Bliv It-Girl i STYLEBOX

05.05.15
It-Girl i STYLEBOX
It-Girl i STYLEBOX
Foto: L’Oréal Professionel

Selvom formålet med min forvandling ikke er den samme som her, så er det L’Oréal Professionel og min fantastiske frisør Bomholt Coiffure, jeg kan takke for mit nye look.
I mange år har jeg haft lyst til at farve håret lilla… Men jeg har debateret med mig selv, om jeg er for gammel… Og da trangen igen overvældede mig i slutningen af sidste år, tænkte jeg at det måske er det runde tal i november, som får min hjerne til at slå kolbøtter, eller om det var et forsøg på at genleve min ungdom, hvor håret både var lilla, pink, grønt, turkis og alle mulige andre farver…

It-Girl
Her i maj samarbejder STYLEBOX og L’Oréal Professionel om at finde den første danske It-Girl. Det er de cool og nyskabende looks, der inspirerer stylister og kunder verden over, når håret og udtrykket generelt skal have en overhaling.
Min trang til lilla hår var netop inspireret af alt det lilla hår, jeg har set på podier, i blade og selvfølgelig på gaden. Sådan en trend er jo længe undervejs, og så er den oftest også født af mange forskellige tendenser. Der spiller firmaer som L’Oréal Professionel naturligvis en stor rolle, det er dem der gør tendenserne spiselige så alle kan være med, og det er oftest præsenteret af en såkaldt It-Girl… I dette tilfælde en unik og inspirerende person, som altså har fået farvet håret hos STYLEBOX…

Er det dig?
Konkurrencen om at blive It-Girl for STYLEBOX kører altså i maj måned og for at deltage i konkurrencen skal du:

  • Få håret farvet i STYLEBOX i løbet af måneden.
  • Poste dit nye look på Instagram
  • Tagge @lorealprofessionneldk og den frisør, der har farvet og stylet dit hår
  • Og sidst men ikke mindst #styleboxitgirl

Ud over den lækre title som årets IT-Girl får vinderen en goodiebag fuld af produkter fra L’Oréal Professionel og en komplet makeover bestående af farvebehandling, klip, styling og manicure hos Stylebox.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *