Nyt hjem til min makeup: Muji og IKEA Malm makeupbord

The Body Shop Wild Argan Oil

The Body Shop Wild Argan Oil Det er som om, at farven turkis er blevet synonym med produkter med arganolie? Moroccanoil er jo turkis, GOSH nye hårplejeserie med arganolie er turkis, og Matas’ nye hår- og hudpleje med arganolie er også turkis… Og i sidste uge lancerede The Body Shop Wild Argan Oil, som er en komplet serie med lækker kropspleje, som sandelig også er turkis… Der er med garanti flere, som jeg bare har glemt lige nu. Turkis udmærker sig jo ved at være sindssygt lækker i selskab med både brun og andre gyldne farver, og arganolie bliver jo kaldt det flydende guld. Er det mon derfor? Nå… det var et sidespring! Det skal handle om The Body Shops nye serie, som er en hyldest til den populære olie.

Nytænkning
Når nu jeg skriver nytænkning, er det bestemt ikke en reference til ideen med at bruge arganolie! Det undrer mig faktisk til stadighed, at den olie er så populær. Når det er sagt, skal The Body Shop have en kæmpe tak for at holde procentdelen af arganolie så lav i produkterne, det betyder nemlig, at der er plads til en masse af de olier, jeg virkelig elsker! De sidste par gange The Body Shop har sendt nye serier på gaden, har der været nogle nye og sjove produkter med, som ligesom er hjørnestenene i de pågældende serier. Det startede (så vidt jeg husker) med den lækre Bubble Bath Melt fra Honeymania, og senest var der marmelade scrubben (som godt nok er en tilbagevendende favorit…). I The Body Shop Wild Argan Oil serien er der flere nye og anderledes produkter, og der er afgjort nogle fremtidige favoritter i mellem.

De spændende produkter
Wild Argan Oil er en serie med ni forskellige produkter, en del af dem læner sig op af de kendte klassikere i The Body Shops sortiment selvfølgelig med en ny duft, som dufter varmt, krydret og ret meget af honning (og heldigvis ikke er i nærheden af lugten af arganolie). Siden jeg tog billedet, er der kommet en Solid Oil Lips til samlingen, som sneg sig med hjem en dag, hvor yngsten og jeg var kommet af sted uden læbepomade, det valg er jeg glad for! De fem jeg har testet er:

 • The Radient Oil For Body & Hair: Et af de meget anvendelige produkter, som både kan bruges på hår og hud. Den er rig på olivenolie, arganolie og solsikkeolie. Duften er kraftig, men den er forholdsvis mild på huden.
 • Body Butter: En af klassikerne hos The Body Shop, og denne variant dufter skønt. Den har en lækker konsistens med højt indhold af gode fedtstoffer: Sheasmør, kakaosmør, babassuolie og arganolie.
 • Miracle Solid Oil For Body & Hair:Et meget lækkert multiprodukt, som kan lidt af det hele. I den separate folder er der gode tips og idéer til brugen af den faste salve. Brug den alle tørre steder, uanset om det er hår, albuer, læber eller hæle. Brug den som styling til hår eller øjenbryn. Massér hovedbund eller ømme muskler med den og hjælp slidt hud, for eksempel når du har barberet dig, eller når neglebåndene driller. Den er baseret på kokosolie, sheasmør og arganolie og ligesom de øvrige produkter dufter den skønt.
 • Solid Oil Lips: Meget lækker lipbalm. Konsistensen er glat men lidt sej i det, hvilket fungerer rigtig godt på læberne, fordi den ikke bliver slidt af. Den er baseret på vindruekerneolie, anden vegetabilsk olie, bivoks og arganolie.
 • Rough Scrub: En effektiv scrub, som har næsten samme konsistens som de marmelade scrubs, der har været. Det er det mest parfumerede produkt af dem, jeg har prøvet, men efter badet dufter huden bare dejligt. Huden bliver skrubbet af pulveriserede valnøddeskaller og pulver af argannøddeskaller, samtidig med at den får pleje fra arganolie og honning.

I serien finder du også gode og velduftende hverdagsprodukter som Body Lotion og Shower Gel, samt lidt weekendluksus i form af Massage Soap og Bubbling Bath. Priserne ligger fra 60-195 kroner, og du finder produkterne i The Body Shop butikkerne i hele landet og i The Body Shop Webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

14 kommentarer

 • Mette

  hvad er din kilde til at skrive “Når det er sagt, skal The Body Shop have en kæmpe tak for at holde procentdelen af arganolie så lav i produkterne, det betyder nemlig, at der er plads til en masse af de olier, jeg virkelig elsker!'” ?

  Tænker i forhold til, hvor du har fået oplyst procentdelen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mette
   Det er ingredienslisten. Arganolie står langt nede på listen på samtlige af de produkter, jeg har nævnt her.
   Det betyder, at procentdelen er lav :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh! Jeg er allerede solgt!
  Må forbi en bodyshop snarest muligt ;-)
  Er body scrub’en velegnet til sart hud i øvrigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Baysen
   Det synes, jeg ikke rigtig, at den er. Den er ret “kornet” :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! Så holder jeg mig fra den :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Hvornår lancerer I jeres serie, jeg mangler i den grad BHA og har trukket min bestilling hos Poula, så jeg kunne være klar når jeres kom på gaden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har netop i dag investeret i Radiant Oil For Body & Hair.
  Er meget spændt på at afprøve den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Fortæl endelig hvad du synes :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for gennemgangen af produkterne! Nu ved jeg da hvilke jeg skal gå efter :)
  Solid Oil og Radient Oil lyder bare superb!

  Knus
  Mint, Laugh & Lipstick // Beauty, Fashion & Lifestyle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Marie-Louise
   Lækkert at du kunne bruge det :-* Det er begge rigtig gode produkter… i mine øjne i hvert fald!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] men det var nu ikke, fordi duften var videre interessant. Jeg fik dog læst om serien hos Pudderdåserne og købte denne olie. Dét har jeg ikke ét sekund fortrudt. Jeg bruger den i håret hver gang, jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hjem til min makeup: Muji og IKEA Malm makeupbord