Tirsdagstip: Se den anden vej

Too Faced er tilbage på Beauty Bay i en dyr udgave

 

Too Faced Melted Lipstick

Too Faced har i en længere periode været forsvundet fra de britiske webshops, men NU er de tilbage på Beauty Bay i noget det ligner fuldt sortiment. Og det har flere af vores opmærksomme læsere opdaget og spurgt til.

Men desværre er den dårlige nyhed, at priserne har fået et ordentligt nøk opad og nu er markant højere end i de danske Sephora. Too Faced Shadow Insurance koster nu knap 180 kroner på Beauty Bay, men kan købes i de danske Sephora butikker for 130 kroner. Melted Liquified Long Wear Lipstick koster 199 kroner mod 150 kroner i Sephora i Danmark. Så der er ingen gode deals at finde her.

Den gode nyhed er selvfølgelig, at det nu igen er blevet muligt at købe Too Faced online for alle os, der ikke lige kommer i nærheden af en Sephora.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

 • Line Høj

  Øv, hvor er det fesent… og de har STADIG ikke fået Better than sex mascaraen :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Line
   Har du prøvet den? Eller er du nysgerrig? Jeg har det stadig lidt stramt med den… Kan du give tips til at bruge den?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Hej,

  Først og fremmest tusind tak for jeres blog, i er de eneste jeg lytter til mht. til anbefalinger af nye produkter, de holder bare altid! – Så mange tak for meget meget færre spildte penge :)

  Nu slår jeg mine folder i NY til daglig, og har derfor adgang til hele sortimentet af too face, heldige mig.
  -SÅ har lidt luret på deres læbeprimer, for selvom jeg ikke bruger meget på læberne, lover den jo alt muligt udover at holde på produkter..
  Og nu øjenskygge primeren er så fantastisk (igen tak:) -SÅ ville jeg lige høre om i havde kastet blikket på denne her sag, endnu? Og om den var værd at inverstere i?

  Med venlig hilsen & kæmpe respekt //J

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Se den anden vej