Kemi-vrøvl: Politiken, JP og TÆNK tester deodoranter

15 procent rabat på Lookfantastic – og lidt mere om valutakurser

Shopping Lookfantastic

Det høje britiske pund er faldet en smule igen, og det gør det igen muligt at gøre en god handel på de britiske webshops. Der er stadig langt til de glade dage, hvor alting på magisk vis blev markant billigere i London og New York, men både det britiske pund og dollaren er faldet en anelse på det sidste, og det gør det værd at se nærmere på de engelske webshops igen.

lookfantastic.com har en rabatkode lige nu på 15 procent, der gør det endnu mere attraktivt. Generelt ligger deres priser lige 5 % under de danske vejlende priser, og når der så kommer særlige tilbud, udsalg og rabatkoder på, så giver det mening. Især fordi der er gratis fragt på køb over 50 GBP. Lookfantastic sender fra EU, og der kommer derfor ikke told eller moms på pakkerne.

Jeg har fyldt min kurv til randen med pudderdåse-favoritter fra lookfantastic.com for at regne på prisforskellene for jer.

Clinique Smart Serum – Jeg er fuldstændig vild med Cliniques Smart Serum, som jeg vil skrive mere om ved lejlighed. Lookfantastics pris på 493 kroner for 30 ml. og 698 kroner for 50 ml. ligger lige under de danske på hhv. 515 kroner og 730 kroner. Rabatkoden på 15 procent virker her og giver yderligere rabat, så jeg får 50 ml. for 598 kroner (og en fin gave med).

Avène Triacneal – Avène Triacneal koster 149 kroner i Danmark. Til en endda nedsat udsalgspris på 177 kroner, giver det ingen mening at købe her. Rabatkoden virker ikke her, da der allerede gives 1/3 rabat.

A-Derma Exomega fedtcreme 200 ml. koster her 134 kroner mod en dansk apotekspris på 159. Med rabatkoden bliver det til 113 kroner.

Eucerin Aquaphor koster 79 kroner på de danske apoteker. Her er prisen 66 kroner, og med rabatkoden bliver det til 56 kroner.

BareMinerals nye BareSkin foundation koster 365 kroner i Danmark. På LookFantastic er prisen 214 kroner og med rabatkoden bliver det til 182 kroner.

Caudalie Grape Water koster her 62 kroner og med rabatten bliver det til 52 kroner for 100 ml, men kan desværre ikke sendes til Danmark. De sender ikke sprayflasker og aerosols til Danmark. Der står en advarsel på produkterne, men du kan i nogle tilfælde alligevel gennemføre ordren. Det er en dårlig idé, for det giver bare forsinkelse på din ordre.

Youngblood Mineral Foundation koster 425 kroner i Matas. Her koster den 349 kroner og rabatkoden giver en pris på 297.

Min elskede vaskeolie fra Avène koster i Danmark 179 kroner. Her koster den 119. Avène er allerede nedsat, så rabatkoden virker ikke her. Pudsigt at der er så stor forskel ifht. TriAcnèal, men her kan det altså sagtens betale sig.

Elizabeth Ardens nye SuperStart Skin Renewal Booster koster 435 kroner i Matas og Magasin. Her koster den samme 462, så der er altså ikke noget at komme efter.

The Wet Brush Classic koster 123 kroner. Med rabatkoden koster den 105 kroner. I Danmark er det HH Simonsens version, man kan købe. Jeg har begge og kan ikke mærke forskel. De er begge fremragende!.

Rabatkoden OCT15 virker LIGE NU på lookfantastic.com. Jeg har desværre ingen oplysninger om, hvornår den udløber. Koderne skifter fra dag til dag.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kemi-vrøvl: Politiken, JP og TÆNK tester deodoranter