Fredagsfavorit: Deborah Lippmann Fast Track Manicure Treatment Essentials Built For Speed

Fede ansigtscremer med masser af fugt

Cremer til tør hud fra Purely Professional, Embryolisse og Beauté Pacifique

Vinteren er den tørre årstid. Luftfugtigheden indendørs kravler skånselsløst nedad og sørger for sammen med centralvarme og frostvejr for at udtørre vores hud. Selv hvis du ikke normalt har tør hud, så er der en god chance for, at du får det på denne årstid. Og dig, der ligesom mig, har tør hud normalt begynder lige så stille at støve.

Her er mine bedste bud på fede cremer, der er gode til tør hud OG som ikke giver problemer i form af flere bumser mm.

Purely Professional Repair Cream
Det er og bliver min favoritcreme, når min hud er rigtig tør og irriteret. Den er ligeså mild, som den er fed og effektiv, og derfor redder den gang på gang både tørre hænder, mit ansigt og sønnens børneeksem. Det høje indhold af calendula virker både beroligende og antiinflammatorisk, og derfor oplever jeg heller ikke, at jeg på nogen måde får bumser af den, selvom den er så fed.

Embryollise Baume Riche
Embryollise Baum Riche er en fed blanding af mineralsk olie, bivoks, squalane og sheasmør, som min hud elsker. Den (alt for) lille tube er super-rig og hjælper på selv den tørreste ansigtshud. Squalane og sheasmør er også begge antioxidanter og virker reparerende på huden.

Beauté Pacifique X-tra Dry Skin Fix
Jeg har før skrevet om Beauté Pacifique X-tra Dry Skin Fix til kroppen, men det skal ikke forhinde mig i at bruge den i ansigtet også på en tør dag. Den superfede creme er også mere end blot fedt – den indeholder retinol, der er en antiage-superstar og et par andre gode ingredienser. Og så er den overraskende billig i forhold til, hvor meget man får.

Hvor er A-Derma?
Med alt det, vi har skrevet om Exomega, så kan jeg godt forstå, hvis nogen af jer undrer jer over, hvor jeg har gjort af A-Derma Exomega. Forklaringen er simpelthen, at jeg selv begynder at opleve at den smule hormonel akne og perioral dermatit, jeg har,  bliver forværret af Exomega – desværre. Derfor bruger jeg stadig spandevis af A-Derma Exomega herhjemme, men bare ikke i mit ansigt.

Her kan du købe det
Purely Professional Repair Cream koster 195 kroner på purelyprofessional.dk for 100 ml.

Embryollise Baume Riche koster 299 kroner for 40 ml. hos blandt andet Magasin.

X-tra Dry Skin Fix koster 199 kroner for 120 ml. blandt andet på Beauté Pacifiques egen webshop, i Magasin og i Matas.

Hvilken creme bruger du selv lige nu?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

18 kommentarer

 • Er der ikke nogle billigere alternativer? Tænker nogle af dem man kan købe i supermarkeder og Matas til under 100 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mette
   Altså jeg er rigtig glad for good old Nivea!

   Kh. Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg bruger Tromborgs below 10 degrees creme, med Beaute Pacifiques Serum Paradoxe indenunder. Jeg har ingen problemer med tør hud med efter jeg er begyndt at bruge denne kombination :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg har en bøn ;) ej, min gamle far ;) (46 år) Hehe, har store problemer med sin hud i ansigtet.

  Det er et problem der er opstået inden for det sidste årstid, og han har været til læger og kosmetologer, men det ser ikke ud til de kommer med en forklaring og læsning på noget der hjælper.

  Det startede som eksem, hovedsageligt ved skægget (jeg mistænkte det for at være skægpest). Var det nok også, men nu bliver han ildrød og koger i hovedet hvergang han tar kolde bade og hvergang han smører sig med creme, det brænder og svir, men hans hud er tør.
  Og hans hud under øjnene hæver og er rød.

  Det går ham meget på, ikke kun på grund af smerten og ubehaget, men han er jo også lidt forfængelig og vil jo godt se godt ud for hans kone ;)

  Er der noget i kan råde til at bruge og ikke bruge?! Hvad er godt og hvad er dårligt? Håber meget på at i kan hjælpe?

