Rabatkoder i marts

Fredagsfavorit: Mason Pearson hårbørste – til under halv pris

Mason Pearson BN3

Escentual har netop nu en rabatkode på 20 procent på alt hårpleje, der også virker på deres store udvalg af Mason Pearson. De 20 procent ekstra på den i forvejen lavere engelske pris giver en sjælden mulighed for at købe en original Mason Pearson børste til under halvdelen af den vejledende danske pris.

Jeg har selv en Mason Pearson Handy Bristle & Nylon B3. Den koster 995 kroner i Danmark (kan normalt findes billigere på nettet)

På Escentual koster den normalt 60,50 pund (cirka 580 kroner), hvilket stadig er billigere end i Danmark. Med rabatkoden HAIRCARE20 bliver prisen 48,4 pund, hvilket svarer til cirka 465 danske kroner. Dertil kommer porto på cirka 4,95 pund. Det er rigtig billigt for en Mason Pearson børste, og jeg har også selv købt min på Mason Pearson Handy Bristle & Nylon B3.

Og ja, det er stadig enormt mange penge, så er dette virkelig verdens bedste hårbørste, som den bliver kaldt? Er den pengene værd?

Det kommer helt an på dit hår. Både Helene og jeg er meget begejstrede for vores, men man skal vide, hvad den kan.

En hårbørste til pleje
Mason Pearson børste er plejende hårbørster. Du skal for eksempel ikke bruge dem i nærheden af din hårtørrer eller til almindelig styling. Jeg bruger den normalt om aftenen ved sengetid.

En hårbørste med naturhår kan fordele fedt fra hovedbunden til resten af håret, hvilket primært har to fordele: Dels trækker den overskydende fedt væk fra hovedbunden, og dels plejer det de tørre spidser, som mangler fedtet. Man bruger på denne måde hovedbundens eget fedt som pleje i de tørre spidser.

Daglige børstning med en børste med naturhår giver altså et sundere hår og kan give en mindre fedtet hovedbund, fordi du fordeler fedtet i hele håret.

MEN – for at få den fulde gavn af disse fordele kræver det altså, at der er noget hår at arbejde med. Hvis du har meget fint, tyndt og helt glat og sundt hår, så tvivler jeg på, du bliver ret glad for din Mason Pearson børste. Der skal være nogle tørre spidser at fordele fedtet i. Men hvis du som jeg har masser af fedt i hovedbunden og knastørre spidser, så kan en naturbørste som Mason Pearson være en dejlig luksus.

Mason Pearson børsterne findes i et utal af varianter og størrelser, der kan være meget forvirrende. Størrelsen “Handy” er en god mindre mellemstørrelse. Junior er mellemstørrelsen, Popular er den store.

Jeg har som sagt en model med en blanding af nylon og naturhår, selvom min hårtype ifølge Mason Pearson skal have ren naturhår:

“The Pure Bristle Headed Brushes are ideal for fine to normal hair. The Bristle and Nylon Mixture Brushes are for normal to thick hair. The Nylon Brushes for very thick or coarse hair.”

Jeg kan godt lide den ekstra lille hovedbundsmassage, som nylonbørsterne giver – men det er en smagssag, og jeg har aldrig ejet nogle af de andre. Du kan finde mere hjælp i dette indlæg til, hvilken børste du skal vælge.

Brug rabatkoden HAIRCARE20 her på Escentual og få 20 procent rabat på Mason Pearson og alle andre hårplejeprodukter. Koden gælder til og med mandag 7. marts.

Har du en af de populære Mason Pearson børster? Synes du, de lever op til hypen?

