Månedens Favoritter: April 2014

Rabatter, koder og forårsfornemmelser

Tak buket fra Interflora

Foto: Interflora
Husk Mors Dag på søndag!

Begge mine knægte er snotforkølede, det er de, fordi de (allerede små snøftende) hoppede rundt til parkour kun iført t-shirts i torsdags. Det så nemlig varmt og dejligt ud, men det blæste halvanden pelikan, og selvom solen skinnede, så var det hundekoldt. Jeg fryser sjældent, men jeg var virkelig glad for mit tørklæde i tasken… Trods kulden (det vil sige den forkerte påklædning) har jeg fundet forårspaletten frem. Der er både lipgloss på læberne og pasteller på neglene… Og så er det så sikkert som amen i kirken, at jeg pludselig griber efter orange nuancer.

Billedet ovenfor er fra Interfloras eget site, der i et par uger har haft virkelig fine bannerannoncer her på BloggersDelight, i den forbindelse synes jeg, at det er en rigtig god anledning til at minde om morsdag på søndag <3
De mange fine buketter i reklamen har hver dag fået smilet og forårshumøret frem. Derfor får du her mine bedste bud på ugens rabatter, koder og forårsfornemmelser…

Yves Rocher
Duften af gardenia er også en af de ting, som bliver særlig uundværlig i takt med at vejret bliver varmere. En af de gamle kendinge i den forbindelse er Monoï de Tahiti fra Yves Rocher, den fås endda med glimmer…
Med koden: Spring14 får du 20 % rabat på dine køb til og med 11. maj.

Apo-Rot
Mit job har smittet en del af på drengene, og derfor er også de storforbrugere af håndsprit, især som nu hvor de er forkølede. De små flasker fra Sterillium er perfekte til tasken, samtidig med at væsken tørrer hurtigt på hænderne (søg på Sterillium i søgefeltet på Apo-Rot).

SooLuxury
En af vores læsere talte meget varmt om Ganache for Lips og nu er jeg selvfølgelig blevet nysgerrig… Hvad skal din læbepomade helst smage eller dufte af?

Asos
Forårskollektionen fra Nails Inc. London er fuld af glitter, og det er jeg som bekendt temmelig stor fan af. Der er tre fine farver af Garden Party Nail Polish… Så er det bare at vælge!

Garden Pharmacy
Der er minimum 10 % rabat på alle mærker hos The Garden Pharmacy, så hvis du mangler noget er det måske nu, du skal slå til. Der er også 25 % på produkter fra Avene.

Billigparfume
Nu hvor håret bliver sat dagligt, har jeg brug for nogle gode hårclips, på Billigparfume fandt jeg nogle fra HH Simonsen. Hvilke hårclips bruger du?

Matas
Hos Matas er der stadig 3 for 2 af alle Comwell Spa, tilbud på L’Oréals mascaraer og intropris på Niveas nye skønne Lip Butter.

RawMakeup
Hos RawMakeup har jeg fundet en festlig palette fra Honeybee Gardens, som er tæt ved perfekt til årstiden.

Elf
Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er en rigtig hystade, når det kommer til hygiejne i forhold til makeup. Derfor har jeg altid sådan nogle mascarabørster ved hånden.

Stylebox
Hele maj har Stylebox 20 % rabat på de fleste hårprodukter, der er mange af vores favoritter <3

Beauty Bay
I fredags fortalte jeg om en af mine favorit paletter, de fleste er mere vild med Urban Decay Naked paletterne og de er allesammen på lager i øjeblikket.

Magasin
MAC kollektionen A Fantasy Of Flowers rummer både et skønt pigment i en skøn klar lysegrøn nuance og en Fluidline i en ligeså lækker mørkere grøn nuance.

SalonSkincare
Peter Thomas Roth er et mærke, som jeg savner i Danmark, jeg har lige fundet det på SalonSkincare og jeg sidder og overveje, hvad jeg skal teste. Oilless Oil er oplagt.

Escentual
Eucerin er kommet på Escentual og det bliver fejret med 25 % rabat på de fantastiske produkter. Mine favoritter er Volume Filler og Hyaluron Filler, Katja er vild med Even Brighter. Og så er der en masse spændende produkter, man ikke kan købe i Danmark endnu.

Oriflame
Den nye makeupserie The One fik mange pæne ord med på vejen, da den blev præsenteret. Colour Impact Cream Eye Shadow er den ting, jeg glæder mig mest til at teste.

lookfantastic.com
Der er flere fine koder til Look Fantastic:

 • Koden: LATENIGHTMAY giver gevinst til natteravnene, det vil sige 20 % rabat mellem kl. 18 og 10, resten af tiden giver koden 15 % rabat.
 • Koden: TEN10 giver 10 % rabat
 • Koden: 15OFF3 giver 15 % rabat, hvis du køber tre produkter

Derudover får du en gratis mini LolliTint, hvis du køber to produkter fra Benefit. Jeg elsker virkelig minierne, så jeg overvejer at fylde op på nogle af mine favoritter bare for at få sådan en med i købet.

Beautyexpert
Der er 20 procent på Jurlique, min Rose Moisture Plus Moisturising Cream Mask er næsten tom, den kan jeg varmt anbefale.

Dahl Communication & PR
Læbepomade kan man aldrig få for meget af, og for nylig prøvede jeg kort Lip Ritual fra GloMinerals og den kunne jeg virkelig godt tænke mig at studere nærmere.

