er svært, med de bryn. Specielt med al den fokus der er på dem lige nu. Jeg plukkede heldigvis ikke mine til døde i 90’erne men jeg overtegner dem tilgengæld heller ikke i dag. Mit bedste råd er at få pandehår, mens de gror. Der kan de genme sig, mens de de hemmeligt vokser vildt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min rejse eller higen startede også for 4 år siden, måske mere. Der sker bare ikke rigtig noget. De er stadig tynde, hullede og så fælder de også :-( Lige pt gør jeg intet ved dem overhovedet. Jeg er endda holdt op med at tegne dem op hver dag. I stedet får de bare masser af olie både morgen og aften. Jeg giver snart op… Jeg har nemlig heller ikke formået at finde en, der er god til bryn her i Århus, så jeg må forlade mig på min egen fornemmelse, og det er ikke helt nemt.
  Hvilke brynsera findes der egentlig? Jeg kender kun M2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget gerne flere indlæg om bryn :-) Vil også gerne læse om de forskellige sera. Jeg holdt op med at plukke mine bryn for ca. 1 år siden, og jeg ved ikke rigtigt, hvem jeg skal gå til, eller hvad jeg skal gøre med dem. De er der bare. Men nu ligner de mere søstre end før. De var ikke så ensartede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Tak for rigtig god blog😃Du anbefaler ikke speciel sera, men skal man op i 1000 kroner klassen, eller kan billige som f.eks GOSH virke/bruges?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høfeber? Gå i bad