Læs også vores tidligere anmeldelse her

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

22 kommentarer

 • Cathrine

  Hei :) Tak, for så mange gode råd :) ift. Denne vidunder-børste: kan man så ikke ‘bare’ købe matas udgaven og få samme goder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Jeg tænkte præcis det samme! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Cathrine og Ida
   I den oprindelige anmeldelse sammenligner jeg flere forskellige billigere børster med MP, den kan du læse her

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xanthippen

  Jeg har fint hår og fem MasonPearson børster. Det er et forfærdeligt misbrug at komme ud i, men for et par år tilbage var det britiske pund lavt og med en rabatkode blev de meget billige på Escentual. Jeg købte først en handy pure bristle, som var rigtig god, så god, at jeg også måtte have en lille til tasken. Efter noget tid fik jeg langt hår, hvilket ikke har været muligt tidligere, men jeg tror jeg slider mindre på håret med Mason i hånden. Det blev derfor nødvendigt at købe en handy med bristle og nylon, ellers var det svært at rede ud. Jeg snuppede også en til tasken for en sikkerheds skyld. Senere fik jeg to tvillingepiger, som blev meget glade for mors børster og de fik derfor lov til at bruge de to med pure bristles, dog ikke til dukkehår, selvom pigerne fandt dem ganske velegnede til det formål. Pigerne har aldrig været kede af at få redt hår, Jeg tilskriver det Mason, for det er det den kan, blidt men effektivt. En dag var den ene med nylon og bristles væk og jeg måtte købe en ny, det viste dig, at pigerne havde fundet et særligt sted til den og jeg fandt den først en uge senere, men der var den nye bestilt på Escentual med en rabatkode. Det blev ikke en anmeldelse, men en historie om misbrug…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg har det lidt sådan…. Jeg skal lige nu sidde på mine hænder for ikke selv at købe en mere. Jeg vil så gerne prøve den kun med naturhår….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har længe overvejet at købe denne vidunder børste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg har haft problemer med fedtet hovedbund og tørt hår… Så købte jeg en Mason pearson hørste med nylon og begge problemer er forsvundet. Børsten er det eneste jeg har ændret i min rutine….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Duer den også i vådt hår?
  Hilsen Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christine
   Nej, det kan den ikke lide

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kan den tåle at man bruger leave in produkter i håret, hårolie, tørshampoo osv.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Simone
   Ikke hvis den skal virke efter hensigten :-*
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Rabatkoden virker ikke på børsterne, kun på udvalgte hårplejeprodukter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ved I mon noget om hvordan hårene udvindes? Jeg har ikke meget lyst til at støtte produktion med dyr, hvis jeg ikke ved hvordan forholdene har været

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Simone
   Det kan jeg desværre ikke svare dig på, men jeg kan anbefale dig at skrive til firmaet bag og spørge.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er afhængig af min øhhh 2 børster, kan simpelhen ikke børste mit hår med andre. Kom til købe en meason P kam for 14 dage siden. God til mit kraftige hår, når jeg gerne vil sætte hår en sjælden gang. Ved godt det også er liiiiidt et misbrug som der nævnes, men man kan altså ikke gå tilbage til en fuser, når man først har prøvet MP børster (og nu, dejlig solid kam)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivalu

  Hej. Er den engelske hjemmeside escentual til at stole på? Jeg undrer mig over at de kan have så lav fragt til Grønland hvor jeg bor, samt deres hårbørster er meget billige :-) Mvh ivalu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja det er den bestemt. Vi har selv købt derfra i mange år. Det er en slags engelsk online apotek.

   Pundet er meget lavt lige nu, hvilket er en af forklaringerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Er vi helt 100% sikre på, at MP-børsterne fra Escentual er ægte? Jeg købte en dengang I lavede dette opslag. Mit hår og jeg elsker den, men den taber flere og flere hår, altså børsten. En søgning på nettet siger mig, at ingen andre har oplevet dette. Det skuffer mig ift prisen,at min Denham til 5 pund holder bedre på børstehårene!

  Jeg skrev for noget tid siden til Mason Pearson for at høre, om Escentual var certificerede forhandlere. Det var ingen andre end MP selv, lød det.

  Dermed ikke sagt, at børsterne fra Escentual er fake, men.. hvad tænker I?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkoder i marts