Fredagsfavorit: CND Rescue RXx Daily Keratin Treatment

Vind makeup fra Estée Lauder for næsten 2.000 kroner

Estée Lauder Driven by Desier

Sponsoreret indlæg

Estée Lauder er et af de mærker, jeg altid glæder mig til nyheder fra. Både brandet Estée Lauder og koncernen Estée Lauder står gang efter gang for nogle af de mest solide nyskabelser og produkter indenfor både hår og makeup. De har nogle af verdens bedste forskere og ressourcer til deres rådighed, og de udnytter dem.

Estée Lauder er et klassisk brand, men også et nyskabende og innovativt brand, der står for nogle af de mest effektive hudplejeprodukter og nyskabende makeup-lanceringer.

Du har nu chancen for at vinde makeup fra Estée Lauder, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev.

Alt, hvad du skal gøre for at være med, er, at klikke ind på dette link og skrive din e-mailadresse og dit navn, hvorefter du er med i konkurrencen om makeup for næsten 2.000 kroner.

Hvis du vil læse mere om Pudderdåsernes favoritter fra brandet Estée Lauder kan du finde alle vores indlæg med Estée Lauder her. Nogle af mine egne favoritter er:

Og så dufter jeg ofte af Modern Muse-duftene, som passer godt til mit temperament

Af ren nysgerrighed, vil I så ikke fortælle mig om jeres favoritter fra Estée Lauder? Men det har altså intet med konkurrencen at gøre. For at være med i den skal I blot tilmelde jer her på linket.

Sponsoreret indlægFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Malene

  Det er uden tvivl daywear den farvede dagcreme. Jeg anbefaler den til alle der gider hører og jeg har aldrig oplevet andet end begejstring for cremen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Intuition er virkelig en af mine favoritter blandt dufte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Friis

  Deres “Double Wear Stay-in-Place” concealer er uundværlig for mig. Jeg har holdt mig til den (og kun den) siden jeg prøvede den første gang for læænge siden. Den gør det, den skal, og er nem at påføre. Deres Sumptuous Extreme mascara kan også anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise S.

  Elsker Estee Lauder og især deres makeup til huden er det eneste mærke jeg bruger. Deres DayWear Sheer Tint giver den pæneste glød til huden på en grå hverdag og skal jeg til fest bruger jeg altid Double Wear Light foundation og ved den både virker og bliver!! Og resten af deres makeup er jo de smukkeste farver!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ligesom dig – double wear mascara! Bedste mascara jeg nogensinde har haft. Har brugt den i flere år. Den holder vildt godt og så elsker jeg, at den kan tages af med varmt vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: CND Rescue RXx Daily Keratin Treatment