Nelly
Shiseido fejrede sin 140-årsdag med en virkelig fin pudder: Camellia Compact Powder, som er blush og highlighter i et, den kan du stadig finde hos Nelly.com.

eChemist
Der er tilbud på Bioderma. Det betyder, at du får en ekstra flaske med gratis, når du køber en af følgende produkter: Bioderma Sensibio H2O 250ml, Bioderma Hydrabio H2O 250ml eller Bioderma Sebium H2O 250ml.

HQhair.com
Med koden: Thirsty er der 20 % rabat på den helt nye Glamglow Thirsty Mud Hydrating Treatment og GLOW30 giver 30 % rabat på udvalgte produkter fra Glamglow.
Koden 15SAVE giver 15 % rabat på HQhair.com.

The Body Shop
De nye sorbeter fra The Body Shop dufter simpelthen så fint og friskt. Mango Body Sorbet har den bivirkning, at jeg får afsindig meget lyst til at smage på den.

Makeup-Online
Der er tilbud på NYX Black Label Lipstick hos Makeup-Online, jeg har hørt så meget om dem, men har aldrig prøvet dem. Er det noget du har prøvet?

Love Makeup
Kevyn Aucoin er jo en legende og jeg må med skam indrømme, at jeg aldrig har testet noget af hans makeup, hans Creamy Glow Duo er ret spændende… Så er det bare at vælge farve… Suk!

feelunique.com
#UNIQUETREATS er en rabatkode per dag, så det kan godt betale sig at følge godt med og se de næste par dages rabatter. For eksempel kan du med koden: BALMTREAT få 25 % på theBALM på lørdag. Jeg er ret vild med Balm Voyage! Som er den perfekte palette til feriekufferten til sommer.

Chemistdirect
Forleden fik vi et spørgsmål om selvbrunere, og der er ikke noget jeg hellere vil end at teste dem alle sammen for jer. Men jeg er en kylling, og så bruger jeg en hel del af min tid i badedragt, derfor er lysten til at ligne en orange zebra ikke særlig stor… hvis nu det viser sig at selvbruneren ikke helt lever op til forventningerne. Hos Chemist Direct kan du i øjeblikket få 3 for 2 på deres selvbruner produkter og der er i hvert fald en del af de mærker, som jeg har haft rigtig gode erfaringer med.

The Hut
Nu hvor håret er blevet længere bliver jeg næsten desperat, hvis jeg ikke kan få det væk fra nakken, derfor leder jeg konstant efter gode elastikker, og BLAX Bungee Bands er jeg sikker på, at jeg ikke kan leve uden.
På The Hut kan du også få 3 for 2 på nogle gamle dåsedarlings fra Olay.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

21 kommentarer

 • Mathilde

  Hey Helene :-) Har du nogen idé om hvor længe rabatkoderne til Lookfantastic.com, gælder? Er det hele maj måned? Tak for en vanvittig god skønhedblog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Matilde
   Tusind tak for ros <3
   Koderne til LookFantastic gælder til den 13/5 :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Bare husk, at All Beauty ligger uden for EU, så man kan få et ordentligt smæk i tolden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Den er på Guernsey ligesom feelunique. De refunderer begge told og moms, hvis der bliver problemer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Beate

   Ej, hvor fint! Det må være noget nyt så, for sidste år gjorde de det ikke. Tak for oplysningen, så skal der snart shoppes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det står der i hvert fald på deres hjemmeside, så det ville jeg regne med. Men har faktisk ikke selv prøvet der, kun hos feelunique.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Uhh lækkert Escentual har fået Eucerin, håber de får den Even Brighter serum i har talt så godt om tidligere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er SÅ fedt :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Er det overkill at bruge serum og ‘pennen’ samtidig?
   Jeg er temmelig hårdt ramt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Man kan sagtens gøre det, det har jeg selv gjort. Om det gør nogen forskel? Det ved jeg helt ærligt ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Ved i hvor jeg kan købe nars online? Hqhair, lookfantastic og asos sender ikke nars til dk :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja de er nogle røvbananer :( narscosmetics.eu burde virke stadig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mariam

   de har ikke velvet matte lip pencil i red square som er den farve jeg har forelsket mig i :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Øøøv :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  DEJLIGT med tilbud på elskede Bioderma, for jeg er løbet tør. :-) Men hvad nu hvis jeg gerne vil bestille 500ml? Får jeg så en 250ml gratis alligevel? Det kan jeg ikke lige gennemskue – men mon ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Mehner Kristiansen

   Hmmm, den ekstra 250ml kommer ikke i kurven, når jeg tilføjer 500ml, men når jeg tilføjer en 250ml til kurven, så kommer den ekstra. Hvor irriterende!!! :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Ditte
   Nej, som det fremgår er rabatten (den ekstra flaske) kun ved køb af 250 ml :-/
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Jacobsen

  ØV! Rabatkoden til Yves Rocher gjaldt så kun til d 4 maj – siger de….
  Så det blev godt nok en dyrere omgang end jeg lige troede…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Malene
   Det var da træls! I mailen jeg modtog, stod der den 11. maj. Det var det, jeg havde at forholde mig til :-/

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Jacobsen

   Hej igen
   Jeg skrev til dem og BROKKEDE mig…og så vupti fik jeg sørme alligevel 20 % rabat!! Liiiidt mærkeligt – men super dejligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det er jeg glad for at høre Malene… helt ærlig så manglede det da bare!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens Favoritter: April 2014