Vind julekalenderen fra Kérastase

25.11.15
Vind julekalenderen fra Kérastase

Vind julekalenderen fra Kérastase

Siden jeg for nylig skrev om en julekalender, er det blevet helt tydeligt for mig, at det er nødvendigt med en konkurrence. Der er nemlig alt for mange, der ikke bliver forkælet gennem december måned, og selv om jeg helst ville udlodde gaver til alle, så har jeg ikke muligheden, tiden eller overskuddet til at gøre det. I stedet har jeg fået mulighed for at trække lod om julekalenderen fra Kérastase. Da kalenderen gerne skal være fremme hos modtageren allerede på tirsdag, trækker jeg en vinder i morgen aften.

Luksus til håret
Måske kan du huske, at jeg har en del favoritter fra Kérastase. Det er bare nogle af dem, du har mulighed for at stifte bekendtskab med i løbet af december, hvis du forkæler dig selv eller bliver den heldige vinder af konkurrencen om julekalenderen fra Kérastase. Der er 23 mindre versioner af nogle af de mest kendte hårbade, pleje- og stylingprodukter fra Kérastase. Så julekalenderen er en god mulighed for at finde nye favoritter og lære flere produkter at kende. Der er også et enkelt produkt i fuld størrelse, men du må selv lede efter et billede af indholdet, hvis du er meget nysgerrig. I hvert fald vil jeg ikke være den, der spolerer overraskelsen for dem, der ikke vil kende indholdet af de 24 låger.
Hvis du har lyst til at følge med i nye lanceringer eller få gode tips om brugen af produkterne, vil jeg varmt anbefale at følge @kerastasedanmark på instagram.

Konkurrencen
For at være med i konkurrencen om julekalenderen fra Kérastase skal du i kommentarfeltet herunder skrive, hvad du ville lægge i fire adventsgaver til den i din omgangskreds, der mest fortjener en anerkendende tanke eller lidt forkælelse. Om du fører planen ud i livet eller ej spiller ingen rolle, ligesom det heller ikke er vigtigt, om det er sedler med smukke ord, pebernødder fra Irma eller eksklusive gaver.
Kommentarfeltet bliver lukket i morgen klokken 20.00, hvorefter vinderen bliver offentliggjort på Instagram @pudderdaaserne.dk.

Konkurrencen afholdes i samarbejde med Kérastase

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
224 kommentarer
Kathrine

Jeg ville pakke noget god chokolade i den første, en lækker håndcreme i den anden, nogle dejlig varme sokker og måske en hue i den tredje og i den sidste en vase eller andet pynt til hjemmet. Og gaverne ville jeg overraske min mor med!

Lærke

Jeg synes min søster fortjener noget forkælelse, da hun i øjeblikket har det svært. Jeg ville give hende en cafe tur, en GOD foundation sammen med en beauty blender, en lækker hårolie til hendes lækre hår og en tur i bio The Mockingjay part 2 skal jo ses 😉

Louise

Jeg ville give mine forældre fælles adventsgaver (hvis jeg havde råd). Jeg ville give dem noget de kunne nyde sammen i fællesskab; weekendtur, spaoplevelse, restaurantbesøg og en tur til Tivoli i København hvor de kunne nyde julestemningen – gid jeg havde råd, det fortjener de!

Rikke S

Jeg vil forkæle min søster, der virkelig trænger til at nogen tænker på hende. Hendes adventskalender byder på en lækker chokoladekalender, en fantastisk ansigtsmaske, den gode håndbremse hun elsker og lidt lækkert makeup.

maria

Jeg vil give min søde mor en pakke med uldvanter som nr 1,Irmas jødekager og kleiner i pakke nr 2,orkide i nr 3 og nr 4 kropsolie fra Rudolph

Tanja H

Jeg ville forkæle min mor! Hun har lige fået et nyt knæ for et par dage siden, og sidder nu hjemme i store smerter.
Jeg ville allerhelst fjerne alle hendes smerter, men lidt forkælelse og glæde må bære den bedste opmuntring jeg kan gi.
1: et par varme sokker og bio Oil til når hendes ar kommer frem.
2: en rengøring af hele huset og en middag, så min far os kan slappe af lidt.:joy:
3: en krukke med små sedler i om hvorfor hun er helt speciel. Til når det hele virker lidt surt og nederen.
4: en juleoppyntning med juletræ og det hele.

Signe H

Jeg ville lave en øl-adventskalender med rigtig gode specialøl til min dejlige kæreste som jeg flytter sammen med i december.

Linea

Jeg ville forkæle min veninde Louise der har døjet med følgerne af en slem hjernerystelse i 15 måneder nu. Jeg ville i en adventskalender give hende:
1. En Kerastase-kalender, fordi hun elsker kerastaseprodukter;) Desuden en adventskrans pyntet med julestjerner.
2. En stor lækker chokoladekage og selv sætte tid af til at se Hunger games filmene i hendes sofa
3. En tur i biffen og se den nyeste Hunger Games
4. En tur et sted hen med masser af julesne (som forhåbentlig ville være faldet) som hun elsker)

Mette Kristensen

Jeg ville lave en til min kæreste. Han er simpelthen den bedste i verden. Han er den perfekt far og så god til at få vores hverdag til at hænge sammen.
Jeg ville give ham følgende:
1: biograf biletter til en tur med en af gutterne.
2. Jumbobog, marcipanbrød og en cola
3. En fin tegning lavet af vores datter
4. En overnatning/middag eller lignende for ham og jeg.

Rikke

Min veninde er virkelig glad for chokolade, så jeg ville finde 4 lækre stykker chokolader til hende.

Din kommentar