Vind julekalenderen fra Kérastase

25.11.15
Vind julekalenderen fra Kérastase

Vind julekalenderen fra Kérastase

Siden jeg for nylig skrev om en julekalender, er det blevet helt tydeligt for mig, at det er nødvendigt med en konkurrence. Der er nemlig alt for mange, der ikke bliver forkælet gennem december måned, og selv om jeg helst ville udlodde gaver til alle, så har jeg ikke muligheden, tiden eller overskuddet til at gøre det. I stedet har jeg fået mulighed for at trække lod om julekalenderen fra Kérastase. Da kalenderen gerne skal være fremme hos modtageren allerede på tirsdag, trækker jeg en vinder i morgen aften.

Luksus til håret
Måske kan du huske, at jeg har en del favoritter fra Kérastase. Det er bare nogle af dem, du har mulighed for at stifte bekendtskab med i løbet af december, hvis du forkæler dig selv eller bliver den heldige vinder af konkurrencen om julekalenderen fra Kérastase. Der er 23 mindre versioner af nogle af de mest kendte hårbade, pleje- og stylingprodukter fra Kérastase. Så julekalenderen er en god mulighed for at finde nye favoritter og lære flere produkter at kende. Der er også et enkelt produkt i fuld størrelse, men du må selv lede efter et billede af indholdet, hvis du er meget nysgerrig. I hvert fald vil jeg ikke være den, der spolerer overraskelsen for dem, der ikke vil kende indholdet af de 24 låger.
Hvis du har lyst til at følge med i nye lanceringer eller få gode tips om brugen af produkterne, vil jeg varmt anbefale at følge @kerastasedanmark på instagram.

Konkurrencen
For at være med i konkurrencen om julekalenderen fra Kérastase skal du i kommentarfeltet herunder skrive, hvad du ville lægge i fire adventsgaver til den i din omgangskreds, der mest fortjener en anerkendende tanke eller lidt forkælelse. Om du fører planen ud i livet eller ej spiller ingen rolle, ligesom det heller ikke er vigtigt, om det er sedler med smukke ord, pebernødder fra Irma eller eksklusive gaver.
Kommentarfeltet bliver lukket i morgen klokken 20.00, hvorefter vinderen bliver offentliggjort på Instagram @pudderdaaserne.dk.

Konkurrencen afholdes i samarbejde med Kérastase

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
224 kommentarer
Nicoline

Åh jeg giver faktisk min mor og søster adventsgaver, så jeg har tænkt meget over hvad der kunne komme i sokken.
1 søndag: lækker chokolade julekalender
2 søndag: lush shampoo bar
3 søndag: hjemmelavede bath bombs
4 søndag: noget lækkert juleguf eller en speciel parfume som hun/de vil elske
Sådan en fin pakkekalender ville passe meget fint i mit lille hjem ☺

Amalie

Jeg ville forkæle min søster med:
– Gavekort til 100 kram
– Honey bee læbepomade
– Juleflødeboller fra Sommerbird
– Noblesse Høje Krystalglas

Sophie

Jeg ville, uden at tøve, vælge min kæreste! Vi bor i udlandet, og det har været et hårdt år for os. Fraflytning fra Danmark efter nytår, jeg sagde mit gode job op uden at have et nyt(som jeg stadig ikke har), og en fyring til min kæreste – efter flytningen vel at mærke! Han er ved at starte noget nyt op selv, men det tager jo tid, og økonomien er mildest talt stram. Lige så er vi – stramme i betrækket og ikke altid lige fair overfor hinanden. Jeg ville give 1) En flybillet hjem til Danmark, så han kunne besøge sin familie, som han savner utroligt meget, og som vi ikke har råd til. 2) En flyttebil, så vi havde råd til at flytte hjem til Danmark og komme på fode igen. 3) En lækker, lækker espresso maskine – kaffe kan redde meget 😀 4) En middag med hans venner hjemme i København – øl, bordfodbold, grill og med det hele!
Han knokler r*ven ud af bukserne, og jeg ville ønske jeg kunne give ham lidt af ønskerne tilbage.

Kamilla Lynge

Min sødeste veninde, der altid er der for mig, har virkelig haft et hårdt år – men fortjener i forvejen, det allerbedste i verden.. Havde jeg pengene (og tiden) til det, havde jeg først og fremmest, givet hende en spatur (i mit følgeskab) i naturskønne omgivelser, eventuelt i Sverige.. Så hun kunne få lov at blive forkælet og slappe af, og vi kunne grine og hygge sammen, en hel weekend…
Derudover, ville jeg give hende et par lækre hårplejeprodukter i en gave – evt. et lille spakit.
Desuden hun få en lille gave, med personlige ting.. Små ting, vi forbinder med vores venskab, nogle søde ord (eventuelt et digt) og lign, personlige gaver, som jeg ved ville betyde alverden for hende.
Som den sidste gave, ville jeg give hende en tur til Rom (også i følgeskab med mig), som vi har talt om så forfærdeligt længe, men endnu ikke haft mulighed for…
Jeg ville helt sikkert finde på mere i løbet af December måned, da jeg virkelig ønsker at vise hende, at hun fortjener det bedste i verden og betyder alt for mig.. 🙂

Amanda

Jeg ville nok forkæle min dejlige mor, som altid har været så dygtig til at forkæle mig. Det skulle nok være nogle lækre skønhedsprodukter som læbestifter, cremer, øjenskygger og måske en lille parfume! 🙂

Salli

Jeg vil lave en pakkekalender til min søde mor, hun er ikke så god til at forkæle sig selv, så i de fire pakker skulle der være:
1 x massage hos hendes dygtige lokale massør HBHcare.dk, en frokost med alt hvad den kan trække af julesmovserier, en manicure, og en pakke med et af Tromborgs juletilbud – sikkert det med ansigtsolien og rensegelen, det har jeg også købt til mig selv 😉

Pernille

Jeg ville lave en adventskalender til min bedstemor. Den første gave skulle indeholde en lækker chokoladejulekalender. De tre sidste ville blive en god bodylotion, en god fed ansigtscreme her til vinter, og så nok en ansigtsolie.

Nat

Nøøj, dette er jo utvivlsomt den fineste kalender nogensinde (og så feder den ikke en gang ;)).
Jeg har i år planer om at give min mor adventsgaver, og heri skal være følgende:
– En tur ud på tapasrestaurant (en rigtig tøsetur)
– Et nyt løbe-pandebånd + vanter
– En ordentlig dåse med hendes yndlings jødekager og vanijekranse
– Et sæt lunt nattøj
Jeg håber min mor bliver glad, ligesom jeg selv ville elske Jeres fine kalender fra Kerastase.

Louise

Jeg har lavet en adventskalender til min bedste veninde gennem 20 år, som har en travl hverdag med 2 små drenge og nyt job fra 1. december. Hun får først en pakke friskmalet julekaffe med en plade chokolade til, så en ultra spændende krimi, en Chanel øjenskygge med matchende neglelak og endeligt en sexet Michael Kors duft, så hun både kan få et par stunder med afslapning for sig selv og gå fræk og forførende ind i det nye år.

Louise

Jeg ville vælge min mor. Hun fortjener en masse forkælelse, og derfor vil jeg vælge følgende:
1. Et gavekort til massage
2. En tur på café med mig
3. Lækre skønheds produkter
4. Noget fedt tøj (for det mangler hun ;))

Din kommentar