Dagens ønske: Clinique Cheek Pop

13.02.14
Clinique Cheek Pop
Clinique Cheek Pop
Foto: Clinique

Egentlig er der ikke så meget at sige… andet end nøøøøj. Det kan godt være at Clinique er den lidt stille pige i klassen, når det kommer til makeup, men hun er sandelig blomstret op (hæhæ!).
Først var der pressebillederne… så begyndte bloggerne at vise billeder på facebook og Instagram. Hele tiden har jeg glædet mig som et barn til at få lov til at se dem i virkeligheden. Desværre tror jeg ikke, at min bankrådgiver helt har forståelse for, hvor nødvendig en blush (eller rettere sagt fire) kan være…

Fire fine farver
Cheek Pop finder du i fire lækre forårsglade nuancer, hvoraf du kan se to af dem ovenfor (Plum Pop til venstre og Berry Pop til højre). Nu er det jo sådan med farve beskrivelser, at man ikke helt kan stole på firmaernes egne, oftest overordentlig rosende og noget højtravende beskrivelser. Nedenstående er min opfattelse af farverne efter at have nærstuderet masser af forskellige billeder. For jeg har endnu ikke haft en af skønhederne i hånden.

  • Ginger Pop er en flot lys terracotta nuance. Det er farven til dig, der elsker bronzer og leder efter en blush, som netop understreger dette look.
  • Peach Pop er en varm nuance er fersken, i mine øjne er denne nuance en af de mest perfekte farver til langt de fleste hudtoner, da den giver en virkelig smuk og naturlig glød.
  • Berry Pop er en klar og meget klædelig varm pink nuance, som let kan tones ned og op efter behov. Det er sådan en blush alle bør have i deres makeuppung, både fordi den er så smuk i sig selv, men også fordi den er let at kombinere med et hav af læbefarver.
  • Plum Pop er en blåtonet pink nuance på grænsen til lilla og iskold. Det er en af de nuancer, som oftest overrasker på kinderne, ved at være langt mere klædelig end forventet.

Der er perlemor i alle fire blushes, men det ser ikke overvældende ud, ikke ud fra de billeder jeg har set i hvert fald. De skulle være meget lette at bruge og dosere, men som nævnt har jeg jo ikke haft fingrene i dem.

Her finder du Cheek Pop
Desværre er Cheek Pop ikke i butikkerne, så du kan kigge på dem. Men Clinique har sørget for at vi kan købe dem i den danske webshop. Her kan du finde de fire farver Cheek Pop til 255 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Evelinasfina Skönhetsblogg

Ser otroligt fina ut 🙂 Måste definitivt testa dessa!

Trine

Årh ja, de ser mega fine ud! Der røg lige en ting mere på min ønskeliste 😀

Helene Randløv

Jeg er altså også helt solgt!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *