French Pharmacy Sale: Spar op til 50 procent

01.03.14
French Pharmacy Sale

French Pharmacy Sale

Så blev det midnat og dermed marts måned. Det betyder ikke bare forår, men også French Pharmacy Sale på Escentual.

Escentual forhandler en masse mærker billigere end i Danmark. For eksempel La Roche Posay, Vichy, A-Derma, Bioderma, Nuxe og mange andre. I marts måned er disse franske apotekermærker traditionen tro sat ned med op til 33 procent, hvilket giver under halv pris i forhold til danske priser.

Hvad skal man købe udover Exomega fedtcreme, Cleanance K og yndlings-ansigtssolcreme? Har nogen af jer prøvet den nye Dermablend?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
21 kommentarer
Sabine

Jeg har haft de nye Dermablend i nogle uger nu, og jeg var meget kritisk omkring dens dækkevne. Jeg må dog sige at jeg er noget positivt overrasket. De både dækker super godt og holder og sidder som de skal. Er meget lys i huden og har derfor taget den aller lyseste af deres dermablend 🙂

Camilla Lykke

Jeg læser altid med på jeres skønne blog, men har faktisk aldrig kommenteret på nogle opslag – før nu 🙂 Jeg bliver ganske enkelt nødt til at give min mening til kende om den nye Vichy Dermablend – den er ganske enkelt fantastisk!
Jeg har døjet med akne, og har samtidig en utrolig sart hud samt tør og fedtet hud, ja vel egentlig bare en mærkelig hudtype 🙂 Det betyder at jeg både har ar, rødlig hud, og fedtet t-zone. Dermablend sletter de spor på min hud, gør den pæn og ensartet, og holder længe uden at “kage”. Jeg er solgt – jeg håber I vil få samme oplevelse, hvis I vælger at prøve den 🙂

Helene Randløv

Hej Camilla
Hvor lyder det godt, hvilke af produkterne bruger du så, jeg har både den kompakte foundation og den i tuben til test. Jeg glæder mig meget til at komme i gang.
Kh. Helene

Camilla Lykke

Jeg er faktisk også overrasket over hvor godt jeg synes den virker på min hud. Jeg har både den flydende foundation og deres stick, som man lige kan have med på farten 🙂
Held og lykke med testningen!

Helene Randløv

Tak Camilla :-*

Susanne

Er der nogen af jer, der ved, om Dermablend følger stort set de samme farvekoder som tidligere Vichy Foundation – altså så man tør købe efter det?

Helene Randløv

Hej Susanne
Jeg aner det ikke, så jeg håber at vores læsere kan hjælpe, indtil jeg selv har mulighed for at finde ud af det.
Kh. Helene

Anette

Hej 🙂
Dejligt med tilbud :-)))
Jeg kan ikke opstøve den solcreme fra Vichy, som jeg så gerne vil prøve! Det er den der hedder vichy mattifying face fluid dry touch spf 50. Har hørt godt om den fra jer og mange andre. Den er udsolgt de steder jeg søger. Nogen, der ved hvor den findes.
Tak 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *