Spar 20 procent og vind effektiv solbeskyttelse fra Avène

02.06.16
Avène sol

Avène sol

Sponsoreret indlæg

Avène er den bedst sælgende solcreme på de europæiske apoteker og med god grund. Kombinationen af solid bredspektret beskyttelse, lækre konsistenser og et bredt udvalg gør det nemt at beskytte sig mod solens stråler.

Her behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt produktet beskytter mod både lange og korte UVA-stråler. Jeg har endnu aldrig set en af de orange solcremer fra Avène, der ikke indeholdt bredspektret beskyttelse.

Der er både parfumerede og uparfumerede muligheder. De to børnesolcremer og enkelte af de øvrige er uden parfume.

Bredt udvalg af lækre konsistenser
Konsistenserne spænder fra lette og usynlige ansigtssolcremer over den lækre sololie til den helt nye Avène Sun Cleanance til fedtet hud.

I min egen taske ligger gerne en Avène Sun Compact Foundation SPF50, der er en farvet kompakt med mineralsk solfilter – perfekt til at dække huden på svedige dage uden at svie i øjnene. En anden taske-klassiker er Avène Sun Reflexe med SPF50 i den lille flade tube, der kan ligge i både taske, baglomme eller hvor som helst – endda til en meget god pris.

Avènes solcremer på spray har dækket hele min familie i mange år. De er cremede og uden alkohol, så de udtørrer og irriterer ikke min hud i modsætning til de transparente alkoholbaserede spray, som min tørre og sarte hud har det meget svært med. I det hele taget forfalder Avène ikke til at lave deres lette konsistenser med alkohol. De skaber lette, usynlige og behagelige ansigtssolcremer uden at basere dem på alkohol – til glæde for huden.

Virksomheden Pierre Fabre, der står bag Avène, gør et stort arbejde for at gøre virksomheden bæredygtig, både socialt, økonomisk og miljømæssigt, og hvis man kan læse fransk, så er der faktisk en del interessant læsning på nettet om det. Når nu dette indlæg handler om netop solbeskyttelse, så har Avène indgået et samarbejde med organisationen Pur Projet om at beskytte og genoprette koralrevene. Det kan I læse mere om her.

Spar 20 procent på alle solprodukter fra Avène
Lige nu kan du spare 20 procent på alle solprodukter fra Avène. Produkterne forhandles på de danske apoteker og online på webapoteket.dk. Priserne er sat ned med 20 procent, så vi kan få købt ind til sommeren.

Find produkterne på dit nærmeste apotek eller køb dem her på webapoteket.dk.

Vind en komplet solpakke
Vi har i samarbejder med Avène udvalgt en pakke med et udvalg af lækre solprodukter, som vi udlodder tre styks af. Pakken består af:

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar herunder. Jeg har brugt en del tid på at diskutere med mig selv, hvad jeg gerne vil spørge jer om i den forbindelse og er nået frem til dette:

Hvor længe er det siden, du sidst var solskoldet?

I et håb om at vi måske kan lære af hinandens fejltagelser og blive lidt bedre til at passe på solen.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Avène

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
282 kommentarer
Louise

Rigtig solskoldet var jeg sidste år – var på stranden sydpå, og selvom jeg smurte mig ind igen efter en tur i havet, så fik jeg ikke smurt mine balder og det øverste af mine lår (bagpå) godt nok. Så det gjorde pænt ondt at sidde ned et godt stykke tid efter.
Men allerede i sidste weekend kunne jeg se, at jeg tager meget imod solen med godt af faktor 15. Så nu er jeg skiftet til 30, og kan nok meget godt få brug for de faktor 50 der er i pakken, når det bliver ferietid

Sasha

Det er heldigvis mange år siden jeg sidst var solskoldet. Det var sommeren 2011 hvor jeg var ung og dum og på ferie med en veninde til Grækenland. Jeg havde for det første kun brugt en faktor 15 og for det andet havde jeg ikke smurt hele kroppen ind. Det resulterede i en andengradsforbrænding på hele maven og semi på benene. Dét var det værste jeg nogensinde har prøvet, så det sker ALDRIG igen! Så nu er jeg den der altid husker venner og familie på at de skal bruge solcreme inden de går ud, og jeg har (næsten) altid en form for solbeskyttelse med i tasken når jeg går ud. Så jeg ville ELSKE at vinde denne pakke, den er jo stor, så måske kan man også dele lidt ud af den.

Kathrissen

Sidst jeg blev solskoldet var i maj 2012. Og hvorfor husker jeg så dét så tydeligt? Det gør jeg såmænd fordi vi var ude for at se en ven løbe Copenhagen Marathon, solen skinnede og jeg var 8-9 uger henne med vores store søn.

Elise lauridsen

Desværre kun en måned siden. Vi startede med at fælde træer i overskuet vejr – pludselig er vejret godt og arbejdet skrider frem. Behøver jeg at sige min nakke og skulder ikke havde det godt om aftenen 😳

Laura

Sidste gang jeg var rigtig solskoldet var for to år siden. Jeg havde købt en rigtig pæn bikini, hvor snorene krydsede i et pænt mønster på ryggen. Min familie og jeg har siden jeg var helt lille taget på stranden i Rørvig, hvor vi stadig nærmest bor hele sommeren.
Anyway, jeg faldt i søvn i solen og fik den mest forfærdelig skoldning på den ene side af ryggen, imellem to af snorene. Huden var SÅ rød og enkelte steder var der også små blærer. Det tog enormt lang tid for huden at hele og året efter kunne jeg stadig se på huden, at den havde været forbrændt og efterfølgende var blevet meget brun.
Sidenhen har jeg heldigvis lært af mine fejl og opholder mig generelt ikke i solen.

Anne W.

Sådan rigtig solskoldet, så jeg var in pain, er flere år siden, men det er tit, jeg bliver letforbrændt, fordi jeg undervurderer strålernes kraft.
KH Anne W.

Line Overgaard

Sidst jeg var sol skoldet var på Malta i maj måned sidste år. Af ren dumhed havde jeg ikke fået en høj nok solfaktor med i kufferten. Det resulterede i at jeg var solskoldet allerede på anden dagen og måtte resten af ferien beskytte med ved at dække mig til. Det var så den ferie 🙁

Sophie B

Jeg var sidst solskoldet i dag!!!, hvilket er megapinligt, da jeg er hysterisk med at smøre mine to tvillingepiger ind. Jeg havde imidlertid glemt min egen rutine og løber du rundt med en uklædelig rød næse 😉

Maiken Poulsen

Efterhånden er jeg blevet godt til at undgå reel solskoldning – fordi jeg med årene er blevet total fanatisk med solcremen.
Lidt rød bliver jeg ind i mellem, når jeg ikke husker at smøre mig ind i solcreme, efter jeg har været i vandet.

Kirsten

Sidst jeg var solskoldet var sidste forår. Jeg havde møde med min daværende leder og vi sad ude i gårdhaven for at nyde den første forårssol. Mødet gik som altid godt, men mit bryst og skuldre blev grillet – desværre.

Din kommentar