Dagens Duft: Karl Lagerfeld For Her Eau de Parfum

Rabat, koder, tips og shoppetrang

Gwen Stefani Mani remake

Der er kommet så mange tilbudsmails i min inbox, at jeg ikke kan være bekendt at sidde med dem helt alene. Så her har jeg prøvet at samle bare nogen af dem. Lige i øjeblikket er jeg selv ret godt forsynet med produkter, men lur mig om ikke der ryger lidt i kurven alligevel… Når nu jeg er færdig med at kigge i vores yndlings webshops.

Yves Rocher
Til og med i morgen kan du få 30 % rabat på et enkelt produkt med koden: ONE30. Der er også masser af andre tilbud på andre gode produkter. Der er Repair Balm Extra Dry Skin, som er genial til tør hud, for eksempel når det bliver koldere i vejret.
Der er mange penge at spare på Anti-Age Global serien, som vi har skrevet om tidligere. Og kropsserien Tradition De Hammam er også med blandt udsalgsvarene.

BeautyBay.com
I bliver så glade hver gang, og det vil jeg nødig forhindre… Derfor er der her links til alle de elskede Naked paletter fra Urban Decay.

Naked

Naked 2

Naked 3

Naked Basics

Der er også tilbud på Too Faced produkter, der kan du for eksempel finde min favorit primer til cirka 136 kroner stykket, hvis du køber to ad gangen.

The Body Shop
Der er 20 % på hele All-in-One serien fra The Body Shop, jeg kan især anbefale de fine blushes.
Hvis ikke du lige mangler noget fra The Body Shop, så burde du svinge forbi webshoppen alligevel, bare for at se på den alt for nuttede baby på forsiden.

ASOS
Der er også masser af udsalg hos ASOS. Smukke Rimmel London Rita Ora 60 Seconds Nail Polish til bare 25 kroner. Der er også udsalg på nogle af de seneste OPI kollektioner: Gwen Stefani, Disney Most Wanted og Brazil.

Beauty Expert
Med koden WSLCT30 er der en besparelse på 30 % indtil den 15. august, hvis du shopper udvalgte produkter hos Beauty Expert. Der er nogle mærker, som jeg ikke engang har hørt om, for eksempel Omorovicza, det ser spændende ud og produkterne er ret kostbare, så det er måske en meget god mulighed for at få dem testet.

Nelly.com
Hos Nelly er der også gang i udsalget, og der fandt jeg blandt andet en af mine yndlings paletter fra Wet n Wild Fergie Centerstage Collection til 23 kroner og flere af neglelakkerne koster kun 30 kroner.

Makeup-Online
Det er især de super fine Sleek Blush By 3, jeg har et godt øje til hos Makeup-Online, men der er også mange andre fine tilbud.

Magasin
Webshoppen hos Magasin har også ryddet op på lageret, og der har de fundet en masse smukke læbestifter og virkelig gode mascaraer. Så er det bare med at finde din egen favorit.
Prisen på Butter London er også meget lav, og der er så mange smukke farver at vælge mellem.

Love Make Up
I den engelske webshop Love Make Up er der Paperself på tilbud, jeg synes, de er vildt sjove, og jeg har en del af dem i samlingen efterhånden. Jeg bruger dem selvfølgelig som vipper, men jeg har også klippet flere af dem i stykker og brugt dem på neglene.

Matas
Både i butikkerne og på webshoppen finder du Origins masker til 145 kroner. Der er også noget at spare på striberne og der er tre for to af alt fra Rimmel London.

Stylebox
Der er 20 % rabat på alle hårprodukter i Stylebox, så kan du måske få fyldt lageret op, uanset om det er styling eller pleje, du mangler.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • Jeg elsker denne type indlæg! Tak for tips :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej pudderdåser!

  Ville blot tippe om at Purely Proffesional også holder udsalg. Det er ikke mange varer, men bla. Er treatment 1 nedsat med 50 procent så den nu kun koster 122 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mathilde
   De tippede også om det på deres instagram profil i dag, tusind tak for tip :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margit

  Bliver nød til at skrive til jer, for at fortælle,at jeg efter mange års søgen nu har fundet den mascara der virkelig giver volume uden flere strøg, den kommer fra YSL og hedder shocking. Og holder i øvrigt hele dagen.
  Margit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Tillykke Margit
   Det er skønt at finde et produkt, som bare virker. Den vil jeg også prøve! Er der parfume i? Det er nemlig derfor, jeg stoppede med at bruge YSL i sin tid.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Duft: Karl Lagerfeld For Her Eau de Parfum