  Og glædelig jul til jer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria D

  Jeg har ekstrem tør hud specielt om vinteren. Jeg kan ikke leve uden serum paradoxe og xtra dry skin fix fra Beaute Pacifique og Comfort on call fra Clinique, som har konsistens som smør. Et lille tip hvis man vil prøve xtra dry skin fix fra Beaute Pacifique og man ikke synes man har 195kr lige nu, så kan man købe håndcremen, som er på tilbud til 99kr lige nu. Den indeholder nøjagtigt de samme ingredienser som xtra dry skin fix.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik boysen

  Personligt er jeg helt vild med Paulas choice fugtmaske, bruger den hverdag om aftenen i stedet for en creme. Føles bare super på huden og trænger ind i huden som en normal creme. Den koster kun omkring 160 kr for 118 ml :) Fortsæt endelig jeres gode arbejde, både næste år og mange år frem endnu. M.V.H. Henrik :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Jeg er ret vild med italienske Cera di Cupra, som kan findes på nogle apoteker her hjemme. Jeg fik den for nogle år siden anbefalet af min læge, fordi jeg netop døjede med tør og uren hud. Den er virkelig lækker – og til en ganske ok pris

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Jeg synes Origins “A perfect World” er super god, men desværre ikke særlig billig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Veksler imellem Reparative moisturizer fra IS, serum paradoxe fra Beaute pacifique, Bioeffect EGF serum og sheer transformation og Truth serum fra Ole Henriksen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Charlotte
   Det er også nogle vildt gode produkter alle fem!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Pudderdåser
  Vil I anbefale Purely Professional facial cleanser 1 til perioral dermatitis? Jeg har efterhånden døjet med det en måned, og den creme (metrodinazol 1%, tror jeg den hedder) hjælper bare ikke! :-( Jeg har også fået tetracyclin pillerne, så det er svært at sige om de hjælper, når jeg samtidig bruger creme på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Maja
   I forhold til perioral dermatitis så kan et renseprodukt aldrig behandle det. I forhold til valg af rens, så handler det om at finde et, der ikke gør det værre. Den opgave kan Purely Professional helt sikkert klare – men du skal ikke forvente, at det løser problemet.

   Hvor længe har du fået tetracyklin? Og hvad bruger du ellers i ansigtet?
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Hej Katja :-)
   Jeg har taget tetracyklin i snart 30 dage, samtidig med cremen, Metronidazol “2care4”, som jeg fik fortalt skulle smøres på morgen og aften. Dog synes jeg ikke det er blevet bedre. Min læge fortalte mig at jeg også havde lidt på halsen og ryggen, der har pillerne hjulpet (jeg blev bedt om kun at bruge cremen i ansigtet), men i ansigtet er det kun blevet værre.
   Jeg har længe brugt Matas Natur vaskegele, samtidig med Matas Natur 24h ansigtscreme. Da jeg så skiftede til en Derma Eco creme, til tør hud (vinteren giver jo tør hud), startede udslættet – men jeg kan jo ikke sige at det helt sikkert er den som har gjort det.

   Jeg har så tænkt på at stoppe med cremen, og bare tage resten af pillerne, og måske prøvet nogle af de cremer som bliver anbefalet. For måske at prøve noget billigere, har du hørt godt eller dårligt om denne creme Weleda Calendula Facial Cream? http://www.naturebaby.dk/shop/weleda-calendula-facial-835p.html

   (undskyld det lange indlæg, men du kender det jo selv – perioral dermatit er ikke sjovt)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alex

  Hej Katja

  Du skriver at du ikke bruger A Derma Exomega cremen til ansigtet længere, så vil lige høre om du har fundet et alternativ?

  Har selv været rigtig glad for den, men oplever noget meget lig det du beskriver:(

  Håber du har et svar. Er lidt desperat efter at finde et alternativ..

  Mvh.
  Alex

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg har masser – men fortæl mig lige lidt mere om, hvad du har brug for? Hvorfor du bruger Exomega?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når der bliver så koldt som der er nu, så har min hud bare været knastør. Diverse kosmetologer har prajet HUNDEDYRE cremer på mig. Har brugt creme, olie og natbalm fra Decleor, som koster en del kroner ører. Hver morgen var jeg knastør. Jeg har nu købt Aderma fedtcreme. Egentligt ville jeg kun bruge den om aftenen, men min hud er så tør, at jeg også bruger den om dagen, nu når der er så koldt, at jeg alligevel ikke har makeup på. Jeg føler mig stadig lidt tør midt på dagen og når jeg står op om morgenen, dog slet ikke så slemt som før. Er det så bare at komme et nyt lag på? Eller skal der en helt 3. creme til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er der min nogen af alle de gode cremeforslag, der er parfumefri?
  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   Ja, det er PP og A-Derma.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Deborah Lippmann Fast Track Manicure Treatment Essentials Built For Speed